ГЕРБ откри кампанията си, целта - да води България към по-добро

Митов: Откакто партията е създадена, винаги е побеждавала
413
ГЕРБ откри кампанията си, целта - да води България към по-добро
Снимка: БГНЕС

ГЕРБ води България към по-добро, каквото и да ни обясняват. Знаете, че ние сме тези, които може да преодолеем разделението в българското общество, което в момента нашите опоненти непрекъснато подхранват. Знаете, че отмъстителността, реваншизмът и омразата се плащат скъпо от едно общество. Всички го знаем и затова всички сме събрали тук, за да не позволим на България да попадне в лапите на тези страсти. Това заяви зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов по време на откриването на предизборната кампания на коалиция ГЕРБ-СДС в София, предаде  БГНЕС.

В началото Митов се обърна към дошлите с победители и обясни, че, откакто партията е създадена, тя винаги е побеждавала.

„Откакто е основана ГЕРБ е била на всички парламентарни избори и пак ще бие. Нашата сила е в демокрацията. Не желаем да променяме народа си, а да му служим“, заяви Митов.

Той отговори и на въпроса защо е станал част от ГЕРБ.

„Защото съм европеец. И защото знам, че ГЕРБ е единственият гарант България да се развива като силна европейска държава. Второ – защото съм евроатлантик и знам, че тясното ни сътрудничество със САЩ е гарант за развитието на българската демокрация и за нашата сигурност. И трето – защото не желая да коленича пред червения прокремълски президент Румен Радев и не желая да харесвам Бойко Рашков. Българската десница е тук с ГЕРБ – СДС“, коментира зам.-председателят.

Митов призова всяко „У“, което симпатизантите извикаха срещу Радев и Рашков, да го превърнат в поне 100 гласа на изборите.

Той подчерта, че е убеден в победата на ГЕРБ-СДС, защото те служат на българския народ и няма да се опитват да го променят по собствените си идеологически калъпи и да го вкарват в идеологическа кошара, където хората да стоят мирни, тихи, кротки и благодарни, което се опитват да направят опонентите им.

„Нашата сила е и в свършената работа. В това което сме направили до момента. Непрекъснато чуваме нашите опоненти да се упражняват в реторика и в майсторство по манипулации, водят всякакви клеветнически кампании, занимават се с обяснения за светлото бъдеще. Когато обаче дойде време за работа всички се изпокриват. Същите тези майстори вдигат ръце и се отказват да вършат каквото и да било, защото да се работи е трудно, защото когато работиш може и да сбъркаш“, каза още той и увери, че те не се страхуват от работа и ще продължат да работят за благото на българските граждани през инвестиции в инфраструктурата и регионалното развитие, образованието, здравеопазването, социалните мерки.

„Ще продължаваме да развиваме както спортните, така и културните съоръжения, така и религиозните храмове“, посочи той и добави, че тези които не могат да свършат работа непрекъснато се оправдават и твърдят, че средата, хората и демокрацията им пречат.

Митов коментира, че желанието на опонентите им да убеждават обществото, че ГЕРБ-СДС ги няма, че ще трябва да ги изчегъртат и че са никой.

„Наричат близо милион избиратели никой, а на това безобразие как се отговаря? Отговаря се със слагане на ред в хаос и се отговаря с поредната победа“, заяви Митов и добави, че партията им представлява работещите и нормални хора, които и на тези избори ще гласуват за тях.

Драгомир Младенов от младежката организация на ГЕРБ, каза, че неоспоримият принос на партията е възстановяване и реновиране на храмове, което преди 5 години го е убедило да стане част от нея.

„Нашата партия е най-голямата защото успява да ни пази от леви или десни крайности. Ние наистина успяваме да бъдем умерени и в центъра, точно затова сме в коалиция със СДС“, коментира той и сподели, че в момента обществото е много разделено.

Той добави, че, ако бъде избран за народен представител, ще гради мостове, ще работи за повече диалог и за никаква омраза, защото според него само това е пътят.

