Бойко Борисов коментира записите с президентския съветник Узунов

Запис от охранителни камери в столично заведение беше публикуван вчера
Обновена: 13 юни 2021 20:45 | 13 юни 2021 20:41, Анисия Иванова
372
Бойко Борисов коментира записите с президентския съветник Узунов
Снимка: Facebook

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира записа от камери в заведение, за който се твърди, че бившият митничар Петко Петков дава плик на мъж, приличащ на секретаря по антикорупция в президентството Пламен Узунов.

Бойко Борисов изрази предположение, че после този плик е предаден на президента Румен Радев.

Още по темата

Този коментар бившият премиер направи по време на среща с млади активисти на ГЕРБ в централата на партията, съобщи бТВ.

„Какъв ром, какви пури? Виж, че не дрънка шише вътре... Никой не отрича, че тази среща я има. Единият идва конспиративно, оглежда, маха телефоните, пак сяда, пишат на бележки, прибира у вътрешния джоб, вика къде са нещата, оня вади отзад, гледа ги, не дрънчи нищо, на другия ден торбите заминават, най-вероятно, при Радев, там са назначенията“, коментира Борисов.

Записът от охранителните камери в столично заведение беше публикуван вчера от интернет сайт.

На тях се вижда как Петков чака на маса, идва Узунов, взема телефоните и на двамата и ги отнася далеч, после си пишат бележки и накрая Петков дава на Узунов голям хартиен плик, пълен с нещо.

Вчера бившият шеф на митниците в София - Петко Петков, потвърди, че е имал среща с Узунов и обясни, че му е дал личен подарък – бутилка ром и кутия пури, защото му помогнал да се свърже с лекар за чернодробна трансплантация.

А коментарът на бившия премиер за Петков беше: "Петко Петков - знаков човек в митниците, няма митничар да не знае кой е Петко Петков."
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


372
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
178
12
 
1
 
! Отговори
Замислен до 230 преди 2 години
О, замислих се много преди това. Кой финансира опозиционните партии, че да отнемат власта на Герб, замислих се и защо "Магнитски" бе публикуван след като се оказа че българите нямат силите да изметат от първия път гербаджиите та им се налага като на ментално обременени да им се подсказва. То голяма корупция се прави за 10 години а не за два месеца. Но, да изчакаме, да видим. Интересни времена ни очакват.
177
9
 
12
 
! Отговори
до Зимислен преди 2 години
А замисли ли се защо точно по време на служебното правителство ни казват това от САЩ? А замисли ли се защо не го казаха примерно преди 4 април 2021? Замисли ли се защо го няма Борисов в списъка Магнитски? Няма паника при Борисов. Той е информиран. Както видяхте първи беше при Херо след като излезе списъка. САЩ нямаше да допуснат в сградата на посолството някой от списъка Магнитски. Не бързайте с умозаключенията! Както е казал народа първо три пъти мери и тогава р. е ж и !
176
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ясно се вижда, кой е корумпираният лидер, от писмото на САЩ, това е Румен Радев.Ако бе Борисов, щеше да бъде посочен, няма имунитет и не е действащ лидер. Радев отдавна, да се е освободил от Пламен Узунов, но не може, корумпшратият му съветник и фен на Хитлер, знае твърде много, за далаверите на ррезидента. Те са обречени, да потънат заедно.
175
11
 
11
 
! Отговори
Замислен преди 2 години
Сащ ни казват (преди няколко часа) - толкова тежка е корупцията в България, че българите няма как да се справят сами. Трябва да се намесим. Обаче паниката на Боку му е замъглила съзнанието и отказва да приеме че е уволнен. Тоя човечец наистина трябва да е с размътен мозък че да не е привел в действие план Б. Повярвайте, ще се спретне нещо в държавата ни с тия слепите гербери. ЦРУ си знае как.
174
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кога ще го екстрадират в - сащ за пране на пари
173
3
 
2
 
! Отговори
Х преди 2 години
Стига, бе! Моделът "Борисов" бил на 30 години?! Та той се е създал преди на Борисов да му дойде идеята да прави партия и да влиза в политиката! Гледай ти, какъв феномен!
172
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко е като невярна жена на Доган и казва на Доган: Ти на мене ли ще вярваш, или на очите си?
171
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мата Хари затова е отворила чекмеджетата - за да не гадаем какво има в тях като този измисляч и лъжач.
170
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Още се издирва Мата Хари за свидетел пред прокуратурата. Кой я крие?
169
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма ли да поздравите Бойко Борисов за рождения му ден?
168
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много пари в плик бре,че още тежък и да няма кой да ги провери за белязана,като парите в кутията от колата на кметицата от ж.к.Младост дето била омазана,че още истинска пара насъбрана не белязана за туй време на чакане за предаване след толкоз телефонни разговори в туй тихо кафене на необходимия определен човек да я отнесе,ако някой не му я дръпне от ръце за проверка.
167
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никой не иска да сменя модела на управление. Сменят само хора по върховете на модела, за да тръгнат пачките и златотото в друга посока и други чекмеджета. Модела наречен "Борисов" съществува в България от 30 години. И работи безоткатно за всеки, който назначи правилните хора на правилните позиции.
166
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жалък , който говори гглупости................... САЩ му знаят всички престъпления и са решили, че трябва да освободи България от този балкански Нориега. Следващото име на САЩ, е името на Дърттака Боко, а тогава вече няма връщане назад. Присъдата на САЩ ще е произнесена гласно и окончателно.
165
2
 
3
 
! Отговори
до 207 преди 2 години
Виденов е за Лустрация както и доста други политици, които изпълзяха от бункера с нафталина. Често те засичам на 3 минути разстояние тук в сайта.. и друг път съм ти писал. Както и да е... Жив и здрав! Времето ще покаже кой крив-кой прав.
164
6
 
12
 
! Отговори
Мнение преди 2 години
Хубаво е, че ББ все повече се утвърждава като н агъл и про Зт.... с всеки изминал ден продължава да копае дъното
163
4
 
12
 
! Отговори
Хей, Христооо, преди 2 години
за Виденов не споменавай, че само Гладната Виденова зима е достатъчна, за да се опомнят хората какво преживяхме навремето с хиперинифлацията и заплати от 5щ.д. Пенсиите бяха точно 3щ.д. Хората изключиха хладилниците си. Нямаш си идея как се чака за хляб в 5 часа сутринта на опашка. Магазините бяха празни и с трън да завлачиш-нямаше какво да закачиш. Виденов е за Лестрация както и доста други политици, които изпълзяха от бункера с нафталина. Често те засичам на 3 минути разстояние тук в сайта.
162
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ром и пури. Ето къде е била кубинската връзка момчета. У Петко Петков в хотела му в Куба.
161
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този път след изборите ще оградят парламента с три реда огради да пазят пак новото Станишево правителство. Но фали ще има полицаи зад тези огради се не знае този път.
160
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев сериозно ме изненада. Мислех че като закоравял съветчик набляга на водка, сельодка и руски цигари Беломорканал, а той предпочитал ром и пури в обемисти книжни торби.
159
4
 
7
 
! Отговори
На снимка преди 2 години
Българският Хашим Тачи.