Алгафари: След 11 юли служебният кабинет може да стане редовен

Разкритията за злоупотреби няма да повлияят на вота, прогнозира PR експертът
Обновена: 17 юни 2021 11:24 | 17 юни 2021 11:18, Анисия Иванова
80

Последното изследване на "Медиана" показва, че "Има такъв народ" изпреварва с около 3% основните си опоненти – ГЕРБ и БСП, които са с практически изравнени позиции. Такива резултати ли да очакваме на предсрочните избори на 11 юли - коментирахме с PR експерта Нидал Алгафари в "България сутрин".

Според него това няма да бъде реалният резултат след вота, а са по-скоро данни на основата на интереси, които имат социолозите.

"Тези хора в повечето случаи нямат структури в страната, това са по-скоро техни желания да се получат тези резултати и допускат фатални грешки. Както при Георги Първанов, когато го избраха за президент. Даваха му второ-трето място", припомни Алгафари.

Още по темата

"След 11 юли ще имаме редовен кабинет, може служебният да се превърне в редовен", прогнозира PR експертът.

Алгафари е на мнение, че ГЕРБ са се превърнали в жертва, а българският народ застава винаги на страната на жертвите.

"Дали Слави Трифонов ще бъде с няколко процента нагоре или надолу, много трудно ще се сформира правителство, то ще бъде още по-нестабилно, защото ще се сформират интереси. Стига се до раздаването на постове и всеки иска да назначи негови хора", коментира PR експертът пред Bulgaria ON AIR.

Той е убеден, че разкритията за злоупотреби при управлението на ГЕРБ няма да повлияят на резултата от вота.

"Разкриване не означава, че това е вярно. Служебното правителство играе роля на предизборен щаб за подготовка на избори, които най-вероятно няма да са най-честните в нашата история. За да може да излезе министър с твърдение, трябва да има доказателства. Във връзка с подслушванията - не чух нито един, който да е подслушван. Има активно подслушван и пасивно подслушван, трябва да се прави разлика", уточни Алгафари.

Той не вижда смисъл хората от списъка с подслушвани лица да са били обект на внимание, защото те сами си казват открито всичко.

"В България всеки смята, че го подслушват и го следят и е много значим, а то не е така", добави PR експертът.

Според него ще бъде трудно сформирането на правителство.

"Моето вътрешно желание е трите основни партии - БСП, ГЕРБ и ДПС да се обединят. Имат достатъчно подготвени хора, имат възможности да работят заедно като превъзмогнат егото на лидерите си. Те са доказали, че носят отговорност", коментира Алгафари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до 57 А мутра по-добре ли се котира? Актьор беше и Рейгън.
52
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре е да остане да видим колко още са ни грабили
51
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя направо е откачил. Да взема и да се изнася от България. На тоя на 4К телевизор да му покажат как са крали ГЕРБ пак ще ги брани като Матросов на амбразурата.
50
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Я върви,сещаш се къде НЕ БЪЛГАРИНО!
49
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След изборите правителството ще има почти същия състав. Служебното правителство показва кои партии ще се коалират след изборите.
48
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
България ще бъде коментирана както Украйна. Всеки път се напомня, че украйнският президент е бивш актьор. А сега ще се говори за татуировки, чалга и комплексарщина.
47
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Служебният кабинет досега разпространява слухове и агентурни разработки от медиите. Много плямпа, но освен страх в администрацията друго не е създал.
46
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Срамен е начинът, по който новите умнокрасиви чалгари взимат властта. CNN трябва да извърти в No Comment секцията си кадрите от кукерите, вещиците, ковчезите, яйцата, ковчезите, черните пликове и ОФ масовките на ДБ, ИСМВ и сие. С нагнетяване на омраза бъдеще не се гради.
45
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво Радев-Кърти,чисти,извозвай!
44
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Служебното правителство на превратаджията Резидент Радев е най-отвратителната сбирщина отмарионетки които служат на военната Хунта. Де Факто Радев е узурпира цялата власт в страната без НИКАКЪВ контрол и управлява диктаторски, назначи десетки фалшиви послушни генералии единственото което прави хунтата е безобразни уволнения, фалшиви недоказани обвинения,и ежедневно седене на омраза. Всичко това се случва в предизборен месец, което е злоупотреба с власт. Хунтата на Радев върна БГ в 1970г.
43
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Смешникът алгафари иска к.радците от геПи да продължат да управляват, каква отговорност носели бе, да крад.ат колкото могат ли
42
7
 
3
 
! Отговори
русенец преди 2 години
До магаревъдЯвно наистина отглеждаш магарета и затова познянията ти са като техните. НДСВ беше и си остава единствената партия която не прилагаше тормоз, "метла" и други подобни. При нея бизнеса беше спокоен и предсказуем. Така че не бъркай понятията
41
5
 
10
 
! Отговори
Баба мара преди 2 години
аз съм доволна от б рашков икономическия и финансовия говорят внимателно необиждат не лепят етикети добре ще е да продължат и в следващото редовноправителство някои грешки могат да се поправят в движение сега наи важно е да сеспре купуването на гласове и изборния туризъм
40
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жива да не бях ако правителството на зеления чорап продължи. То бива тотална некомпетентност, ама чак пък толкова. Събирани от кол и въже- смешници
39
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е края на България.Не е от значение кой ще спечели няма печалиш ход.
38
3
 
14
 
! Отговори
КОЙ ТУЙ НЕЩУ преди 2 години
СЛУЖЕБНИЯТ МИНИСТЪР НА ПРАВОСЪДИЕТО- ...ГЕРБ СА НАРУШАВАЛИ ЗАКОНИТЕ ЗАКОННО"....ДА СТЕ ЧУВАЛИ ТАКВОЗ НЕЩУ...
37
10
 
10
 
! Отговори
100йо преди 2 години
*** Алгафари даси гледа Близкия Изток и да е дава мнения по теми, които не разбира.
36
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя какви ги плещи?!
35
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аууу пази боже ГЕРБ-БСП-ДПС да управляват . Тогава вярно е нужно да се хваща самолета на терминал 2 , този път ще е сигурно. Може даже да кажат че се закрива държавата и се продава историята в следващите 5г.
34
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този арабеск да отива в Сирия. Какво разбира от България?