Боян Чуков: Списъкът "Магнитски" разбърка картите преди изборите

Ситуацията у нас коментира експертът по международна сигурност
8 юни 2021 22:08, Петя Славова
53

Защо според Патриотите, ДПС извърши национално предателство в Турция?

Озадачен съм, че няма реакция от прокуратурата. Това, което се случи в Турция, трябва да говори някои неща - защо се случи сега, изведнъж спешно Карадайъ замина за Турция и турският президент много добре разбира, че у нас цари хаос. Турция би могла да се опита да реализира плановете си спрямо България. Това каза за "Денят ON AIR" експертът по международна сигурност Боян Чуков.

По думите му лидерът на ДПС - Мустафа Карадайъ, след посещението си в Турция е тръгнал по стъпките на Лютви Местан.

"Анкара разбра, че тази формула не работи. ДПС няма да има същите гласове, ако в листите не е Делян Пеевски и всички се сещат защо. Публична тайна е, че вотът в Турция е изцяло манипулиран", посочи той за Bulgaria ON AIR.

Според него Турция опитва да завземе партията отвътре.

"Турция се опитва да заобиколи Ахмед Доган. Предстои да разберем каква е точно ролята на Ахмед Доган, той така или иначе стабилизираше партията. Точно в този момент да се създава етническо напрежение в България е грешка", подчерта събеседникът на Ганиела Ангелова.

Чуков отбеляза, че отделни хора от политически партии са реагирали на станалото.

Той коментира и решението за пенсиониране на проф. Тодор Кантарджиев от поста директор на НЦЗПБ.

"Виждаме безпринципно поведение. Целият експертен потенциал на България трябва да се ползва, независимо кой е на власт", подчерта още експертът.

"Списъкът "Магнитски" излезе точно сега и разбърка картите преди изборите. Американците бавно вкарват в своята орбита не само България, а целия наш регион. Не сме изкупителна жертва. Имаме мощно американско и британско лоби, влиянието на руското лавинообразно намалява", каза още Чуков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
9
 
! Отговори
точка преди 2 години
Мустафа Карадайъ да предава българския си паспорт и заедно с цялата си рода с еднопосочен билет към родината си Турция.В България е персона нон грата.
26
1
 
3
 
! Отговори
Новия световен ред? преди 2 години
Имало е такава песен още по времето на о'бозе почившият цар Борис Трети: ..................... Рим, Берлин и Токио заедно в борбата. Скоро ще настане нов ред на земята. ...................... Светът вече не е еднополюсен, така че "новият световен ред" на Байдън няма да го бъде. Ще си остане само за тези (като нас), които и сега са сателити на САЩ.
25
0
 
0
 
! Отговори
До тролската дружина преди 2 години
До САНКЦИИТЕ СА НИЩО, "ДЕН И ПОСТ": Ти ли си дежурният русофобски *** за тази статия? Чакаш някой да ти отговори за да продължиш да поставаш същите г'лупости. Действай, до края на деня има много време.
24
3
 
5
 
! Отговори
ДЕН И ПОСТ преди 2 години
СПОКО , ЧУКОВ...Ако "Балканския поток" , беше "руски"---щяха да га охраняват от "СПЕЦНАЗ"! Щом обаче е "турски", логично и правилно е да се охранява и защитава от интересите на ДПС! --ТАКА И БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВНОСТ Е ЗАЗДРАВЕНА И...ИНТЕРЕСИТЕ НА ЕС И ТУРЦИЯ , НАДЕЖДНО ЗАПАЗЕНИ!....Никой вече не разчита на продажниците от БКП/БСП ---"слуги на Запада и Изтока" -"ДВАМА ГОСПОДАРИ"!?
23
8
 
12
 
! Отговори
САНКЦИИТЕ СА НИЩО преди 2 години
Истинският крах на червените крадци ще настъпи с въвеждането на Новия световен ред, който Байдън ще въведе след краха на феодалите. Засега поведението на враговете на Европейска България е много странно, защото тези хора не си представят какво ги очаква след изчезването на примитивна Русия от картата на света. Манията им за власт ще им затрие главите.
22
33
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Санкциите са наложени именно заради корумпираното бивше управление на червените комунисти от ГЕРБ.
21
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как да има реакция от прокуратурата, като има платени професионални протестъри пред офиса на главния прокурор всеки ден? Всички протестърски партии нападат всеки ден българската държавност, а служебният кабинет назначава кадри на ДПС на ключови места. Държавата е продадена.
20
11
 
