Кубрат Пулев призна: Учредяваме партия на 9 юли, Слави го е страх от мисирките

Нямам амбиции за президент, предупреди боксьорът
534
Кубрат Пулев призна: Учредяваме партия на 9 юли, Слави го е страх от мисирките
Снимка: БГНЕС

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев призна, че ще създаде своя партия на 9 юли. Кобрата обаче подчерта, че няма амбиции да става президент на този етап.

"Нямам такива амбиции, правим този проект "Велика България", името само по себе си говори. Името "Велика България" го мисля от няколко години и няма по-силно и истинско", посочи Кубрат Пулев пред БНТ.

"На 9 юли в хотел Маринела в голямата зала, който иска може да заповяда и да подкрепи този проект. Млади хора, интелигентни хора, които искат и имат желание, които обичат България. Политиците като че ли са загубили любовта към народа си, връзката с народа си. Кой ще се погрижи за народа? Това изобщо политика ли е?“ попита Кобрата и продължи:

Още по темата
"Казват той е боксьор, с политика ли да се занимава, ами това ли е политиката? Хора да мизерстват и да гладуват, пенсионерите да са с 300 лева пенсия и това да е вдигната с 50 лева популистки, а пък други да празнуват първия и втория си милиард по високите върхове на политиката, и то преди 7-8 години. Имам чувството, че някои от тях си мислят, че ще вживеят по 2-3 хиляди години и са богопомазани".

"За мен не е важно аз дали ще имам внимание, дали политиката ще ме обича, за мен е важно дори и с малко да допринесем за развитието на България и това българинът да живее по-добре. Много хора са ми предлагали да участвам в проектите им, в политическите им партии. Бог да го прости, Божидар Димитров искаше да направи партия и беше истински. Това ме подтикна да създам такъв проект, защото много пъти хората се сещат накрая и тогава са най-истински, но то вече е късно. Тогава Божидар Димитров ми предложи да направим партия, но, за съжаление, почина. От тази гледна точка изхождам, защото времето минава", допълни Кобрата.

Той отправи критики към Слави Трифонов заради нежеланието му да говори пред българските медии. "Този шоумен го е страх от мисирките, какво остава да направи нещо за тая държава, ако има някоя по-сериозна ситуация и той да устои. Според мен го е страх от самия себе си, защото усеща, че няма да може да се справи с това нещо. Това не е политика, всеки си е направил своята телевизия, 7/8, 24 България, и всеки си рекламира своята партия. Това ли е политиката в България, това ли трябва да гледа народа? Един фалш, един театър, който обаче е далеч от истината и реалността“, заяви още Пулев, цитиран от БГНЕС.

"За съжаление, България се променя, но много, много бавно, едвам крета. Аз обаче съм амбициозен човек, който обича държавата си и народа си и ми се иска България не просто да наваксва, а тя да е водеща и да заимстват от нея. Имам самочувствието на българин, който наистина се гордее със себе си, с рода си, с България. В историята българите са давали на Европа и на света много, дори от културата, от всичко. Нямам никакви амбиции, хората казват, че се глася за президент, много псевдопатриоти настръхват, когато кажа, че правя политически проект и най-вероятно им се иска изобщо да не се занимавам и са хората, които дори плюят по мен индиректно", каза още Пулев.

"30 години вече се разграбва държавата, и продължава да се разграбва, продължават тези схеми. Аз съм човек, който е с народа и на улицата, комуникирам с хората и виждам, това ме мотивира, защото аз като българин не искам да виждам такива неща. Естествено, че харесваме Европейския съюз, защото това е бъдещето и това е пътят на България. Не смятам, че трябва да клоня в ляво или дясно, защото аз съм за България и мен ме интересува България и българската действителност. Не ме интересува какво се случва в Щатите, не ме интересува какво се случва в Русия и техните конфликти и интереси, това, което те искат да наложат в България като влияние", посочи още Кобрата.

На въпрос дали думата "национализъм" е дискредитирана в България, Пулев отговори: "За съжаление, малко я направиха дискредитирана, но смятам, че това се възражда в българина. Аз всъщност дори съм политик от много години, защото допринасям за любовта на хората към България. Когато любовта на хората се върне към България, дефакто към тях самите, тогава България ще успее. България няма държавност, България е горе-долу разграден двор.".

