Проф. Тодор Кантарджиев отива в пенсия, от днес не е шеф на НЦЗПБ

Постът поема проф. Ива Христова, която му беше заместник
Обновена: 7 юни 2021 14:03 | 7 юни 2021 14:03, Камелия Цветанова
214
Проф. Тодор Кантарджиев отива в пенсия, от днес не е шеф на НЦЗПБ
Снимка: БГНЕС

Проф. Тодор Кантарджиев е освободен от поста директор на Националния център по заразни и паразитни болести. Новината потвърди самият той пред bTV.

Официалният мотив е, че е навършил възраст за пенсиониране. Заповедта за освобождаването му е връчена днес.

На негово място ще застане проф. Ива Христова, която досега му беше заместник, съобщиха от Министерство за здравеопазването.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


214
Още по темата: Тодор Кантарджиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На висшият герпер корупцията му купи нов живот....ада ги чака!
88
4
 
10
 
! Отговори
Сенчо преди 2 години
На държавни постове не трябва да има пенсионери вкл и президенти, министри, кметове ...
87
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пеевските медии фалират. Спират им европейската субсидия и държавната субсидия. Или ще ядат лобут от САЩ.
86
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И този не знаел за трафика на органи в България.
85
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да каже кой е висшияг герпер с трансплантацията! Койкойкойкой? Из-роди!
84
1
 
4
 
! Отговори
някой преди 2 години
До Гилотен всички които го подкрепят : вие не сте хора!
83
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 127На служебното правителство основното задължение е да подготви следващите честни избори. Не да прави "чистки" и да пуска предизборни кьорфишеци, дето ще лъснат след изборите, но ще опрочат самите избори. При "Тройната" и "Орешарски" Пеевски, Българската банка за развитие, Черепа и т.н. не бяха лоши. А? Фирмите дето печелят големите инфраструктирни проекти са същите още от Костов! Схемите са от тогава!
82
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Здравния министър и съветничката му след служебното правителство никой няма да сети за тях. Кактарджиев ще е "добре дошъл"във всички медии дори и ГЕРБ да не се върне на власт. Давай жлъч, омраза и реваншизъм! Лекувайте нараненото си его! Мачкайте! Започвайте да пребивате по улиците с камъни и сопи де що има набеден за гербер. Историята помни и сопите на Стамболийки, както камъните и разстрелите на Отечествения фронт. Добър си е бил ЗЗД, само дето Цар Борис е бил милостив и помилвал на килограм.
81
4
 
9
 
! Отговори
дадада преди 2 години
"Директорите на всички държавни предприятия са поставени за да водят политиката на правителството. Съвсем нормално при смяна на правителството да има смени и във висшия ръководен състав."***************************Хахаха комунистическите *** веднага обърнаха палачинката! Сега са управляващи и политическият ревъншизъм и натиск са нещо правилно и нормално! Да дааааа....така е!
80
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Директорите на всички държавни предприятия са поставени за да водят политиката на правителството. Съвсем нормално при смяна на правителството да има смени и във висшия ръководен състав. Всеки който е назначен за директор е наясно че това не е експертна длъжност. Друг е въпросът трябва ли служебно правителство да прави подобни смени. След няма и два месеца ще има друго правителсто. То ще трябва да сменя хора назначени преди няколко седмици. Е не е ли типично българско подобно поведение?
79
3
 
15
 
! Отговори
аса преди 2 години
така е. при болшевиките благодарност няма
78
5
 
15
 
! Отговори
Joro преди 2 години
K'во ви става на всички, бе! Защо вкарвате политика в здравеопазването!!! Говорим за медик, не за политик.И защо се очудвате и психясвате като видите военен (генерал) в униформа, аз го намирам за нормално и не се психясвам. Ама не се очудвате като видите гей по прашки на столичен булевард по време на Прайда, нали!
77
9
 
6
 
! Отговори
До 117 преди 2 години
"специалист" и "професионалист" хааххахаха
76
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дори Тръм не се осмели да махне д-р ФАУЧИ в CDC в САЩ, 80-годишният ФАУЧИ! Смятайте за каква злоба иде реч тук! Злоба с висше?...като от преЦедент?
75
14
 
11
 
! Отговори
Яко преди 2 години
чагъртане пада. Всите от НОЩ изхвърчаха. Чакаме на Мутафчийски да му хвръкне фуражката.
74
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Направо съм изумен от тЪъъъЪъпотията ви. Човека е бил специалист и професионалист много преди ГЕРБ да съществува. Не всички, които работят или са работили в държавна структура през последните 10-12 години са Гербаджии или БСП-ари или някви други ***. Има много стойностни хора, като Кантарджиев, а жалките опити на Радев да покаже колко маха този и онзи, само "Лъсва" капацитета му и на хората около него, които го контролират.
73
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гилотен и другите като него,не знам колко кте психясали но продължават да умират хора след прекаран ковед.На на *** като вас ви е ясно всичко.
72
9
 
14
 
! Отговори
До 111 преди 2 години
Гешев ви разказа играта палячовци,няма да го махнете!.Не ни трябват удобни прокурори както иска Пинокио да ги уволнява когато си иска ,да ги назначава и т.н.Независимата власт не трябва да е подчинена на политици и олигарси тази битка я започна Гешев.Като че ли не знаем,че летния платен протест на Черепа обслужва криминалните олигарси засегнати от правосъдието,просто като бял ден и мечтано ВНС с нагласени треторазрядни депутати да сменят гл прокурор,ехе мнозинства и таратанци,няма да стане!
71
28
 
26
 
! Отговори
Гилотен преди 2 години
МНОГО БЪРЗО ЗАБРАВИ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ТОЯ, И ВСИЧКИ ОТ ЩАБА-КАК ПСИХЯСАХА ХОРАТА,ТРУПОВЕ,МОРГИ,МАСКИ,ДЕЗИНФЕКТАНТИ,НОВИ ЩАМОВЕ....ШОК,УЖАС СМЪРТ ВИ ЧАКА!!! И ТАКА 24 ЧАСА ПО МЕДИИ И РАДИЯ! МНОГО БИЗНЕСИ ФАЛИРАХА,ХОРАТА ОСТАНАХА БЕЗ РАБОТА И ПАРИ! КОЙ ЩЕ ОТГОВАРЯ ЗА ТОВА? МИНУСИ ЦЪКАТЕ,И ГИ СЪЖАЛЯВАТЕ ТАКИВА ПРЕСТЪПНИЦИ
70
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ВСИЧКИТЕ ГЕРБ- АДЖИИ ГИ ПРАЩАМЕ ПРИ ТОВА "СВЕТИЛО" ДА ГИ ЛЕКУВА ОТ КОВИД! ТЪКМО ЩЕ СЕ ОТЪРВЕМ ОТ ТЯХ ЗАВИНАГИ...