Служебният кабинет с равностметка на свършеното до момента

В Министерския съвет във вторник от 11 ч. ще се проведе брифинг
15 юни 2021 07:33, Ния Христова
46
Служебният кабинет с равностметка на свършеното до момента
Снимка: БГНЕС
В Министерския съвет във вторник, 15 юни, от 11 ч. ще се проведе брифинг, на който ще бъде даден отчет за дейността на служебното правителство от встъпването му в длъжност, съобщиха от правителствената пресслужба.
 
В брифинга ще участват министър-председателят Стефан Янев, заместник министър-председателят по икономическите и социалните политики и министър на труда и социалната политика Гълъб Донев, заместник министър-председателят по управление на европейските средства Атанас Пеканов, министърът на икономиката Кирил Петков, министърът на финансите Асен Василев, министърът на здравеопазването д-р Стойчо Кацаров. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Приятел кой да ги осъди ,корупция по всички нива ,и румънката се прави на ощипана
41
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Където се пипне вони! Да връщат милионите и да ходят да съдят! Така са се вкоренили, но когато има желание, значи можело да се разкрият безкрайните кражби и далавери. Какъв *** трябва да си след 12 годишно управление,предизборната ти кампания да е под наслов"ред в хаоса". Това някаква самокритика ли е или публично признание? хахаха
40
2
 
3
 
! Отговори
Стоян преди 2 години
А нема нужда.Ние си направихме равносметката-назначихте си ваши хора,нищо не доказахте а усещахте,медиите писали?!И ти си усещал,че те подслушват ,е как усещаше бе човек може би ушите ти трепереха а?Равносметката се знае - с нови лъжи ще оправдаете старите си лъжи.Добре ,че бяха американците та да покажат имената крадците и то все ваши хора.Нещо за секретарката на Рашков ,неали не знаеше,че е Божкова ама не видя кога я от свири. Отчети от мошеници не щем
39
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Герб се трансформира в масонска ложа. Новият им слогам:"Ред в хаоса" е масонски девиз"Ordo AB Chao"Поговорката се отнася към склонността на "елита" да създава хаос сред масите с цел да въвежда нова политика и закони удобни за тях. Подобно афиширане до момента е без прецедент в политическия ни живот.
38
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
от военен работа - йок
37
2
 
8
 
! Отговори
www преди 2 години
Направи много, за себе си и за близкия роднински кръг! За дрегите - НИЩО!
36
2
 
6
 
! Отговори
та така преди 2 години
свършеното до момента го знаем бе другаре , уволнения и назначения с ясната цел фигуранто и импексова да спечелят изборите . лошото за вас обаче е че си правите сметката без кръчмар .
35
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
дава отчета и сдава
34
2
 
0
 
! Отговори
абоната е на мо~~~ре преди 2 години
35, не ми казвай какво да правя...много като теб идваха с костюми лъскави, а като трябваше да извадят пари за общ бизнес - взеха да мрънкат.Занаятчия съм.Занаятът ми - обирам Банки.Панелен мишок...бегиии...
33
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 34Ти пък много си плащаш всичко. Да ти направят една проверка Нап на какви пари си писал имоти, коли и заплати последните 20г фа те видим:))) Аз не съм видял някой да пише тея неща на реални цени. Иначе ми се правите тука на морални.Второ ти като осигуриш работа на 200 300к човека лятото .. тогава ела ми говори. До тогава си само клоун от панела.
32
3
 
1
 
! Отговори
абоната е на мо~~~ре преди 2 години
Ако не се перат пари в хотели, ако къщи за гости и хотелчета не са в сивата икономика, ако си плащат водата коректно и още и още...тези 15 милиарда ще са рязко повече.Не сравнявай мутренския Рай със правови държави.А туристи спят и по кемпери, каравани...или ще кажеш да спят в хотелите на алчните наши хора.
31
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До32А какъв е твоя план за да вади държавата пари ? Как ще заместиш 15 милиарда от туризма, без хотели ? Айде чакаме да пием твоето финансово предложение. Че само ви слушам разни клоуни от квартала. Коя държава нвма хотели ? Испания ли , Франция ли , Италия ли ? А къде спят туристите там? На палатки ли :))) циркаджии
30
6
 
1
 
! Отговори
абоната е на мо~~~ре преди 2 години
Каквото е свършено - свършено.Резултата мутренско презастрояване, липса на дори средноподготвен персонал...малко, но за сметка на това страшно бедни туристи.На морето действа закона Омерта.Тук е теритрия на мутри, мутреещи елементи се и всякаква измэт !!
29
2
 
10
 
! Отговори
Нищо не е свършено! преди 2 години
Машинното гласуване отива към провал! Вероятно и това е целта, да останете до президентските избори! Но, както е казал народа "Хитрата сврака с двата крака"!
28
3
 
9
 
! Отговори
Чебурашка преди 2 години
До Изчегъртването катоПоне 50% от уволнение от кабинета на Радев ще спечелят делата си за неправомерно уволнение в съда, ще бъдат върнати отново на работа и ще им е изплатено обезщетение. А радевите калинки след като ги сменят ще получат по 6 брутни заплати като компенсация за верността си към фигуранта.
27
5
 
4
 
! Отговори
Плажове(те) в норми? преди 2 години
Те Митьо Очите ще го пуснат, даже и може да осъди България В Страсбург, а всички ние по утвърден НОРМален начин ще му платиме обезщетението.
26
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като са в опозиция само акъли дават и плюят всичко. Айде сега свържете се със САЩ и купете 10 нови Ф22 .... няли тея самолети ви бяха стари:)) Айде покажете, как се купуват още по скъпи, ако изобщо ви обърнат внимание..... зашото те не обръщат на кой да е. Това е свършена Реална работа... другото е светло бъдеще знаме го...
25
3
 
5
 
! Отговори
Изчегъртването като преди 2 години
всяка българска работа през последните 30+ г., вместо да напълни джоба ми, накрая ще го изпразни.Безпартиен съм.Партиите във българският им вариант са ЗЛО!Само Военен режим ще оправи всичко.Обаче...ще ги видим тези дето ще управляват скоро.Знам едно - Зима гладна се задава!Затова и много българи ще почиват само за 2 или 3 дни, или няма да почиват Лятото!И с право си пазят и малкото останали парички...
24
3
 
11
 
! Отговори
a преди 2 години
Разрушителни действия: Уволнение, плюене по предишното управление, пак уволнение, пак плюене.Градивни действия: ...
23
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кво сте свършили бе. Само чистка. Не виждам плажовете да се въведени в норми - чисти и подредени, не виждам да има подобрение там преди сезона, което сега е приоритет. Утре като ви спрат и фондовете и ще ви лъснсттт измислените задниции. Само бля бля бля ... къде е реалната работа. Връщаме се във времето преди ББ.... бля бля бля и нищо.