9
 
! Отговори
Г-не, преди 2 години
Как пък не Ви направи впечатление, че магнитните санкции се появиха непосредствено след ловкото завземане на селски цех от чуждестранен аскер насред "свободната" ни родина. Последваха масови, спонтанни и бурни реакции и безапелативен изказ на народното отношение към наложеното ни отвън геополитическо позициониране. На 14-ти в Брюксел пенсионирания скандинавски натегач, ще ни крънка за още милиарди за пушки и други НАТОВ-ски масрафи. А преди месеци "оревавахме оратлъка", за болници и т.н. Алоуу!
19
9
 
31
 
! Отговори
Не, дрОгарю Чуков! преди 2 години
Европейска България няма нищо общо с наложените санкции по закона Магнитски, защото тези санкции не са наложени на нашата държава, а на червените крадци и техните 64 фирми. читател
18
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз не виждам хаос Чук-Ов. Това се казва Демокрация. Да няма го Бай Тошо 2 да хвърля пари от джипа...сори! Така че Ердоган може да прави като вятъра, той в демокрация не вирее
17
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До дедо ТашункоЛавината се развива много бързо и със страшна сила,това е лавина, а материала може да е различен, може да е сняг, дъжд, камъни, дървета, постройки и т.н.!
16
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До хм - Интересното е какво е платила една банкянска тиква за да не се появи в този списък. - >>>>>>>>> - Бе, за по-елементарните, като мен, има видими няколко неща, които предната власт направи - закри ЛАФКИ-те, всеки знае главните свързани лица, погнаха алкохолните мутри, разсипниците Баневи, Божков, главпрокурорът Гешев замени Цацаров и се развъртя, чукнаха няколко руски шпиончета. Може да има и друго, което не зная, но горните неща дадоха тепе на САЩ за въпросния ход. Борисов е изкъпан!
15
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ние обичаме Германия, страните , които са били приятели на България в миналото са били Русия и Германия, сега щом правят конфликти с Русия(нямам представа защо го правят) , ни остава Германия и с тях трябва да се обвържем. Русофобията е наложена от англичаните в миналото, нито от немците, нито от американците, нито от французите или от някоя друга държава е налагана русофобия!
14
7
 
4
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 2 години
Да се каже "лавинообразно се увеличава" го разбирам. Само чук като чуков може да използува термин "лавинообразно се намалява". Глупости на квадрат!
13
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ние обичаме Германия, страните , които са били приятели на България в миналото са били Русия и Германия, сега щом правят конфликти с Русия(нямам представа защо го правят) , ни остава Германия и тях трябва да се обвържем.
12
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ОП трябва да се присъедини към някоя партия, дали ГЕРБ, дали БСП, дали ИТН или Мая, защото ако не се коалират, ще останат извън парламента,въпреки,че подписаха договор за самолетите Ф16
11
2
 
8
 
! Отговори
Кибик преди 2 години
До Белот - Не е важно кой разбърква, а кой цепи картите..-============== - така-а, сега картите (списъжите) започна да ги разбърква служебният кабинет на Радев, ама накрая ще ги цепи чичо Сам!
10
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ми реално погледнато ние сами си го направихме цели села са чисто ромейски без нито един българин Новозсгорска Сливенска Казанлъшка и сумати общини като тях болшинството са с чисто ромейско население за Кърджали да не говорим не са, рекли и не са ни помели Турция само това чака от тоя хаос у нас
9
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Според този ръ пон ДС агента Меди Доганов-Ахмед Доган, стабилизирал ДПС.Ха,ха верно ли бе Чуков, Доган е ПОДЧИНИЛ партията ДПС на корпорацията ДС,всички ръководни кадри са агенти на ДС, санкциите на САЩ може да достигнат и почетният председател и това ще разруши ДПС.
8
3
 
21
 
! Отговори
Карадайъ преди 2 години
" НАШАТА РОДИНА Е ТУРЦИЯ!!!...ТИЯ ЗЕМИ СА НАШИ!!!..." ТОЯ ОЩЕ СИ МЕЧТАЕ ЗА ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ!!!