ГЕРБ пита: Шефът на НАП имал ли е фирма за източване на ДДС?

За пръв път започвало да се организира такава проверка
329
ГЕРБ пита: Шефът на НАП имал ли е фирма за източване на ДДС?
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Нови мерки няма, няма да има безвъзмездна помощ, тя се заменя с кредити. Това заяви Томислав Дончев от ГЕРБ в отговор на обявените икономически стимули в подкрепа на бизнеса от служебното правителство, цитиран от bTV.

От ГЕРБ попитаха дали е вярно, че шефът на НАП Румен Спецов, докато е бил служител на приходната агенция, е участвал в търговски дружества и е бил собственик и управител на дружество, реализиращо обороти за милиони, да има активи или хора на трудов договор.

Още по темата

"Това прилича на куха фирма, която да точи ДДС от държавната хазна", казаха от ГЕРБ.

От партията попитаха дали е вярно, че Спецов лично е получавал ревизионен акт от НАП.

"За първи път от 40 години започва да се организира проверка не срещу кой да е, а срещу изпълнителния директор на НАП. Това е прецедент, който може да влезе в учебниците на висшистите", каза от своя страна Кирил Ананиев.

Той предупреди, че това може да доведе до напрежение сред работещите в приходната агенция, както и до проблем при събирането на приходите.

"Асен Василев не може да намери решение вече четвърти ден. Срамно е шефът на НАП да е обвързан с процеси на източване на ДДС", каза още Кирил Ананиев.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


329
Още по темата: НАПГЕРБСпецов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
164
8
 
12
 
! Отговори
Истукан преди 2 години
Познавам 30 фирми за източване на ДДС. Всичките са на хора от ГЕРБ. Да не се уплашика в опозиция?
163
2
 
3
 
! Отговори
преди 2 години
До стария Фантазьор, и ти ако беше на негово място щеше да си китка и щеше да си плащаш всичко нали? Всеки гледа да мине метър, от 100 българи на едно място поне 50 са корумпирани. Важното е в една организация като има уличен в корупция как се процедира? Мин. на Рег. Разв. и Благоустройството ГЕРБ го дадоха на прокурор(и с право), за дето перничани нямаха вода. Ако беха комунистите щеха да си го преместят от единия в другия джоб!
162
7
 
10
 
! Отговори
Der alte Spinner преди 2 години
Не бива да се издребнява. ... Та как направи обичаният от всички ни Росен Плевнелиев първите милиони? Той водеше група строители във Федерална Германия, строеше се без фактури, за ДДС да не говорим, плащаше се на ръка... Застраховки? Майната му...Това бяза мътни времена но и най-смеличт немски бизмеанен не би се позволил такива рискове. Но при нашият мъдър бъдещ президент това бше началалото на неговия просперитет.
161
9
 
6
 
! Отговори
ХеХеХе преди 2 години
Няма такова нещо, шефа на НАП е чист като сълза. Червените кхмери са искрени и честни, само ГЕРБ са крадци и мошеници. Преди тяхното управление България беше по - добре от Швейцария, а те я съсипаха. Добре че дойде смрадев и неговата банда та настъпи просперитет!
160
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами плешо, нека разгледаме въпроса така- на вашия Манолев САЩ му наложиха санкции за корупция, на Спецов не. Жалък си.
159
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Огромна наглост е гербаджията да се показва пред хората и да пита за корупция след като техен министър влезе в черния списък на САЩ.
158
8
 
12
 
! Отговори
Истукан преди 2 години
Ами фирмите на ГЕРБ за източване на ДДС??? Да започна ли от охранителната фирма на Бойко Борисов? Там охранителите се осигуряват на минимална заплата.
157
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
НАРОДА ПИТА: Шефът на НАП имал ли е фирма за източване на ДДС? той отговаря само на Червени бизнесмени
156
5
 
12
 
! Отговори
Ами просто е... преди 2 години
Ако ББР , не може да се източи ....ПОНЕ , ДА СЕ ИЗТОЧИ НАП---ЗАТОВА Е ТУРЕН СПЕЦОВ!
155
5
 
12
 
! Отговори
Зевзек преди 2 години
Ам чи Спецов е спец бре..... по източване на ДДС!Той и затова е сложен там, да точи средства и да осигурява чадъри на аверите.Честито бръснене!
154
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те ГЕРБ дали са пътници или не , все тая. Лошото е че новите са си същите стари .
153
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Погледнете само какво красиво лице има на снимката отгоре. Колкото е красив, толкова е умен и добър.
152
3
 
6
 
! Отговори
izh преди 2 години
Не закачайте комуномутрите. Те вече са тръгнали да опоскат това което Татко Карло и Татко Жан не можаха, или не им стигна времето. Сега ни чакат тежки една или две години, ако след това има още *** мозъци с такива нагласи за гласуване , по добре след трудно 1300 години съществуване тази държава да се ЗАКРИЕ Българската поговорка за случая е: То да беше . . . . , да му го набиеш - пък то АКЪЛ
151
11
 
7
 
! Отговори
Родолюбец преди 2 години
А шефът на Герб няма !?И защо да има-като му пълнят шкафчето и без да има!?И мозъка му е устроен само за схеми и да краде!
150
5
 
5
 
! Отговори
к1 преди 2 години
Гербаджиите измислиха нова глава в търговското законодателство " фирми за източване на ДДС". Въпросът е глупав , като задаващите го , естествено,че не може да има фирма за източване на ДДС. Но откъде толкова акъл от некнижници( думата е нова и означава хора които нямат прочетена и една книга на цяло).
149
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 165 Нещо бъркаш куфарчетата раздаваше луканов и така създаде новите олигарси,или по-точно казано комунистическите МУТРИ!!!!
148
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРП може само да пита бай Ставри какви са порядките в затвора. Ако имаше по-хитри от тях, сега е времето да си хващат куфарчетата и да си харчат окрадените пари в Африка или Южна Америка.
147
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хахаха, ГЕРБ по скоро да се запитат защо не са го хванали и осъдили през тяхното 12г. царуване след като мислят че е прекрачил закона ????Манипулации за простолюдието нищо повече !!
146
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези още са далеч от реалността на ситуацията в която се намират!-:) Че и още се заиграват и питат?
145
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен - Ако е имал, защо не сте го вкарали в затвора? Пеевска работа... герберска -________________ - Сега да го вкарат, какво чакат!