Бойко Борисов коментира записите с президентския съветник Узунов

Запис от охранителни камери в столично заведение беше публикуван вчера
Обновена: 13 юни 2021 20:45 | 13 юни 2021 20:41, Анисия Иванова
372
Бойко Борисов коментира записите с президентския съветник Узунов
Снимка: Facebook

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира записа от камери в заведение, за който се твърди, че бившият митничар Петко Петков дава плик на мъж, приличащ на секретаря по антикорупция в президентството Пламен Узунов.

Бойко Борисов изрази предположение, че после този плик е предаден на президента Румен Радев.

Още по темата

Този коментар бившият премиер направи по време на среща с млади активисти на ГЕРБ в централата на партията, съобщи бТВ.

„Какъв ром, какви пури? Виж, че не дрънка шише вътре... Никой не отрича, че тази среща я има. Единият идва конспиративно, оглежда, маха телефоните, пак сяда, пишат на бележки, прибира у вътрешния джоб, вика къде са нещата, оня вади отзад, гледа ги, не дрънчи нищо, на другия ден торбите заминават, най-вероятно, при Радев, там са назначенията“, коментира Борисов.

Записът от охранителните камери в столично заведение беше публикуван вчера от интернет сайт.

На тях се вижда как Петков чака на маса, идва Узунов, взема телефоните и на двамата и ги отнася далеч, после си пишат бележки и накрая Петков дава на Узунов голям хартиен плик, пълен с нещо.

Вчера бившият шеф на митниците в София - Петко Петков, потвърди, че е имал среща с Узунов и обясни, че му е дал личен подарък – бутилка ром и кутия пури, защото му помогнал да се свърже с лекар за чернодробна трансплантация.

А коментарът на бившия премиер за Петков беше: "Петко Петков - знаков човек в митниците, няма митничар да не знае кой е Петко Петков."
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


372
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
198
32
 
24
 
! Отговори
въпрос преди 2 години
А Радев кога ще подава оставка?
197
5
 
9
 
! Отговори
Жоро преди 2 години
Е това какво значи че хем му взеха парите, хем го *** и имат доказателства за данъчни измами на Черепа. Ако по обективни причини не схващаш, ше ти кажа: НАБИХА МУ ГО ЦЕЛИЯ. Колкото до ОПГ, всички са такива, но са дребни селски терикат в сравнение с Козяк.
196
23
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Руските агенти от Президентството и Служебното правителство още ли говорят за нов подход в политиката?
195
14
 
23
 
! Отговори
До Жоро преди 2 години
Кой череп? Тоя, дето делкаше едни данъци с тлъстата мутра от Банкя ли?
194
15
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гроб не е никаква партия, а разбойническа организация (ОПГ), членовете на която имат една единствена цел и верую, а именно пълното и окончателно ограбване на българския народ, а ако има възможност и на други народи!
193
7
 
15
 
! Отговори
Жоро преди 2 години
Черепа се похвали че имал 1 трилион долара в една блокирана сметка, а в друга 99 милиарда долара, не знам на какви наркотици е бил, но Сашо Кибиков се изпоти като разбра за какъв Ку-ку-вец става дума. Навързвате ли нишката, Осрашков, Отровно Трио, Сашо Кибиков, Банкера Беглец, Огнян Стефанов, вескоДремжиев, Илян Василев, Сашо Дончев, Смрадев, Узунов, митниците, НАП И Т Н и коалиционните партньори - Гмомислав и Бойкика, Прокопиев. Ше ви оправят глейте си кефа, и да не искате пак ше ви оправят.
192
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя трябваше да го арестуват пръв! Ама пусти политически договорки и задкулисие...
191
11
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поредна гербаджийска партенка
190
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това зад него е типичния гербаджия ... време му е да си ходи на Бойко. Колкото по-рано го разбере - по-добре за него
189
1
 
9
 
! Отговори
до 239 преди 2 години
Кортежът на Бойко Борисов на 02 юни, 17:10 часа в сряда влезе в резиденцията на американския посланик Херо Мустафа, където тя живее в Бояна. Какви нощи те гонят? Какви пет лева? P.S. Ко шА викаш на вашите като питаш Ко шА Ям или кО ми купи ?
188
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да взима четка и паста за зъби, другото ще му дадат на место! Познайте къдееее, ме кефиииии?
187
0
 
1
 
! Отговори
до 241 преди 2 години
За да питаш и пак да не знаеш. :D
186
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мая, двуметровия *** и Бойкикев ще ви оправят. Мда, вярвайте си.
185
12
 
13
 
! Отговори
230 - ко, коооо ? преди 2 години
Кой бил пуснал Борисов в американско посолство??? Я пак! Оня ходи посред нощите треперещ от страх до дома на Мустафата след 1000 кандърми и молене със сълзи. Защото взе да схваща накъде отиват нещата.
184
25
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
При управлението на Бойко се зароди средна класа, може да е все още малка, но процеса е необратим. Радев и гълъбите му се опитват да я съсипят, но няма да стане.
183
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От преки наблюдения знам, че при всички партии се въртят едни и същи схеми, само тези отгоре, дето взимат лъвския пай се сменят. Самите схеми са винаги едни и същи.
182
17
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРБ е най-голямата партия в България, почти 27% и то след три мандата. ГЕРБ имат успешно управление, въпреки грешките, които допуснаха. Няма правителство, дори да дойде от САЩ, което да успее, да отреже пипалата, на червения октопод, здраво вплели се, в държавата. България е посткомуниттическа страна, в която комунизмът бе най-страшен. Петата руска колона е още жива. Борисов и ГЕРБ започнаха, но им попречи антигерб сбирщината, платена от червената мутра Божков и направлянана от Кремъл.
181
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стягайте коланите, казах. После да не кажете, че не сме ви предупредили и да се чудите откъде ви е дошло. Спиране на еврофондовете, замразяване на България за Еврозоната и това са само първите неща, които ще се случат.
180
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойковите калинки са нищо в сравнение с Радевите гълъби. Идва Виденова Зима, стягайте коланите докато имате време.
179
14
 
14
 
! Отговори
КЛ преди 2 години
Тоя кухар за 3 мандата така и не научи книжовен български. И не завърши нормално едно изречение.Само словесни диарии излизат от устата му.А тези младежи, то бива мързел и лакомия да се присламчат към някоя партия, ама комсомола отдавна го закриха. Тоя съмнителен тип ходи неофициално в дома на Мустафата, а не в посолството, и се изкара голям приятел с посланничката. Стига му толкова власт на тоя. Време е да се разкара от политиката.