Патриотите на протест пред ДПС, сезират прокуратурата

Блокираха движението по бул. "Ал. Стамболийски"
Обновена: 9 юни 2021 19:25 | 9 юни 2021 13:51, Камелия Цветанова
104

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Представители на "Българските патриоти - ВМРО, "Воля" и НФСБ" се събраха на протест пред централата на ДПС в София и за кратко блокираха движението по бул. "Александър Стамболийски", разхождайки се по близката пешеходна пътека.
Още по темата

Поводът за протеста са думите на лидера на ДПС Мустафа Карадай при среща на представители на движението с турския президент Реджеп Тайип Ердоган, че Турция е тяхна родина и се борят за своята турска идентичност, религия и обичаи.

"Долу ДПС" и "Слуги на Ердоган" са сред скандиранията, които се чуват на протеста, организиран от Българските патриоти.

“Карадайъ, България не е турска земя!, “Забрана за етническата мафия ДПС!”, са сред надписите, които носят в ръцете си протестиращите.

Патриотите призоваха преди вота на 11 юли да се блокират граничните пунктове както направиха на изборите на 43-ото НС.

Още вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
5
 
8
 
! Отговори
глас народен преди 2 години
ало , зелен чорапогащник , забрани я тая турска партия бе , нали си независим !
21
6
 
15
 
! Отговори
niki преди 2 години
Това ли са ни патреотете? Майко-мила...
20
5
 
15
 
! Отговори
пито-платено преди 2 години
Въпросът който трябва да ви интересува е "с какво ще се реваншира ДПС за оказаната им услуга за броя на секциите"?
19
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Скачените съдове се размърдаха, каква ли е целта
18
7
 
16
 
! Отговори
гнусни ПРЕДАТЕЛИ преди 2 години
Станислав Трифонов , Христо Бойкикев Maнолова и Нинова да кажат за колко пари предадоха българските интереси в Кърджали. За колко пари гласуваха да има нoви 160 секции в Турция и нови 300 000 гласа в полза на ДПС ? Във всеки дюкян и бръснарица вече ще може да се гласува от Истанбул до Анадола........Карадайъ -> пред шефа на турския парламент: "Тази земя, България, е нашата земя. Турция е нашата родина. Останахме там след Османската империя. Нашата борба е да защитим турската си идентичност...
17
10
 
14
 
! Отговори
Как така преди 2 години
Целия този спектакъл на Карадаяъ в Турция е с цел да вдигне процента на Патриотите на изборите. ДПС съществува заради тях и обратното Патриотите са свързани с ДПС. Винаги до сега са се прегръщали в Парламента, пред хората това е само театър.
16
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо ДПС не е включена в списъка на Магнитски?
15
8
 
8
 
! Отговори
coming soon преди 2 години
В епизод 2 очаквайте:- Шкембелан воевода отива в македонската провинция за да каже на Пендаровски, че "Македония е общата им родина, религия, идентичност и обичай".В епизод 3 пък Магарешкия и Сидер хващат самолета за Москва за да целунат ръката на Путин казвайки му, че "Русия е тяхната родина, религия идентичност и обичай".
14
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Питайте Слави и Тошко как отново ДПС влезе в управлението.
13
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вчера убийства, изнасилвания, обири, пожари. Днес паднали самолети, блокирани пътища, протести... Ред и държавност в държавата на Румен Радев.
12
2
 
13
 
! Отговори
САМО ПИТАМЕ: преди 2 години
.."А когато сняг забръска ...къв ли ще го дърви Фигуранта зимъска.....?"---БЕЗ ПАРИ И ПОМОЩИ ОТ ЕС ...ПАК ЛИ ЩЕ ИМА "ПРОМЯНА"...ама в банките....?!
11
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
само ДПС
10
10
 
6
 
! Отговори
1 преди 2 години
тези наричащи себе си български патриоти,до 11.07. 2021 година,да лягат и стават,пред централата на дпс,няма да ги огрее и това,ще бъдат АУТ,от 46 тото,Народно Събрание,с крещеве,вън турците ,не се влиза в парламента,няма,кой да ви вярва вече.
9
2
 
3
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
които не чувства българия като родина да заминава свят широк има място за всичкиза какво са се събрали в централата средно тегло на участниците 120 кг ами ииндиецът от самоков и тои там да не изпусне келепира не искат да говорят бягаткато мишки данс къде е и не деиства
8
7
 
14
 
! Отговори
Има такъв народ преди 2 години
Тези псевдо патриоти пак слугуват на ДПС нали по този начин ще вдигнат активноста на електората на ДПС в България и извън страната.Май всички партии се ръководят от Доган в момента и властта е в неговите ръце и президента
7
6
 
10
 
! Отговори
Дгд селяните преди 2 години
Ее,постановката една и съща 30години.Само бялата златка липсва .Е сменете малко де.Хахаа...нещастници!
6
5
 
14
 
! Отговори
пена преди 2 години
А вие какво си мислехте, че ще стане след "гумената лодка на Ицко" и мечата услига на САЩ? *** ще се радикализират, ще избягат при Ердоган и ще замъкнят много голяма част от БГ с тях. Сега ще разберете защо Боко не пипаше ДПС. И ще го разберете по най-лошия възможен начин...
5
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя Карадаиъ ако наистина е казал че Турция им е родина, тия трябва да се забранят. Да отива в Турция там да прави партия.
4
6
 
10
 
! Отговори
Сланина и Зурла преди 2 години
Ко рече???патриотите хахааа...ама вие си продължавате да ги наричате така тия десарски алчни изчадия?!??медийните патриоти хахааа Господиии,колко мъка мъкаааа
3
7
 
13
 
! Отговори
вън магарешките преди 2 години
НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ, ЧЕ ДПС ИМА ДОГОВОРКА С ТИЯ МАЙ ДА ГИ ВКАРА ОТНОВО НА "ХРАНИЛКА"? ЧУДНО СИ "РАБОТЕХА" ЗАЕДНО В ПАРЛАМЕНТА ПРИ БАЦЕТО! ТОВА СА ШКЕМБЕЛИ ВОЙВОДИ, А НЕ ПАТРИОТИ - БОТЕВ ЯСНО ГО Е КАЗАЛ! ВЪН ОТ ВЛАСТТА И НА ТИЯ И НА ДПС!