Служебният кабинет с равностметка на свършеното до момента

В Министерския съвет във вторник от 11 ч. ще се проведе брифинг
15 юни 2021 07:33, Ния Христова
46
Служебният кабинет с равностметка на свършеното до момента
Снимка: БГНЕС
В Министерския съвет във вторник, 15 юни, от 11 ч. ще се проведе брифинг, на който ще бъде даден отчет за дейността на служебното правителство от встъпването му в длъжност, съобщиха от правителствената пресслужба.
 
В брифинга ще участват министър-председателят Стефан Янев, заместник министър-председателят по икономическите и социалните политики и министър на труда и социалната политика Гълъб Донев, заместник министър-председателят по управление на европейските средства Атанас Пеканов, министърът на икономиката Кирил Петков, министърът на финансите Асен Василев, министърът на здравеопазването д-р Стойчо Кацаров. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
2
 
12
 
! Отговори
Оффф преди 2 години
Равносметката е че и тоя премиер захлеби. Дори си уреди децата на сладка държавна службица в енергийните дружества, на заплата 4 К чисто. И то при условие че шефовете на тия дружества за от ГЕРБ. Малко мирише а????И тая информация лесно се проверява:Жокер: служител в холдинга на име Костадин Янев.
21
6
 
1
 
! Отговори
АНТИ преди 2 години
До ЧебурашкаЧибарашка *** юнашки, Путин спецназ ще изпраща...
20
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Служеб.ниците да кажат докъде са с българската ваксина и защо не могат да ваксинират 3 мил човека до есента, а други страни могат за един месец!?
19
2
 
9
 
! Отговори
Ккккк преди 2 години
Равносметката е, че и тоя залежи като Бойко. А децата нареди на сладки държавни супер платена службица в енергетиката, докато премиерстваше. Синът му е в Български енергиен холдинг, а дъщерята в Булгаргаз и си кютат за по 3-4 К заплата чисто. И то при условие, че шефовете на дружествата с от ГЕРБ. Заигравка някаква с ГЕРБ. Които не вярва да провери тая информация😉.
18
3
 
11
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 2 години
СЛУЖЕБНИЯ КАБИНЕТ Е В СЛУЖБА НА ОПРИДЕЛЕН КРЪГ ОТ " ХОРА"
17
3
 
1
 
! Отговори
Шматка райска ! преди 2 години
Ама много ли "И ДА НЯМА ТОК" искаш?!На много места по села и паланки го няма токь...дълго го няма.Обаче има ел.аграгати-генератори (неголеми) и не са скъпи.Хора са се ориентирали правилно, не чакат, не искат като теб - действат !!
16
2
 
7
 
! Отговори
добре казано преди 2 години
До Изчегъртването като - всяка българска работа, ще започне с мноого засилване и ще завърши с провал... - ____________ - кратко и ясно!
15
3
 
17
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 2 години
ЩОМ НЕ ЗАКАЧАТ ДОГАН КОСТОВ ЦАРЯ СТАНИЩЕВ А САМО ЛАЯТ ПО БОЙКО НИЩО НЕ СА СВЪРШИЛИ
14
3
 
19
 
! Отговори
Чебурашка преди 2 години
Ще лъже колко почтени и прозрачни професионалисти са! Но надали ще отчетат колко "бивши хора" са уволнени и колко нови радеви калинки са назначени. И изобщо няма да повдигнат въпроса за раздуванета на администрацията. Преди месец Янев беше назначен с трима заместници, месец по-късно те са вече 14. До краят на мандата сигурно ще надхвърлят 30! А навремето Радев критикуваше управляващите за раздутата администрация. За сравнение съветниците на Борисов бяха само трима.
13
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
НАЙ-СКЪПАТА ГАЗ, ФАЛИРАЛИ БАНКИ КУПОНИ! ТОВА Е скъп спомен от МЛАДОСТТА И МНОГО ИСКАМЕ ЗА СЕ ПОВТОРИ! ИСКАМ ДА СЪМ МЛАД И ДА НЯМА ТОК! ИСКАМ ОПАШКА ЗА ЗАХАР И ХЛЯБ! С ТЕЗИ ИЗБОРИ ЩЕ СЕ СЛУЧИ!
12
5
 
7
 
! Отговори
Изчегъртването като преди 2 години
всяка българска работа, ще започне с мноого засилване и ще завърши с провал/караница.Мислите,че ще се оправят нещата?!Объркали сте държавата...Бягайте!
11
2
 
10
 
! Отговори
Държавна сигурност преди 2 години
НЕ ръководи както беше при соца, ДС коли и беси.Чудовищни кражби и корупция...страшно е...но българчето гледа съседа да е зле...
10
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да на прав път сте,как пише един по надолу,корупция и грабежи това вие пътя,страната го знае,държавна сигурност ви ръководи,с нея постигаме всичко.
9
3
 
8
 
! Отговори
Кви комунисти са тея преди 2 години
бе?!В Китай даже няма да ги пратят в Трудови лагери, а направо разстрел.Комунисти били.КРАДЦИИИ...ПАРТИЙЦИИИ...
8
19
 
13
 
! Отговори
вай вай ваййй преди 2 години
От рано драскат платените Бокови ***!
7
20
 
13
 
! Отговори
да знаете преди 2 години
Щом герП реве, значи сме на прав път.
6
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да комунистеческите разрушения които прелагате за вас комунистите винаги са били успехи ,кражби терор,убийства заплахи ,е това сте най добри,фалити на страната ,фалити на банките,и корупция , чиски и заплахи ведяли сме го.Това можете вие.
5
8
 
20
 
! Отговори
анономен преди 2 години
Че те нищо не свършиха. Една работа трябваше да обезпечат- изборите и там се ***
4
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
НИЩО,НИЩО,НИЩО
3
25
 
5
 
! Отговори
Това правителство НЕ преди 2 години
е от алчни политици (Б.Борисов и др.), а единствения уважаван политик беше и е Ренета Инджова!