Смените продължават: Освободиха шефове на държавни горски предприятия

Те остават без пост след решение на проф. д-р Христо Бозуков
2 юни 2021 11:35, Петя Славова
81
Смените продължават: Освободиха шефове на държавни горски предприятия
Снимка: БГНЕС

С протоколно решение на министъра на земеделието, храните и горите проф. д-р Христо Бозуков в органите на управление на държавните предприятия от Закона за горите са извършени промени.

В "Югозападно държавно предприятие" -Благоевград са освободени членовете на Управителния съвет Мария Маринова и инж. Ваня Каменова, съобщава Нова тв.

В "Югоизточно държавно предприятие"-Сливен за директор до провеждане на конкурс е назначен Димчо Радев, а Георги Йорданов е освободен като член на Управителния съвет.

В "Южноцентрално държавно предприятие"-Смолян, "Северозападно държавно предприятие"-Враца и "Североизточно държавно предприятие" е освободен целият състав на органите на управление. Здравко Бакалов е назначен за директор на предприятието в Смолян, а Ради Иванов на това в Шумен, до провеждане на конкурс. Досегашният заместник-директор на "Северозападното държавно предприятие" Атанас Златков е упълномощен да изпълнява длъжността директор.

В "Северноцентрално държавно предприятие" -Габрово са освободени членовете на органа на управление доц. д-р инж. Георги Костов и Иван Степанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
1
 
! Отговори
ЩО ,БЕ...ХА,ХААА преди 2 години
Тъкмо по голите чукари ще отстрелваме новите шумкари на БКП/БСП , като зайците в Афганистан! Ще поканим цела Европа на лов и сафари у нас!
49
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Там пък каква корупция се вихри и каква безогледна сеч,особено в Южна България,бедна ви е фантазията.Пред всяка къща в Смолян,Разлог,Банско и д-р.през есента ще видите огромни трупи от здрави,яки дървета,отсечени за огрев.Отделно яко се сече за износ и за строителството.Ако не се вземат мерки ще гледаме скоро голи чукари вместо гори.
48
1
 
0
 
! Отговори
Котка преди 2 години
До анонимен 52Това не е вярно.
47
2
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
ЗА 30 ГОДИНИ ИЗСЯКОХА ГОРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ИЗНЕСОХА ДЪРВЕСИНАТА НАТРУПАХА МИЛИОНИ Е СЪОТВЕТНО СЕ ОТЧИТАХА КЪДЕТО ТРЯБВА. КОРУПЦИЯТА ТРЯБВА ДА ВЪРВИ. ДА НЕ СЕ ЧУДИМ ЗАЩО ИМА ТОЛКОВА МНОГО СВЛАЧИЩА АМИ ОТ ОБЕЗЛЕСЯВАНЕТО. И НАЙ ВАЖНОТО НИКОЙ НЕ ЗАСАЖДА НОВИ ФИДАНКИ НА МЯСТОТО НА ИЗСЕЧЕНИТЕ.
46
8
 
5
 
! Отговори
НИЕ ОТ ГЕРБ преди 2 години
НЕ Е ПРОБЛЕМ---ДОЙДЕМ ЛИ ПАК НА ВЛАСТ , ЩЕ ГИ СМЕНИМ ЗА 48-часа ВСИЧКИ ЧЕРВЕНИ ИЗМЕ КЯРИ!....НЯМА "ВЕЧНИ ХОРА"= С НАС СА-- ЕС , НАТО И САЩ!
45
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щом мутрите реват, значи правилно са ги уволнили
44
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За да има честни избори всичките Калинки на мутрите трябва да се изчегъртат.
43
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това как спомага за честни избори? Да не се крият айдуци в гората ли?
42
5
 
4
 
! Отговори
СУПЕЕЕЕР... преди 2 години
НЕМА ГОРА---НЕМА КОМУНИСТИ И ШУМКАРИ!...ПОЯВЯТ ЛИ СЕ ---ТРЪГВАШ НА ЛОВ ОТ ВЪДУХА ...И СИ ПРАВИШ САФАРИТО...ХА,ХА,ХААААААА
41
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
кипета не обръщайте Антимовия вълната като пропуски .Баш проруски си е да платиш за голо поле.
40
8
 
6
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 2 години
ЩО , БЕ ...НЕКА ИЗСЕКАТ ГОРАТА ИЗЦЯЛО .ТЪКМО КОГАТО КОМУНИСТИТЕ ПАК МИНАТ В НЕЛЕГАЛНОСТ , КАТО ГИ ПОДГОНЯТ ОТ НАТО , И САЩ----НЯМА ДА ИМА КЪДЕ ДА СЕ КРИЯТ...ХА,ХА,ХААААА...ЩЕ ГИ ЦЕЛИМЕ ОТ ВЪЗДУХА , КАТО ЗАЙЦИ...КАТО В АФГАНИСТАН!
39
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до заблудения 34 РеалистНай опасно е; да възродиш нямалотоушички да се търкат да убиваш паметник да откриваш в Правецпарче баница за всеки да кротуватда обещаеш да не пипаш определени партсекретарии много други които Садам не си е позволявално с протекции от мераклиите за ресурсите ни кипета.
38
4
 
6
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 2 години
ОЩЕ,ОЩЕ,ОЩЕ, ПРОДАЛЖАВАЙТЕ ДА ГИ ЧИСТИТЕ,ИНАЧЕ НЯМА ДЕ ИМА ПРОМЯНА
37
4
 
1
 
! Отговори
Мисиркистан преди 2 години
Добър ден руски *** в Беларус а а а в България , перидиом дезинформация....
36
0
 
4
 
! Отговори
завръщането преди 2 години
Там откъдето започнаха в началото....
35
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименКоя гора да хващат? - дето я изсекоха ли?
34
9
 
7
 
! Отговори
пенсионер преди 2 години
и това с какво ше окаже положително влияние за да са чесни изборите бе другаре ? след месец вие се връщате от където изпълзяхте .
33
1
 
2
 
! Отговори
пазарлъка настъпи преди 2 години
До хахаха - всичко е предварително уговорено с предопределени резултати.
32
3
 
4
 
! Отговори
смени или подмени? преди 2 години
Децентрализация в малки партийки под егидата на БКП-ДС
31
7
 
8
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
До 'Мехуро, ходя пеша бе'. Няма да те обиждам и да ти падам на нивото. Ако не си разбрал още, че радев и служебното правителство са мнооого червени, това говори зле за теб. Ще споделя само един спомен, от далечната 1996, аз и по - големия ми брат се редяхме на опашки(много дълги опашки) за хляб, на човек се полагаше по половин хляб на ден. Така наречената Виденова Зима. За Белене, Чернобил, Възродителен процес, атентата в църквата няма да говорим. Поздрав!