На финал Пулев заяви, че няма амбиции да става президент на България:

"Нямам такива амбиции, отдавна съм преминал тези свои комплекси, които повечето политици имат да имат желание и жажда за власт, за лична облага. Виждам една абсолютно лични и партийни интереси и нищо повече. Никой не го е грижа за народа, интересуват се от народа дотолкова, доколкото народът да не скочи и да направи нещо".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


534
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
335
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този като са го бухали в главата са направили на пихтия и малкото мозък,който е имало /ако въобще е имало/.Кой където го хвана го спука от бой. Не-щаст-ник
334
7
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
"Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак!"
333
5
 
15
 
! Отговори
хващаш се преди 2 години
където не ти е работата-човек без образование ще ни дава акъл-пребий някой от боксьорите но не и нас,чудя му се на ,,акъла,,
332
4
 
13
 
! Отговори
Дзъ преди 2 години
Оффффф... номинирам за първо място в категория: Виц на месеца
331
4
 
9
 
! Отговори
ГРОБ за ГЕРБ преди 2 години
Тъпчото с разбъркания мозък -активиран!!!
330
3
 
7
 
! Отговори
НИЩО ЧУДНО! преди 2 години
Всички политически партии в пост-комунистическа България са създадени от комунистите с една единствена цел-да служат на Кремъл и да запазят статуквото. Та и Пулев, какво му разбира главата от политика, та ще прави партия, вероятно е специалист, също както чалгарина Трифонов, аман от ***. Добре, че идва време, когато кремълските партии-тумори ще бъдат поставени извън закона. Байдън няма да се бави...
329
2
 
12
 
! Отговори
k.k преди 2 години
Поредния спасител с тиквата цъфнахме и вързахме .
328
1
 
12
 
! Отговори
дедо иван преди 2 години
най-лесно в България се прави партия.показваш се няколко пъти по телевизията, запомнят ти името и хайде-политически проект.Кого ще представляваш, за какво ще се бориш, с какви средства и пари или това ще е резервата на Слави, който отсега ви казвам ще се провали бързо...А това е стара тактика на ДС и комунистите - сложи начело едни некадърник и го командвай както си искаш, важното е да сме на власт и да си запазим благинките...
327
1
 
16
 
! Отговори
od преди 2 години
Само на избори не са го млатили тоз ***. Очакваме и последния му провал!
326
0
 
10
 
! Отговори
счупен зъб преди 2 години
Сушито - с първи глас:)))
325
1
 
21
 
! Отговори
превит от смях преди 2 години
Резултат 0,0000001%. Кобрата: - Продължаваме напред!
324
1
 
4
 
! Отговори
Новият проект: преди 2 години
" Аз съм *** и вие сте прости, затова се разбираме"Стария се изхаби
323
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сретене, Къде си ... Давай, прави партия, за да гласувам за теб ...
322
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поредната патерица на ГЕРБ ... И на онзи с бъгавия "менискус" .... #Закривай .... 0,001% са им много ...
321
1
 
14
 
! Отговори
Каунь преди 2 години
Ако стане политик дали ще се плези както се плезеше на Кличко като отнесе шамарите?
320
4
 
4
 
! Отговори
Ива преди 2 години
"Естествено, че харесваме Европейския съюз, защото това е бъдещето и това е пътят на България."- ЕС-то особено запада стана едно Афро-Арабска-***-Либерална каша дето ще свърше с гражданска война... Та ако това е пътя за България - не, благодаря...
319
3
 
8
 
! Отговори
Давай Кобра преди 2 години
Аз няма да гласувам за теб и не знам кой би го направил... това не е важно... важното е да си вярваш. Пожелавам ти успех в политиката. Не допускам, че ще постигнеш каквото и да било, но това не е важно. Важно е ти да си вярваш. Давай
318
1
 
11
 
! Отговори
:D преди 2 години
Много посрамени българи се надявахме Кобрата да си прибере милионите и да се кротне... да да, ама... дето вика Буци "ората ми викат не ритай мач, ама акъл не расте" .... сега ще ни излага още поне 1-2 години този балама. Причината? Причината е една и тя е, че носи велико българско име и е решил да го оправдае. Лошо за него. Това значи, че дори не осъзнава поредния колосален провал, който го очаква.
317
1
 
9
 
! Отговори
Буци преди 2 години
Ако Буци е дал разрешение на поредната си патерица, ще си направи партия. Чакаме и партия на Стъки. А след това очакваме парламента да се напълни с реални бойци, които да решават държавните политики в пряка битка, директни елиминации. Най-силния печели губу-габа. А трибуната на парламента да се замени с ринг, ограден с клетка, докато ПИК и Канал 3 излъчват гладиаторските кръвопролития ИЗВЪНРЕДНО и НА ЖИВО за радост на плебса. ха-ха-ха
316
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бягам бягам в ъгъла , глуха защита с ...гръб. къде е черния..?