Патриотите на протест пред ДПС, сезират прокуратурата

Блокираха движението по бул. "Ал. Стамболийски"
Обновена: 9 юни 2021 19:25 | 9 юни 2021 13:51, Камелия Цветанова
104

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Представители на "Българските патриоти - ВМРО, "Воля" и НФСБ" се събраха на протест пред централата на ДПС в София и за кратко блокираха движението по бул. "Александър Стамболийски", разхождайки се по близката пешеходна пътека.
Още по темата

Поводът за протеста са думите на лидера на ДПС Мустафа Карадай при среща на представители на движението с турския президент Реджеп Тайип Ердоган, че Турция е тяхна родина и се борят за своята турска идентичност, религия и обичаи.

"Долу ДПС" и "Слуги на Ердоган" са сред скандиранията, които се чуват на протеста, организиран от Българските патриоти.

“Карадайъ, България не е турска земя!, “Забрана за етническата мафия ДПС!”, са сред надписите, които носят в ръцете си протестиращите.

Патриотите призоваха преди вота на 11 юли да се блокират граничните пунктове както направиха на изборите на 43-ото НС.

Още вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
3
 
! Отговори
cCc преди 2 години
Рано или късно наред с българския и турския ще е официален.
61
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой има власт в тая държава да изгони човек който се опитва да разпали тлеещ огън с тези си думи гадния турч,,,н само чака да види как ще реагираме следваща стъпка е да каже че югоизточна България е тяхна!!! Какво чакаме???? президент нямаме ли ???? Министър председател нямаме ли???? Или скат на БЪЛГАРИНА да му кипне и да почнем да правим щуротии?????
60
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Отнемете му българското гражданство на турчина Карадайъ. Да заминава за родината си. И отнемете всички български паспорти на изселниците в Турция. Те не приемат турско гражданство и продължават да имат българско гражданство. Да се сложи граница на времето и да идват за проверка, дали знаят български език и история, дали знаят да четат и пишат на български.
59
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Патриотите и полувина ...)тия ковяха закони до преди месеци заедно с ДПС и ГЕРБ ,сега протестират )
58
0
 
1
 
! Отговори
за за СС преди 2 години
на голям отворко ми се правиш ама Ердоганя ходи да му целува на Путин ръка.... и да гледа послушно....
57
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тея са патриоти колко ас сьм - христо ботев
56
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Усещате ли как предизборно си подават топката с ДПС?Според мен си рабоят кординирано и се правят, че се карат, после след изборите си работят заедно под масата.Ако тия искаха наистина обявят ДПС за неконституционна партия имаха 4 години да го направят, ала не, даже ББ като ходеше да се кланя на Ердоган си мълчаха като хутки и се криеха под земята!
55
2
 
2
 
! Отговори
за СС... преди 2 години
...Айде оплачи се на Путин ,бе...ха,ха,хааааааа..от ДПС!
54
9
 
2
 
! Отговори
СЛАВА НА ДПС И ДОГАН преди 2 години
НЕ БЪРКАЙТЕ С ПРЪЧКА В *** НА ТУРСКИЯ СЛОН...ЗАЩОТО ОТ ИСТАМБУЛ ДО ВИДИН И ВАРНА СЕ СТИГА ЗА МИНУТИ ПО ВЪЗДУХА.....А И МНООООГО БОЛИ...!
53
1
 
10
 
! Отговори
СС преди 2 години
е ДПС и Карадайъ като толкова много обичат Турция кой ги спира да отидат там, там да си направят партия и да управляват... натискат се в управлението на държава (България) която явно не обичт толкова много...границата е отворена могат да си заминават, няма да липсват на никого....
52
7
 
2
 
! Отговори
НЕ Е ВАЖНО.... преди 2 години
..какво искат 6-млн. про шляци ---важното е какво ще решат 85-милона от КОМШУЛУКА И ЮЖНИЯ ФЛАНГ НА НАТО!---АНАДЪМ??!
51
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То е ясно турците какво искат! Не ме дразни факта, че го искат а ме дразни факта, че им се позволява!
50
2
 
4
 
! Отговори
ЗАПОМНЕТЕ ДОБРЕ! преди 2 години
ВСЕКИ ОПИТ ЗА РУСКО ВЛИЯНИЕ НАД ЕНЕРГИИНИТЕ ГАЗОВИ ПОТОЦИ ОТ ТУРЦИЯ ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ ЗА ЕС --ЩЕ Е ПОВОД , ЗА РЕШИТЕЛНО РАЗЧИСТВАНЕ НА СТРАНАТА НИ ОТ РУСОФИЛИ И КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРЕДАТЕЛИ!
49
8
 
1
 
! Отговори
СЛАВА НА ЕРДОГАН преди 2 години
ЕДИНСТВЕНО , ТУРЦИЯ , САЩ И ЕС ---ЩЕ УПРАВЛЯВАТ ГАЗОВИТЕ ПОТОЦИ ДО ЕВРОПА !ВСИЧКИ , РУСКО-КОМУНИСТИЧЕСКИ ОПИТИ ДА ТУРИТЕ РЪКА ВЪРХУ ГАЗОПРОВОДА , КЪМ ЕС , ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ ---ВОДИ ДО ГРАЖДАНСКИ КЪРВАВ КОНФЛИКТ! ---БЪДЕТЕ РАЗУМНИ, ШАНСА ВИ Е НИКАКЪВ....!
48
5
 
6
 
! Отговори
ОП-не не трябват... преди 2 години
С ДПС , ще оправим България веднаж---завинаги!
47
0
 
3
 
! Отговори
Див врачанин преди 2 години
А Султанка-патриотка там,ли,е?
46
7
 
9
 
! Отговори
евтина постановка преди 2 години
Евтина предизборна постановка във взаимна услуга на ДПС и т. нар. патриоти за мобилизиране на електоратите им.
45
6
 
4
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Ердоган е шубе. Той никога нямаше да стигне до такъв уникален цинизъм, ако не беше партньора му Путин. Разбира се евреите в Царство България за пореден път доказаха,че са роми по произход и манталитет. Просто не завиждам на турци, евреи и руснаци. Кошмарът ,който ще изживеят от бомбите на НАТО ще бъде реципрочен на злините,извършени от тях в историята. Турция няма да съществува повече и това е подписано от цивилизованият свят решение. Френската армия е способна на ненадминати чудеса.
44
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички тук, които фолософстват, запазете си кристалната логика за време, в което суверенитета на страната не е под заплаха - не само от югоизток, но от всички посоки.Украинизацията на България върви с пълна сила от същите архитекти - госпожата, която редеше кой ще бъде министър председател на Украйна с посланика си в Киев. И после раздаваше бисквитки на украинците на площада. В момента сме в същата ситуация, но тук дори не се крият, шетат навсякъде по институциите. Бъдете мъже, Българи!
43
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще организират тези дни и протести на границата с Турция. Плащат по 50 лв. , Кебапчета и бири на корем и транспорта с автобуси. Смятам да се пусна с приятели и без това сме безработни в момента. Щяло да е там по 3 - 4 часа да време знамена и да викаме против ДПС