Борисов видя: Какафонията в предизборния щаб на Радев е пълна

Готвела се нова грандиозна подмяна на изборите
313
Борисов видя: Какафонията в предизборния щаб на Радев е пълна
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Почти месец остава до изборите, а какафонията в служебния предизборен щаб на Румен Радев е пълна, разкритикува от социалната мрежа Facebook лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Още по темата

Според него демонстрациите на ЦИК показаха, че в много секции ще трябват поне 2 машини.

„Колко общо ще са нужни? Има ли забавяне в обществената поръчка? Ще стигне ли времето? Кой гарантира за сигурността на софтуера? Наистина ли няма да се броят контролните разписки? Радиомълчанието по тези въпроси ме кара да смятам, че се готви нова грандиозна подмяна“, посочи той.

„Продължаваме разговорите с младежи от ГЕРБ като част от подготовката ни за изборите“,уточни Борисов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


313
Още по темата: избориборисовцик
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
188
17
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поредната порция шитня от умопобърканата ромска буца мас от село Банкя! Да го застреля най-накрая някой, та да не се мъчи !
187
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Баце ти си великан - мина с -200 цяла бьлгария
186
6
 
6
 
! Отговори
Сат Н преди 2 години
РАЗГЛАСЯВАНЕТО НА КЛАСИФИЦИРАНА ИНФОРМАЦИЯ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. ЗАЩО ТОЗИ НЕДЯЛКО НЕДЯЛКОВ КАТО ШЕФ НА ДАНС НЕ Е ПРЕДПРИЕЛ ЗАКОННИТЕ ДЕЙСТВИЯ ЗА СЪДЕБНА ОТГОВОРНОСТ НА БОЙКО РАШКОВ? -=====- Естествено !!!... Отделно на мене тоя не ми прилича на никакъв директор, дори на селска мандра. Не може и да говори нормално. Сложен е там, за да изпълнява послушно каквото му пратят по факса от Банки.
185
7
 
0
 
! Отговори
Сат Н преди 2 години
За какъв общ бизнес говориш бе,кой се занимаваше с хазарт,кой е заподозрян за опит за убийство на Лечева,кой бяга в Дубай----------Никой не е бягал в Дубай.
184
8
 
6
 
! Отговори
Пулев преди 2 години
Ще ги бие всичките на изборите.
183
7
 
0
 
! Отговори
Супер е щаба преди 2 години
Нека има бъркотия.
182
10
 
11
 
! Отговори
От Ръководството преди 2 години
До второ нареждане се забранява злословенето, обидните епитети, псувните и други подобни с които Народът е принуждаван от самите МУ пиарници да генерира в мига когато зърне изоставеното МУ тяло, угоеното шкембе и малката ръпонеста глава. Раберете, той незслужава такова отношение. Той толкова много направи за нас , за семейството си и самият него. Например той напуска политиката оплют, обругат и само с един заечарник, три кюлчета и две тестета 500 еврови хартии.Засрамете се// От Ръководството//
181
22
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Абре,тази мутра комунистическа,била толкова години до Меркел,не спря да оплюва Радев,а след разкритията срещу САЩ.че са подслушвали най долно "шефката" му Меркел НИТО ДУМА? ЕС май хич не му е "мил" а? Ще така за скандала нито дума? Да го упрекваме ли сега че мълчи? На всяко капаче мирудия,а сега "тихо"? Големият "държавник" мутрата и "международен политик"? Смет си др Борисов комунистическа! Пътник сиииии! И то завинаги! Политически труп!
180
23
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Крали, крали.....Нагли и крадливи! Прибирали милиарди, а ние събираме капачки....Нямам думи. Дано има съд!
179
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Искам да благодаря на правителството на ГЕРБ и лично на Министър Председателя за сменените две плочки от тротоара пред къщи, които хлопаха. От Село Чичипърлене, Хараламби
178
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много зле изглежда! Прилича на губещ!!!
177
18
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тръгни си бе човек! Излагаш се! Всичко се разбра!!!
176
7
 
13
 
! Отговори
Марко преди 2 години
До 226 Не те знам от кое поколение си но пишеш само лъжи ,или си сбъркан или си просто лъжец.За какъв общ бизнес говориш бе,кой се занимаваше с хазарт,кой е заподозрян за опит за убийство на Лечева,кой бяга в Дубай бе,кой финансира 6 месеца тези вандали които правиха какви ли не безумия по улиците и площадите на София.Защо лъжеш младите хора бе,защо безсрамни..о?
175
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ааааа, ми добре, добре! Ако Бойко Борисов е прав (за какафонията де), то значи само ще спечели на тези избори, затова не би трябвало да се притеснава нали?Защо обаче ми се вижда толкова напрегнат?
174
10
 
6
 
! Отговори
Едно СРС преди 2 години
Рaдeф: Г-н Бoжкoв, Aceнчo мм тoя oт Хaрвaрд нeщo м.м викa нeмa пaри, тa дa тe пoмoля... Чeрeпa: Aбe Фигурaнтe, c oтрoвнитe мe рaзoрихтe. Мoитe хoрa ми ce пoдигрaвaт, чe в твoe лицe cъм зaлoжил нa куц кoн, a ceкрeтaркaтa ми нaпрaвo мe утeпa. Викa ми Вacкo ти бeшe нaй-гoлeмия хaзaртeн бoc, a зaлoжи нa нeщo, дeтo нe e никaкъв кoн. Виж му ушитe тoвa cи живo мaгaрe
173
2
 
10
 
! Отговори
На всичко, което преди 2 години
Изплюваш (защото ти не говориш) могат да се вържат само простаците като теб или дебеловратите *** като теб
172
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами нека малко и други да ни покрадатр...не може само вие, не се наядохте. Малко от баницата да хапнат и другите е ред.
171
6
 
6
 
! Отговори
Емил преди 2 години
Тука чета,че някои не могат да се ориентират в тази бъркотия,ами то това е целта на превратаджиите. Изборите за мен са пазар само,че на партии и аз се стремя да избера най-доброто.Мисля коя от всички е направила най-много за България,не приемам лъжата а искам доказателства като не ми дават доказателства,значи лъжат имат задни цели.Мислете бе хора толкова ли ви е.трудно?Не ставайте жертва като онези които милион пъти бяха предупреждаван и за телефонните измамници и те вършеха пак глупости
170
9
 
11
 
! Отговори
до 218 преди 2 години
Ами това го говори само Пламен Бобоков. Завижда, че бат бойко дупна няколко пъти жена му Христинка. Ама да не я е правил шпионка. Сега да се къса от яд. Шменди капели дрънкат. Тея циркаджии го изкараха Борисов след Бил Гейтс по авоари. Тея не са наред с главата и вие нещо на там отивате. На някой им лопа дъската на вас цялото дюшеме, че вярвате на престъпника Пламен Бобоков, където трови Б.я с италиаските отпадъцииии. Pfuuuuuuuu :D
169
15
 
9
 
! Отговори
Щерев преди 2 години
Браво на г-н Борисов