Радев: Прокуратурата зае страната на статуквото

След санкциите от САЩ тя трябва да си свърши работата, смята президентът
245
Радев: Прокуратурата зае страната на статуквото
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Президентът Румен Радев призова прокуратурата да свърши сега своята работа по темата с шестимата българи, на които САЩ наложиха санкции.

Още по темата
"Според вас редно ли е отвъд Океана да ни кажат, че тук се вършат престъпления, крупни финансови престъления, а нашата прокуратура да не ги вижда? Ние няма как да продължим напред, ако прокуратурата не си свърши работата, но тя вече дълго време отказва категорично да си свърши работата, особено с последните акции на прокуратурата, тя вече зае ясно, категорично страна - страната на това статукво, което доведе до тази нечувана корупция", заяви президентът, цитиран от БНР.

По думите му с наложените санкции, американските власти посочват, че системата у нас е "тотално прогнила".

Държавният глава приветства решимостта на американското правителство да подкрепи българското общество в стремежа му към повече прозрачност.

Радев и американският посланик Херо Мустафа присъстват на демонстрация на военни способности на полигона "Корен" край Хасково.


245
Още от Избори 2021
Времето за гласуване 1,20 минути, за час минават 43 избиратели
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
209
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Не мога да разбера защо бойковските тролове упорито тръбят, че ген.Радев и мин.Рашков са приятели на В.Б. Не те, а премиерът и Вл.Г. са рекетирали Божков и той е носил пликове с пари и С.Арнаудова от Мездра,бивша секретарка на ББ. В.Б твърди, че има записи от такива срещи. И.Г. пък чрез спецпрокурори конфискува голямата сбирка антични предмети на бизнесмена, игнорирайки факта, че тя е регистрирана и оценена на около 2 млрд.лв.Без влязла в сила присъда конфискацията е незаконна.Да му мисли Гешев
208
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Прокуратурата е неделима част от онези 11 години диктатура на Боце.ББ кооптира С.Цацаров, който до 2014 беше недружелюбен спрямо премиера и ЦвЦв- юспомнете си костинбродската афера. В края на мандата си С.Ц. беше главно действащо лице при избора на И.Г. Гешев е възпитаник на Магнаурската школа и колкото да се хвали, че е завършил Право, не посмя да стане докторант в ЮФ на СУ, а отиде в ПИФ на ЮЗУ, където Право завършиха Л.Местан, Яне Янев и помакът от тетевенско М.Маринов.
207
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Досега не е станало известно някога държавният глава да се е срещал с Васил Божков, но пък се знае, че Борисов много пъти се е виждал с хазартния бос. Неговата лична пиарка Севда бе ходила десетки пъти в офиса на Божков от името на Борисов. Самият Божков заяви, че е бил принуден от Борисов да плаща рекет в размер на над 60 млн лева. Парите са предадени през финансовия любимец на Борисов Владислав Горанов. Но това Дани не споменава.
206
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Поцинковани кофи, ренегати, безгръбначни величия, целувачи на ръце като Георг (който за зам.-министър на външните работи едва ли само ръце е целувал) - това е банката с кадри на Алфа Заека от Банкя.Разбира се, тези хора никога повече няма да сформират правителство и да видят власт в каквато и да било форма.
205
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Продажния ни президент ще си бере последствия че води война с прокурора. Прокурора е свестен, а президента е лъжец, защитаващ престъпници като Божков.
204
3
 
