Радев: Рано или късно България ще има прокуратура, която да се занимае с истинските престъпления

Той коментира изтеклите записи с неговия съветник Пламен Узунов
Обновена: 14 юни 2021 20:25 | 14 юни 2021 20:01, Нели Христова
426
Радев: Рано или късно България ще има прокуратура, която да се занимае с истинските престъпления
Снимка: БГНЕС

„Чух всякакви причудливи интерпретации на тази тема, включително и от предишния министър-председател. Явно неговите фантазии извират от опита му за пълнене на шкафчета с евро и злато”. Така държавният глава Румен Радев коментира след срещата на НАТО изтеклите записи с неговия съветник Пламен Узунов.

„Имам надежда, че рано или късно България ще има прокуратура, която да се занимае с истинските престъпления и грабежи. Това е поредната интрига. Вече 5 години аз, моето семейство и съветници сме подложени на непрекъснати атаки. Поръчителят е един, но не мисля да го легитимирам с коментари”, добави Радев, цитиран от NOVA.

„Не мисля, че е укоримо, когато човек се среща с бивш представител на митниците, който не е в системата от 20 години. Укоримо е когато министър-председател разпорежда на действащ шеф на митниците да прикрива престъпления, защото бил обещал някъде. Визирам „Ало, Ваньо”, заяви Радев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


426
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
305
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Забравихме, ЧЕ КОМУНИСТИТЕ ПРИЕМАТ ВИНАТА С МЕЗЕТА! САМО НИНОВА И ПЕЕВСКИ БЯХА УВОЛНЕНИ ОТ СТАНИШЕВ ЗА КОРУПЦИЯ! ВСИЧКИ СА ЗАКРИЛЯНИ! ОВЧАРОВ, ГЕЧЕВ,ПАУНОВ,депутати с обвинения за купуване на гласове, разговори с ЧЕРЕПИ,МИНЬО, МАДЖО...това го живяхме и ИСКАМЕ СЪЩОТО ,НО СЕРВИРАНО ОТ ГЕНЕРАЛ!
304
7
 
31
 
! Отговори
Чебурашка преди 2 години
Явно Пацо Хитлера държи с нещо фигуранта, затова все още е негов съветник. А нормално беше да бъде отстранен още като се появиха снимките му дегезиран като Хитлер. Да не говорим за повдигнати те обвинения за търговия с влияние и участието му в разследваната от ОЛАФ далавера за 28 милиона лева за снабдяване на Гранична полиция с високопроходими автомобили. Тогава Узунов бе вътрешен министър в първият служебен кабинет на Фигуранта.
303
27
 
8
 
! Отговори
Дааа преди 2 години
Шкафче пълно със злато и евра, говори за престъпление. Само за гнусни герберасти и ченгета подаряването на нещо на публично място, пред много свидетели и камери е престъпление. Сезирайте гешев!
302
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Разединителят и Божков ми звучат еднакво "достоверно", само дето са си сбъркали местата - единият трябваше да си седи на село, а другия в затвора!
301
9
 
22
 
! Отговори
Пешев преди 2 години
Taka e ! Рано или късно ще имаме читав президент и министър председател които не са шапкари .
300
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички от БКП/ БСП са честни хора! Никога не са ПРИВАТИЗИРАЛИ НА БЕЗЦЕНИЦА! НИКОГА И НИКОЙ!Пловдивски панаир, ТЕХНОИМПЕКС,СОДИ ДЕВНЯ,ВСИЧКИ ХОТЕЛИ ПО МОРЕТО И ПЛАНИНИ те са закупени от РАБОТНИЦИТЕ И ПЕНСИОНЕРИ защото БКП ОБИЧА НАРОДА И ОПЛАКВАТ БЕДНИЯ НАРОД
299
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рано или късно ще имаме истински президент, а не такъв които обслужва олигархи и шпиони.
298
8
 
19
 
! Отговори
Нали така преди 2 години
Новината била създадена от гербаджиите ха-ха-ха. Ако си бяха седнали нормално и да си хортуват може би, ама си оставят телефоните на далече, пишат си бележки ит.н. е това пак ли някой го изфабрикува, или е виновна камерата ? То някой да е чул комунист да отстрани друг другар някога ? Няма и да чуете, те винаги са най-хрисимите и неподкупни, а другите са лошите. Истига с този Борисов за всичко, ние да не сме ***.
297
21
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРБ-ерските крадци явно имат много фенове тук............ами да, крадливо племе са голяма част от българите, за нещастие!!!
296
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Главния прокурор-каскета толерира мафията и Делян Пеевски...........дебелата ***........да се махат и двамата!!!
295
21
 
12
 
! Отговори
???? преди 2 години
Аз защо нямам кюлчета злато и банкноти евро в нощното шкафче??Защото работя чесно ............не съм крадлив ГЕРБ-аджия..........затова!!!Добро утро, селяни прости!!!
294
26
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРБ е най-крадливата и най-вредната партия за България..............заедно с ДПС , СДС и хората на Костов..............надявам се скоро крадците да са в затвора, там, където им е мястото!!!
293
27
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Успех на президента Радев и служебното правителство..................80 % от БГ - народ е с вас и иска да се преборите с мафията и олигархията!!
292
24
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прав е президента.................100 %!!!!Бойко да каже за златото и евраците в нощните шкафчета!!И каскета да се маха.............не става за главен прокурор!!!
291
3
 
28
 
! Отговори
Абе преди 2 години
тоя разединител с останали още няколок месеца пандат... много насериозно се взема. Дори и с купентия вот, който гласи, втори мандат няма да види. Голяма злоба у него, голямо чудо. Ама те е казал народът- Дай на простака малко власт и му гледай сеира. Пример- разединителят на нацията.
290
4
 
26
 
! Отговори
Чоко преди 2 години
Това означава , Прокуратурата да се занимава с Радев и ченгеджийското му обкръжение
289
4
 
24
 
! Отговори
Радев няма изход! преди 2 години
Всеки, който очаква, че Фигуранта първо ще бъде съден като руски шпионин се лъже. Първо ще бъде съден за организирания от него комунистически метеж, предвождащ селските апаши та комунизма, а после за останалите му престъпления. Разплатата наближава, нека само догодина крепостните да започнат битката при Армагедон...
288
6
 
10
 
! Отговори
човек преди 2 години
Дано...да падне окончателно тази система на неграмотни клептократи, калинки и убийци .........
287
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Я стига ни занимавате с тоя радев. Я пишете за тези в сянка: Гоце, Доган, Костов и другите над тях. Румбата е пешка.
286
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някой знае ли защо вече пет години Президента, семейството му и сътрудниците му са подложени на атаки?