Стефан Янев свиква Съвета по сигурността

Обсъждат мерките за борба с корупцията
7 юни 2021 07:05, Ния Христова
46
Стефан Янев свиква Съвета по сигурността
Снимка: БГНЕС
Министър-председателят Стефан Янев днес свиква Съвета по сигурността. 
 
Тема на заседанието е: „Актуални рискове и заплахи за системата за защита на националната сигурност. Анализ на институционалната ефективност в сектор „Сигурност“ и необходимост от по-адекватни мерки за нейното повишаване“, съобщиха от правителствената пресслужба.
 
Дневният ред на заседанието на Съвета по сигурността предвижда обсъждането на: мерки за гарантиране на политическата стабилност; необходимост от нови и адекватни политики за борба с корупцията; прилагане на по-ефективни механизми за координация и взаимодействие на структурите в сектор „Сигурност“. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
5
 
! Отговори
Каква корупция , бе. преди 2 години
Нали вече влязоха в 45-ТОТО НС , за да си направят заплатите от по 10-хил.лв... ТОВА НЕ Е ЛИ "ЗАКОННА КОРУПЦИЯ"....за 25-дни в НС!????????
13
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Корупцията съществува от древни времена и не само в България. Съществуваше и по комунистическо време. Така че да се говори че я има от последните десет години е смешно.
12
0
 
5
 
! Отговори
баба Пена преди 2 години
мерките да включват - тупаник на голо насред площада
11
2
 
5
 
! Отговори
Факт преди 2 години
Всяко правителство трябва да се бори с корупцията, вкл. служебното правителство, а не да я създава, както над 10 години правеха правителствата на Борисов.
10
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не е работа на това правителство да се занимава с корупцията...
9
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А информирахте ли се какви ти е говорил Карадайъ вчера на Ердо? Обявил, че били турци, че земята българска била на османлиите и че неговата задача е запазване на турското в границите на очевидно непризнаваната от тях България. Докато се дърляте, ДПС мечтае за отцепване на български земи, докато се делите на фили и фоби, някой ви точи ножа в гърба и то с помощта на ония дето им дадоха право да гласуват до бедкрай! Ето за това е необходимо свикване на съвета по сигурността.
8
4
 
7
 
! Отговори
Майора преди 2 години
До Анонимен12Май много бързо забрави кой фалира 3 пъти държавата , кой създаде мутрите и олигарсите , кой направи долара 3000лв., кой е уволнен за корупция и стои начело на партия, кой взе 100млн.и не направи тунелите , кой избра с помощта на КГБ и Решетников разединителя Радев и неговия НЩ да разбива и унищожава всичко!Но комунизъм повече няма да има колкото и да ти се иска!
7
4
 
5
 
! Отговори
Груйо преди 2 години
В днешно време армията е непотребна и скъпа за потдръжка структура!Време за воини отмина !С тази армия може само за бедствия и аварии и епидемии да се подпомагат !Харч на пари от и без това българина Андрешковец ,който прави всичко възможно да не плаща данъци и да си излее злобата върху ближния си !
6
7
 
11
 
! Отговори
Промяната преди 2 години
Чета коментарите на облъчените и искрено се чудя от къде им идват на акъла?!?! Един умник по-долу смята, че разкриването на незаконните транспалтации било велико дело?!?!? Да, велико е! Но на фона на Белене, Народният съд и цялата репресивна система на комунистите и техните безумства и убийства, си е направо хуманен кристално чист бизнес акт! Смеете се на Винету?!? Ама прочетете малко история на България (ама не в Дневник, Фрогнюз и в профила на Божков)!
5
4
 
4
 
! Отговори
Дедо преди 2 години
Ще се обсъжда следният дневен ред: Връщане спестяванията на Българските граждани след голямата инфлация през 1996-та година. 2.Абсолютна забрана на вмешателство на чужди държави във вътрешните работи на РБ. 3. Посолството но Русия да бъде намалено от 400 на двама души и да са под постоянен контрол. Да се въведе пълна прозрачност на Евросредствата
4
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ранобудни сте гербавите ***! Браво! Дерзайте, че ромската ви ОПГ, наречена "партия" се разпада със страшна скорост!
3
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
в България членството в партия се превръща в заместител на работа дори професия ... българина вече не иска да работи, иска да членува в партия, за предпочитане на власт.
2
8
 
11
 
! Отговори
Майора преди 2 години
Жалко много жслко да обсъждаш нещо което си разрушил под знака нс промяната, а трябваше САЩ да посочат олигарсите , които подкрепят правителството!А то не изпълни основната си задача за изборите , не можс да осигури достатъчно машини, а мисли само за чистка и осигуряване втори мандат на рсзединителя Радев!
1
16
 
21
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 2 години
Мафията ще обсъжда мерки за борба с корупцията!!!