Още три партии ще се присъединят към лявата коалиция на БСП

Кои са те ще стане ясно утре
31 май 2021 18:56, Нели Христова
91
Още три партии ще се присъединят към лявата коалиция на БСП
Снимка: БГНЕС

Утре към голямата лява коалиция ще се присъединят още три партии. Това съобщи председателят на БСП Корнелия Нинова.

На среща с водачите на листи, проведена в централата на партията съвместно с Националния предизборен щаб на БСП, лидерът на социалистите очерта задачите пред партията в предстоящата кампания и отбеляза потенциалните проблеми, които могат да възникнат в периода до изборите.

Тя сподели убеждението си, че именно БСП може да даде промяната, която хората очакват, като заедно с това гарантира сигурност и предвидимост.

С водачите бяха обсъдени всички въпроси, отнасящи се до организацията на кампанията, досегашната работа на НПЩ и следващите стъпки по одобрението и регистрацията на листите и планирането на инициативите по региони.

На заседанието бяха обсъдени вариантите за слоган и визия на предстоящата кампания, които ще бъдат внесени за обсъждане в Изпълнителното бюро на БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
само Нинова не се поддаде на натиска на герб и си отстояваше позициите, независимо от помията която денонощно изливаха върху нея герберските медии. Шапка и свалям.По-голямат борба обаче е навън, защото глобалистите не търпят някой да не им се подчинява. Боко си ходеше там все със свалени *** и те затова си го обичаха и награждаваха с потупване по рамото.Успех на Нинова, вярвам че ще удържи фронта.
59
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички знаем че герб са патерица на запада, които са пък марионетки на либерастдемократите в сащ - това са БЛМ, антифи, феминистки, лгбт, вегани защото месото е вредно за климата, и прочие "правилни" модели. Няма да споменавам как от 0,2% трансджендъри в сащ при тинейджъри сега скочи на 5000%. За да се смени модела трябва наистина политици-камикадзета или много убеден електорат, който масово да гласува, но правилно, не хаотично да се разпилеят гласовете.Ясно е че трябва да се прекъсне пъпната връв на герб с либерастите.Засега Нинова има най-твърда позиция към тези,Слави бързо ще клекне,ДБ ще
58
0
 
1
 
! Отговори
ДВЕ преди 2 години
,,,,, не ли и трябват за ,,подкрепа,,ей -глупава жена
57
1
 
1
 
! Отговори
до к.58 преди 2 години
Ти лично не си в чужбина, а в България, и пишеш коментари срещу заплащане. Един гастарбайтер ще работи, та ще му пищят ушите, а няма да си губи времето да агитира за ГЕРБ.
56
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като нямаш собствен електорат си търсиш такъв. К.Н. разпръсна хора като В.Лечеваи др. бивши, обяви свои близки за водачи на листи и се стигна до ситуация във видинско, търновско, Пловдив и пловдивско, ямолско да няма кандидати за депутати. Пожарникарят пък задължи държавната и общинска администрация - 430 хил. души да гласуват за ГЕРБ. Ромите срещу заплащане също бяха приобщени , а това е голям резерв. Как набират хора тези от ВМРО, НФСБ и Воля е държавна тайна.
55
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До демократичните момчета. Ясно е че сме повече от комунистите само че правиме постоянно една грешка. Делиме се и се цепим за глупости. Така ще изтървем демокрацията. Даите да се коригираме защото червените *** са гладни за грабежи и жадни за кръв.
54
1
 
3
 
! Отговори
парите преди 2 години
Гладна кокошка просо сънува. Едно социалистическо правителство не може да очаква че емигрантите ще пращаме 2-3 милиарда годишно. Аз лично спирам преводи към България. Ще стане 3-4 милиона от помощите за пенсионираните родители. Разбира се че чуждестранните инвеститори ще почакат. И тези които се изразяват като лъвове по форума ще скимтят като мокри котета. След това, Жан Виденов . . .
53
1
 
8
 
! Отговори
НАПРАЗНИ НАДЕЖДИ преди 2 години
На поредните измислени от Радев избори, е съвсем естествено всичките путинистки партии, врагове на ЕС и НАТО, да се обединят, но това не може да ги спаси, защото много скоро те ще бъдат поставени извън закона при новите световни събития, а някои от главатарите им ще бъдат съдени.
52
3
 
1
 
! Отговори
vsicki преди 2 години
До Марко bez Gerb
51
2
 
8
 
! Отговори
И преди 2 години
И 33 да се присъединят, няма спасение.На следващите изболи БСП ще бъде поне с 5 процнтни пункта по-слаби резултати.
50
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
без реформа в разбиранията си и действията си бсп няма да има симпатизанти,на първо място трябва да прави нещо реално за хората,не само за членовете на партията и то заслужилите,не трябва да дели хората на наши и ваши,на второ място,трябва да се избави от социалистите капиталисти(милионерите)защото не се вписват в идеите и,и трето да намали говоренето за сметка на правенето,на всички ни омръзна празното говорене и плюенето един по друг между политиците
49
1
 
13
 
! Отговори
Ляв гьобек преди 2 години
И като ще се заформят едни БСП -ета навсякъде....! Еееех, какъв кеф! Ех ,какви сърпове и чу.о.ве ще хвърчат наляво и надясно...! Много адреналин, Виденов !
48
1
 
12
 
! Отговори
Браво ! преди 2 години
Ето , сега всичките БСП-ета ,от всички земни кълбета ще плеснат и ще се прегърнат ! Само и само да победят най-после ГЕРБ ! Ама не знаят, че Решетников вече работи само за Фигуранта ! Горката лелка от с. Крушовица! Така и не додрапа за повече от "лелката в левия ъгъл" !
47
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Др.Импексова ти наистина като Радеф си вярваш,никаква власт няма да получите не се надявай!
46
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Марко - И кои са тия партии без имена?! _______________ - Това са много големи и авторитетни леви партии - Фантом1, Фантом2, Фантом3 (или файтон1, 2, 3 съответно).Утре ще се разбере. Крие се, за да мине срокът. Да не се усетят останалите да хукнат да правят широки леви коалиции. Бие се по конкуренцията!
45
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен - Нали се напъваше за увеличаване на пенсиите преди месец ____________ - Ако имаш идея как е устроена пенсионната система у нас, не може да се надяваш и да вярваш, че без съответно обезценяване на лева ще има преизчисляване на песии! Това е голяма мента! С износа на гурбетчии не е сигурно дали ще има пари за пенсии изобщо. Единствено последното коалиционно правителство на Борисов намери някакво решение за повдигане на някои пенсии, което може да не издържи във времето.
44
1
 
17
 
! Отговори
Марко преди 2 години
И кои са тия партии без имена?!
43
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нали се напъваше за увеличаване на пенсиите преди месец сега и дума няма от служебното правителство (което реално е нейното) ще направят някоя беля тя и другаря
42
2
 
27
 
! Отговори
фокуса на г-жа Лъжа преди 2 години
Корни вече обещава пари от "Плана за устойчивост и развитие " от ЕС и купува гласове на зелено....ха,ха,хаааааааааааааа...а , баламите й верват! БЛАЖЕННИ СА ВЕРВАЩИТЕ!
41
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Още 30 да ги събереш Нинова или най добре 300 като спартанците тогава може и да имаш успех! ХОРАТА НЕ ТИ ВЯРВАТ не знам мазохизъм ли е това или алчност?