Борисов видя: Какафонията в предизборния щаб на Радев е пълна

Готвела се нова грандиозна подмяна на изборите
313
Борисов видя: Какафонията в предизборния щаб на Радев е пълна
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Почти месец остава до изборите, а какафонията в служебния предизборен щаб на Румен Радев е пълна, разкритикува от социалната мрежа Facebook лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Още по темата

Според него демонстрациите на ЦИК показаха, че в много секции ще трябват поне 2 машини.

„Колко общо ще са нужни? Има ли забавяне в обществената поръчка? Ще стигне ли времето? Кой гарантира за сигурността на софтуера? Наистина ли няма да се броят контролните разписки? Радиомълчанието по тези въпроси ме кара да смятам, че се готви нова грандиозна подмяна“, посочи той.

„Продължаваме разговорите с младежи от ГЕРБ като част от подготовката ни за изборите“,уточни Борисов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


313
Още по темата: избориборисовЦИК
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това временно правителство е най-доброто, което сме имали! Все едно е дошло някъде от Европа и е започнало да мете помията!
107
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Време е за промяна стига му. Не искам нито Герб нито БСП нито ДПС нито ВМРО. И то кой остана? Защо няма партия с читави хора?
106
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вие видяхте ли как Радев гласува за повече от 3 минути? На средно статистически българин със средно образование преди ден на тестовете отчете по 1 минута на човек. Само бай Данчо на 78г. с основно е гласувал за 4 минути. Но Радев когато отиде пред машината гледаше 1минута към комисията с неистово желание някой да му даде жокер. След това още 1 минута мигаше с очи и търсеше къде е софтуера на МИГ29. Не получи и факт от космоса. На третата минута му доъде музата и след тези мъки гласува за ИТН.
105
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ха ха 131 голяма смешка, много оригинално.
104
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма да се броят контролните разписки. Точно за това е наложено задължително машинно гласуване. Над 1 милион гласа бяха подменени при избирането на Мадуро. Тук в България може би точно толкова са нужни, за да издърпат напред комунистите от нафталина. По друг начин няма да спечелят властта. Всичко е измислено по учебениците на КГБ. Първо се прави зверска кампания с очерняне. След това се правят измислени протести при това платени от Черепа. Човека сам си каза, че той си организирал протеста.
103
4
 
17
 
! Отговори
Георги преди 2 години
Готвела се нова грандиозна подмяна на изборите...Означава ли това,че досега всички избори са били подменени !
102
15
 
10
 
! Отговори
до 123 преди 2 години
Трябва да ровите по-надълбоко. Някъде от 1989г. се корени какафонията. Още по онова време когато БСП фалираха 3 пъти България благодарение на хиперинфлацията и приватизацията. Румен Гечев фалира по онова време 17 банки за 3 месеца. Спестяванията на народа се стопиха за една нощ. С парите, които събираха хората за 1 апартамент на сутринта можеха да купят само 1 телевизор. Но нямаше телевизори. Нямаше храна. Имаше режим на тока и купони.Не сте живели по онова време. За това сте в невидение.
101
7
 
9
 
! Отговори
Истукан преди 2 години
Нищо не става от Слави Трифонов. Върна мандата и няма смелост да управлява, ама неговите хора си увеличиха депутатските заплати за 3 седмици в парламента. Такива щети нанесоха, че се равняват на щетите, които нанесе Борисов за 3 мандата. Позор и срам, че се избра такава подигравка в парламента. На всичкото отгоре излъга избирателите си, че той ще е кандидат за премиер, а вместо това сложи жена за кандидат. Изпокри се като стана време да му се връчва мандат и да носи отговорност. Няма семейство.
100
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тикво Сретан ти праща много поздрави.
99
6
 
9
 
! Отговори
гост преди 2 години
Тдзи вредитер още ли не е опандизен!? Апропо, забравих, че първо трябва да изчегъртат *** Гешев, който е назначен за главен прокурор. Търпение и малко време.
98
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този разбрал ли е че Йоцата е излезнал от затвора?Мислех че вече е с паник атаки..
97
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Особено мразя изказвания от сорта" Не харесвам ББ, но сега ще гласувам за него" И кое те убеди, че точно сега е наложително да гласуваш за мутрьо? Ме виждам каква е причината, герберче. Може би защото съзираш как се разделяш с държавната службица и всичките ти удобства?
96
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев постъпи умно.За 10 дни разрови *** и направи невъзможното,което Корнелий и за 5 мандата не може да направи,защото са едни и същи селяни с бац.
95
11
 
6
 
! Отговори
до 109 преди 2 години
Така е. Бойко Рашков трябва да посети и психиатър.
94
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никога не съм гласувал за Борисов, но сега виждайки престъпленията които извърши радев само за месец разруши държавата. Ще гласувам за Бойко !
93
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Виж колко хитро постъпи Шиши-покри се и ти ще го отнесеш.Той назначи хората в данс да натискат бизнесмени,При някои се получи и фалираха,но други са по оправни и ти точат ножове сега.
92
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изпаднал е от власт налъма ти. ГЕРБ са първа политическа сила след изборите на 4 април. Хейтърите са пият по една вода, че мозъка им се бъгна.
91
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ако пиян си написал това " Борисов въведе пътен знак МОРЕТО е пред вас, монтирайки на аутобана асвалтни вълни и дупки с размер на морска яма", никога ама никога неспирай да поркаш и пишеш. С тоя пътен пред Бургаски знак "Морето е пред Вас" направо ни попиля,
90
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По-добре Борисов, отколкото Слави Трифонов. Борисов поне знае как да управлява, докато Слави си няма грам хабер. Създал партията уж, за да мине тъпия му референдум, който не мина.
89
14
 
4
 
! Отговори
до 98 преди 2 години
Изпаднал е от власт налъма ти. ГЕРБ са пръва политическа сила след изборите на 4 април.