Борисов видя: Какафонията в предизборния щаб на Радев е пълна

Готвела се нова грандиозна подмяна на изборите
313
Борисов видя: Какафонията в предизборния щаб на Радев е пълна
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Почти месец остава до изборите, а какафонията в служебния предизборен щаб на Румен Радев е пълна, разкритикува от социалната мрежа Facebook лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Още по темата

Според него демонстрациите на ЦИК показаха, че в много секции ще трябват поне 2 машини.

„Колко общо ще са нужни? Има ли забавяне в обществената поръчка? Ще стигне ли времето? Кой гарантира за сигурността на софтуера? Наистина ли няма да се броят контролните разписки? Радиомълчанието по тези въпроси ме кара да смятам, че се готви нова грандиозна подмяна“, посочи той.

„Продължаваме разговорите с младежи от ГЕРБ като част от подготовката ни за изборите“,уточни Борисов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


313
Още по темата: избориборисовЦИК
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
208
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
256- АКТУАЛИЗИРАЙ СИ ОПОРКИТЕ- ТИА ТВОИТЕ СА СТАРИ И НЕ ФАЩАТ ДИКИШ.
207
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ОБИДА за всеки себеуважаващ се човек е да контактува с Тикви и Каскети.....Вместо да разследва ПОДСЛУШВАНИЯТА, "Автомагистрали", НАП, ПОКОИТЕ на Оня с ПЛАТЕНАТА ЛЮБОВ, Мата Хари и т.н., Каскета ВЪЗПРЕПЯТСТВА РАЗСЛЕДВАНИЯТА....КАСКЕТА и Тиквата трябвда бъдат арестувани ЗРЕЛИЩНО както Иванчева.ХУНТАТА не е по-силна от държавата.
206
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Интересно с плеймейтката подарък за 5000 какво е правил? Сигурно карти е играл?
205
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Увото било лошо и повсеместно! А защо всички постове от чистач нагоре са заети от гербаджии?
204
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много хора завиждат на - борисов , че има млада хубава жена , детенце - милиониИма много хляб да изядете докато достигнете нивото на - борисов и черепа
203
3
 
12
 
! Отговори
1 преди 2 години
др.борисов,не щаба на Радев,а ти си какафонията в България.
202
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Пулев 231 - Пулев само на избори не са го били!
201
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До ББ 239 - а бележката от машината която пускаш в урната и тя ли е манипулирана? Не знаете как работят машините и пишете глупости. Но най-важното е, че се прекратява гласуването с попълнената бюлетина, невалидните бюлетини и мъртвите души изчезват.
200
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бе що в тоя сайт, новините са само кво е казал някой от ГЕРБ?
199
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като слезе от джипката и от националния ефир, лъжите на Бойко Борисов вече не звучат никак убедително!
198
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
-224.Познавам те като нормален индивид,а ти си бил абсолютен лум.ен.Мър.шо герберска,царството ви свърши. Един по един,се гласете да бъдете скъпи гости на бай Ставри.Там трябва да свършат дните на много,които дърпаха залъка от устата на обикновените хора.Ти и сподвижниците ти,сте позор за държавата ни.Тикво,знаеш ли,че България е по бедна от някои африкански провинции?
197
1
 
10
 
! Отговори
Поплавски преди 2 години
Пенсия,пълна проверка на страхотните кражби през последните 11-12-год.,това очаква индивида,зарязал напълно сънародниците си,за да тъпче банк. си сметка с валути от всички точки на земята.Всеки човек си тръгва от този свят,леко облечен,с ръце една върху друга на гърдите.Мутри български,ковчегът няма джобови,прегради за откраднатите пари.Един се оси.а от преяждане,на друг му къркорят червата,защото са празни.Дано Господ,да бъде справедлив както винаги.Да закриля бедните,защото иначе няма кой!
196
8
 
2
 
! Отговори
Учуден преди 2 години
До от качалките във форума?!Борисов го изкарахте извън земен и мафиот номер 1 на света?!Ако и един процент от дрънканиците ви са верни,че едва ли не вземал процент и от бабките дето си продават яйцата на пазарът,да не говорим за магистрали и други,то той ще е натрупал поне 10 милиарда?!Как пък никой не му извади една банкова сметка на тоз крадлив Премиер?!Как пък не си купи хотели,ферарита,яхти,къщи по екзотични острови?!Доганя,Путин с дворци,яхти?Нашия нищо!А живота си мина?Спестява ли,що ли
195
7
 
2
 
! Отговори
Emigrant преди 2 години
Политически трупове са Грипена и цялата обслужваща го мена жерия от БСП и останалите червени из роди!!Пак изпълзяхте от дупките,замирише ли на власт и пароци!!Пак Отечеството за рубли ще продавате!!Пак ще наглеете,пак ще изскочи свра ката от работническо дело и ще почне да грачиний пак сме тук?!Не ви искаме!!Вървете в Сибир!Началниците ви от КГБ и ГРУ да ви отстъпят територия да си направите една Грипен република и си се крадете и си се избирайте и имитирайте,но нас оставете на мира,сво лачи!!
194
2
 
0
 
! Отговори
Име преди 2 години
Дуче или Кръстник?
193
2
 
10
 
! Отговори
Отегчен преди 2 години
Махайте го тоя политически труп борисов, на хората им писна от словесните му изпускания.
192
5
 
4
 
! Отговори
Ръководител-Движение преди 2 години
И цял един щаб НОЩ две години се изНОЩваха връз орътъ и никой ама съвсем никой да не забележи че Боре не крадне Мътните Хари, кюлчетата а цем месо-сланинен комбинат е присвоил и се е облепил със шпека защото на оперативката някой е доказал че ошебечените заТници олепени със сланина и мръвкъ куршум или хуйшум не ги лови.Свободата която заслужава му се полага и по закон и без закон. Това треа да се ра'збере от сите и останалите ора от народо. Ясън.//От Ръководството//
191
1
 
7
 
! Отговори
Мда преди 2 години
Ако искате електронно гласуване вижте естония, там има и контрола и машиноте са други няма как да се сбърка или излъже понеже независими страни получавст данните.в.реално времеНе гледайте венецуела
190
8
 
6
 
! Отговори
До ББ преди 2 години
Господин Борисов, във вас ни е надеждата и в ГЕРБ да следите с вашите наблюдатели и чужди също за честност на изборите. Просто да се записват контролните разписки от всеки и после да се сравнят с резултата от машината на секцият и накрая сумарно в рик и цик. Ако има разминаване да се касира чрез международен съд. Това са венецуелски машини може да си гласуваш каквото щеш накрая в протокола излиза каквото е зададено.Познавам хора от венецуела никой не гласува з мадуро а той печели с тези машини
189
12
 
6
 
! Отговори
ББ преди 2 години
крадеца от Банкя...очакваме отношение по шпионският скандал , САЩ шпионират завсими ес политици през...чукчите...то едни сателити,то едни технологии,силиконови долини...ама опрели до Дания...бедните...по руски...та очакваме да коментираш..."боже"на крадците и българоубийците!!!