13
 
! Отговори
Ся преди 1 седмица
То и САЩ подкрепят статуквото другарю президент!На есен ще се явиш като независим кандидат подкрепена от партия та статуквото!Тъй че най хубаво си трай.
203
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Радев, се държи много нагло и безотговорно, да защитаваш Божков и руските шпиони вече година и да всички знаем че заради това е войната с прокурора. Хората няма да гласуват за него на изборите, да защитаваш корупцията с делата си, а говориш съвсем друго, отвратен съм.
202
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
А Румен Радев зае страната на подсъдим с 18 обвинения.Радев каза в Генерал Тошево през септември 2020: "Смущаващо е, че обвиняемият Божков звучи по-убедително от неговите обвинители". След като президента защитава Божков - да не окаже, че той е св списъка??? Само имунитета го пази. За това Бойко Борисов каза- да си хвърли имунинета Радев, аз не искам имунитет. Нека Радев се откаже от имунитета. Да.... ама НЕ !!! Сега страх тресе Фигуранта.
201
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Кучето е заровено в съда, СЪДИИТЕ са ПОТОМСТВЕНИ, лесно не се влиза в тази клика. ТАМ ИМА МНОГО ХОРА КОИТО СА СЕ СРАСНАЛИ С ПРЕСТЪПНИЦИ И ОЛИГАРСИТЕ.
200
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Саркози, министър на вътрешните работи на ФРАНЦИЯ, СТАВА ПРЕЗИДЕНТ НА ФРАНЦИЯ И ПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ДЕЛОТО СРЕЩУ СТУДЕНТИ УБИЛИ НАШ СТУДЕНТ В ПАРИЖ И ТОГАВА РАЗБИРА,ЧЕ ДЕЛОТО ОТЛЕЖАВА .ЦИТИРАМ НЕГОВИ ДУМИ: НЯМА ПОЛИЦИЯ НА СВЕТА КОЯТО МОЖЕ ДА СЪБЕРЕ ДОСТАТЪЧНО ГОДНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ПРЕД БЪЛГАРСКИЯ СЪД
199
3
 
15
 
! Отговори
РАДЕВ Е ПРОБИТ.. преди 1 седмица
ПУСНАЛ Е САМОЛЕТ НА БЕЛАРУС ДА ПРЕЛЕТИ НАД БЪЛГАРИЯ, ВЪПРЕКИ САНКЦИИТЕ ОТ ЕС КЪМ БЕЛАРУС................ НАЛАГАМ САНКЦИИ НА РУМЕН РАДЕВ.. .. ОСТАВКА..!!
198
5
 
12
 
! Отговори
ПРОКУРОРИТЕ РАБОТЯТ преди 1 седмица
СЪДА Е КОРУМПИРАН..... СЪДИИТЕ ОПРАВДАВАТ ЧЕРВЕНИТЕ БИЗНЕС-РЕЦИДИВИСТИСЪДА ТРЯБВА ДА СЕ ИЗЧЕРГЪРТА
197
5
 
13
 
! Отговори
Reptile преди 1 седмица
Алооо, Хвърчилатият ***, добре ли си, ве, старши?!Аве, тези посчените от САЩ повечето са ОБВИНЕНИ, а Ти се опитваш да ги спасяваш, като закриваш специализираният съд.Що, съ пра'иш на луд, а старши?!
196
14
 
6
 
! Отговори
РР преди 1 седмица
Прав е президента Румен Радев ........................100 %!!!
195
7
 
4
 
! Отговори
???? преди 1 седмица
Има ли един мафиот в затвора?Няма!!!Тия прокурори вземат астрономически заплати................а са пълни некадърници или са корумпирани и играят заедно с мафията!!!
194
17
 
6
 
! Отговори
!!!! преди 1 седмица
Най-добрият президент, който България е имала...............да е жив и здрав Румен Радев!!!
193
8
 
4
 
! Отговори
???? преди 1 седмица
Българската прокуратура ......................тия прокурори за 5 стотинки работа не са свършили.........................да, така е!!! Има ли един мафиот вкаран в затвора, да кажат???Прав е президента.............100 %!!!
192
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Българската прокуратура работи отлично, заедно с американската служб за борба с наркотрфикаДЕА , вчера заловиха голяма пратка наркотик, скрит в мрамор. Как така, тези хор, ве се усъмниха, че работят с "прокуратура на статуквото", според злобното човече?
191
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Слушалката прегря, от руското посолство подскачат от нетърпение, фигуранта, да си каже точно поредното изявление против Гешев.
190
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Българската прокуратура работи отлично, заедно с американската служб за борба с наркотрфика *** , вчера заловиха голяма пратка наркотик, скрит в мрамор. Как така, тези хор, ве се усъмниха, че работят с "прокуратура на статуквото", според злобното човече?