Със санкциите САЩ ни давали възможност да разчистим системата

България трябвало да разбере кой е политикът, подкупван от Божков
41
Със санкциите САЩ ни давали възможност да разчистим системата
Снимка: БГНЕС

САЩ дават възможност на България да разчисти системата на управление. Не мисля, че Щатите ще предоставят информация кой е политическият лидер, подкупван от Божков, трябва да си свършим работата сами. Това заяви бившият посланик в САЩ Елена Поптодорова пред bTV.

Още по темата

Според Тихомир Безлов "вероятно политическият лидер е първият секретар на комунистическата партия".

„С този акт се показва, че хора, които стоят отстрани с богатството си, са досегаеми“, допълни той.

Според Поптодорова темата е стара, колкото българският преход.

„Във всички преговори, които България е водила за присъединяване към ЕС и НАТО темата за правосъдна реформа и върховенство на закона е била основна и винаги чувствителна. Начинът, по който се определя корупцията в България, е ендемична корупция. За първи път, откакто проблемът е на масата, имаме едно системно и подредено действие от американска страна“, добави тя.

Безлов определи случващото се като атомна дейност и знак преди извънредните избори у нас.

„Световната банкова система е свързана, така че е много трудно да направите трансфери без американски банки и кореспонденти. Това, което се случва, прави изключително трудно икономическото бъдеще не само на замесените хора и техните фирми, но и на семействата им“, допълни той.

„Мисля, че стъпката срещу Пеевски е била известна. Самият факт, че той не се кандидатира за депутат говори за това, предполагам, че неговата партия е била предупредена“, заяви Безлов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
3
 
! Отговори
Каспър преди 2 години
Не им вярвам на краварите, защото споредмен тази Декларация е "прах в очите" на простиябългарски народ !И тук има някакви задкулисни уговорки, коитоне знаем и никога няма да . . .узнаем ! Божко, отново ще гласувам за теб !
20
0
 
0
 
! Отговори
Лаик преди 2 години
Глупаво момче се оказа наш Д*****о.......едричко,кротко - но алчно и глупавичко!!!!! Язък.......
19
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И този "комарджия" едва не влезе у Парламента, вместо у панделата?! Е, то бива-бива "Демокрация", мъ то нашто чупи всички рекорди!!!! Направо сме за рекордите на Гинес (не бъркайте с бирата)!!!! -)))))
18
0
 
1
 
! Отговори
1 преди 2 години
До Анонимен-7,грешиш,автора на "Шайката-герб"ангел тодоров,за друго име споменаваше,в книгата си,и сега вчера САЩ,написаха и лидер на партия,в списъка си с наказания,сещай се защо не споменаха името на партийния лидер,мисли логично,и ще стигнеш да името му
17
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойче е на пистата ските му са обилно намазани и ето другите състезатели оспорват преднина Божков, Прасевски странно че Доган отново не участва в спускането, май той ще бъде на кяр старият сокол е мноого добър стратег! остави възпитаниците си да се самопогубят от собствената си алчност. ... разпънете и Доган!!! той е баш драматурга режисьор!
16
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще започнем от тебе да разчистваме
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
,,Мен никой не може да ме осъди,,- Усвоена,, рецепта,, за неограничена свобода...без реални възможности и конкретни наказателни действия спрямо индивида .
14
1
 
2
 
! Отговори
Сланина и Зурла преди 2 години
Хахахааа..че аз знам поне десет бе..и то още зората на т нар демокрация.Постановки ала кравария.Подреждат си къщичката с добри и доволни еничари и бейове!
13
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Череп колко душички си затрил?Сътрудник е на Москва за мръсни операции!
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В развитите страни това се възпитава от детската градина. Да работят заедно, да си помагат, да не се крадат.-=====- И в България е така.
11
7
 
4
 
! Отговори
Сат Н преди 2 години
Всички са в шах и никой не знае как да тълкува действията на американците. А истината е една и се страхуват да я кажат - САЩ изнасилват България и налагат диктатура с назначен от тях диктатор. Готвят ни за прифронтова територия. От такива външни намеси всяка държава трябва да се пази и да надига вой, а не да мълчи и да се прави, че не я засяга.
10
0
 
6
 
! Отговори
не културен преди 2 години
Въпрос на култура е. В развитите страни това се възпитава от детската градина. Да работят заедно, да си помагат, да не се крадат. И после като пораснат тези хора формират силно общество в което повечето са отговорни и добре. Сравнете с тук - като се почне от подкупите за детската градина и се стигне до връзкарството в университетите и работните места. Криенето на данъците. Кражбите от общественото имущество... Има какво да се учим като общество.
9
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
30 години я разчистваме тая система. Пак ли?
8
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Елена Поптодорова, защо не се скрий завинаги ? Като я видя все се сещам за откраднатия крем от летището.
7
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
така е трябва да разчистим на Радев шайката престъпници
6
2
 
21
 
! Отговори
Уфьь..пак ли тая...? преди 2 години
Ей аман от КЛЕПТОМАНКИ по таз БТВ...
5
3
 
21
 
! Отговори
български избирател преди 2 години
Винаги когато видя Елена Поптодорова по телевизията ме хваща РАЗСТРОЙСТВо и бързо отивам в тоалетната за да се облекча...Тя е най доброто лекарство срещу запек...
4
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Не мисля, че Щатите ще предоставят информация кой е политическият лидер, подкупван от Божков, трябва да си свършим работата сами."- Много удобно! Така може да кажат всичко, за всеки.
3
3
 
11
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
ама кои вярва на елена никои не слуша подобни индивиди сащ не са примерза нищо при тях да не би да няма корупция
2
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
братята американци и те като братята руснаци