След него на сцената се качиха младите надежди на партията, част от които са получили образование в чужбина. Те казаха защо са в ГЕРБ и какви са целите им. Общото между всички е, че вярват в идеалите на ГЕРБ-СДС и, че могат да спомогнат за по-доброто бъдеще на страната ни и да я изведат на мястото, което България заслужава в световен мащаб.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


413
Още по темата: кампанияСДСГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
241
1
 
8
 
! Отговори
Ф20 преди 2 години
Всички са аидуци !Къса Ви е паметта !
240
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За 12 години ГЕРБ ни доведе до ... най-корумпираната и най-бедна държава в ЕС! И искат още да копат дъното на корупцията и бедността!
239
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Доказано! шайка КРАДЦИ
238
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За сега няма алтернатива ГЕРБ ...ще гласувам за тях..за кой друг..кажете ми..
237
9
 
15
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ЦЕЛИЯ ЕЛЕКТОРАТ НА ГЕРБ СА НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ КОИТО ТРЯБВА ДА ЛЕЖАТ В ЗАТВОРА ДО ЖИВОТ САМО ЗА ТОВА, ЧЕ СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ГЕРБ ПРЕЗ 2021-ВА ГОДИНА!
236
10
 
10
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Започнат ли необолшевиките да говорят от името на "народа", значи много са огладнели! Толкова години далеч от държавната ясла, нормално е да са озверели! ГЕРБ засега са най-нормалната партия, другото са ексцесии,"ГРОБ", бесилки и всякакви болни продажни мозъци!
235
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
няма ли някое видео, да се посмеем /моля някой да помогне с линк/заглавие/
234
3
 
12
 
! Отговори
ГРОБ преди 2 години
Народът е превратаджия. Да го изгоним от България! герб!
233
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРБ е секта с месия и сектанти. Месията разказва притчи и всички му вярват. Веднъж след тренировка изпил две чаши вино и оттогава не е пил никакъв алкохол.
232
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
бездарните Крадци "КРАДЪТ" и слоганИ:: Ред в Хаоса е масонския девиз: Ordo AB Chao====="Работа, работа, работа" копира/в превод по смисъл/:: "Build Build Build is Boris' new sogan" (BBB) UK Борис Джонсън също е бил и на Филипините::Philippines government project,Build Build Build Golden age of infrastructure (BBB)или пък Building Back Better (BBB) на БайГъночевидно един и същи "световен" изборен консултант пробутва/продават едни и същи *лакърдии* и опорки
231
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гангстери за експресно разграбване на България.
230
5
 
7
 
! Отговори
Истукан преди 2 години
Готов съм да се бия за свободата на България. Това робство трябва да спре!
229
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРБ вече се умирисаха на умрялото СДС. С каквито се събереш, такъв де станеш!
228
20
 
10
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Явно е, че превратаджиите разчитат само на подмолни машинации, изливане на помия, и най вече на късата памет на българите! Забелязвате ли, че те нямат с какво да се похвалят по време на техните управления, а разчитат само на черен ПР, примитивен реваншизъм,и гнусни манипулации! Вече четвърти месец не са извадили едно доказателство срещу ГЕРБ! Да се стигне дотам ,да източат язовира, че да се снима министърчето!
227
9
 
21
 
! Отговори
bocko преди 2 години
колко акъл има човек, който гласува за ГЕРБ, които са го крали 10+ год. и на всичкото отгоре му се смеят в лицето?
226
4
 
11
 
! Отговори
хаха преди 2 години
за 11 год при ГЕРБ доходите се увеличиха, но само заради натиска от ЕС. Само как скочиха доходите, след като ЕС започнаха да имат опасения от мигрантска вълна от източна европа. С нищо това движение (това не е партия, защото не следва интересите на дадена група от обществото, освен своето облагоделтсване на вътрешния кръг) не е заслужило довериято на хората. Да се радват, че нацията е затъпяла до такава степен, че да вярва на бъртвежите им.
225
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много се усмихват на снимката, показват знака с 2-та пръста на Лукавия :)) Даде им се шанс, нека други да се потят :)
224
14
 
6
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Страхотни пичове са, ще гласувам за тях!
223
2
 
11
 
! Отговори
Anonimen преди 2 години
Къдрава та Сю
222
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За 11 години добро от герб не видяхме,само лъжи,кражби и демагогия!