Маринела Арабаджиева: Политиката не ме е изкушавала, но...

Кандидат съм за народен представител не заради личните ми проблеми
18 юни 2021 14:07, Нели Христова
81
Маринела Арабаджиева: Политиката не ме е изкушавала, но...
Снимка: Instagram

Време е да дам отговор защо се включвам в политиката. Знам, че за много от приятелите ми е шок, а други гледат с насмешка и презрение. Истината е, че тази сфера никога не ме е изкушавала. Това пише в личния си профил в Instagram Маринела Арабаджиева, която се кандидатира за депутат от партията "Движение заедно за промяна" на Александър Томов. Тя е пета в листата за град Бургас.

Според нея в новия български парламент трябва да влизат хора, които с качествата и опита си да допринасят за развитието на страната, а не за личностно облагодетелстване и манипулиране на общественото мнение. По болезнен начин и тя и семейството й разбрали, че всичко е политика - включително и правораздаването, а там хората с принципи били малцинство.

"Дали аз и близките ми можехме да живеем спокойно в чужбина? Разбира се. Само че избрахме по-трудното - да останем да работим, да вложим идеите и мечтите си тук. Затова и всеки ден се опитваме да докажем, че не ние сме проблемът на България, а дали можем да бъдем решението - всеки от вас ще прецени на 11.07.2021", пише още Арабаджиева.

"Кандидат съм за народен представител не заради личните ми проблеми - тях политиката не може да ми ги разреши, но ще използвам тази кампания, за да дам кураж на всеки гражданин да търси правата си, да не се страхува и да се изправи срещу тези, които смятат, че владеят живота му", казва тя.

Ветко и Маринела Арабаджиеви са под домашен арест. Двамата, както и малкият им син Вълчо и още 5-има са подсъдими за данъчни престъпления и пране на пари от 2018 г.

Ветко Арабаджиев също е кандидат за депутат от същата партия, но в листата за Пазарджик.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
1
 
! Отговори
Алтер преди 2 години
Очакваме, Арабаджиеви да станат президент и президенша на България.
57
2
 
5
 
! Отговори
РАДЕВИТЕ МУТРИ преди 2 години
ИЗЧАГЪРТВАТ БЪЛГАРИЯ- ТИЯ ЩЕ СЪСИПЯТ РОДИНАТА МИ- МУТРИ ВЪН!
56
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чак сега се вгледах в мутричката на мутресата! Всичко е ясно! Тези напомпани лабии на фациума очевидно заменят лабии магни.
55
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всичко прилича на подигравка! Някаква про-стакеса, забогатяла с мъжлето си, също про-стак, незнайно как (за мен), на която мъжлето кръсти архитектурен шедьовър, ще се занимава с политика! Т.е. кани се да ми кове законите с двете си клетки в черепчето, да ме управлява! А шедьовърът е дело на знаменития Кишо Курокава! За да стане собственост на амебата Пишо Куромунестава! "Ню Отани - София" е във всички световни архитектурни алманаси! "Маринела"! Пфу! Ако това е държава!
54
0
 
6
 
! Отговори
До СС преди 2 години
Казва се Маринела, ***! А защо осмиваш, нищожество, името Мария?
53
4
 
2
 
! Отговори
До 1 преди 2 години
Не Богохулствай! А какво й се е случило на Маринела? Случило й се е това, което и на теб се случи, нещастнико! С тая разлика, че тя е богата, а ти си нищо!
52
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе тая какво прави излезе от Затвора и в политиката затова сме на това деридже разни тунинговани паралии крали крали и се забравили да ми разясняват нещо е гати държавата вместо да се завре в миша дупка тая и други като нея са в разни листи Стига толкова
51
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До РАДЕВА ХУНТА - ВЪРНА МУТРИТЕ - ____________ - сега може да се оцени призива на Радев - "Мутри Вън" , който явно е разбран така: "Мутри напред! Вашето време дойде! Всеки ще получи пай!"
50
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нали беие тежко болна, издейства си домаиен арест, сега депута , утре президент!?Пуснеш го под масата, а той отгора й, кьочек заиграва.
49
0
 
11
 
! Отговори
Бацо преди 2 години
Га ядохте и пихте беше добре,живяхте като лордовете сега ще ми ставате народни представители, трябват ни,чисти,умни и почтени хора.айде у нивата да копае.
48
0
 
10
 
! Отговори
Mаринел Харабаджиев преди 2 години
И мене никога не ме е изкушавала политиката, но ако има нещо за крадене, то Вие продължавате ли, продължавате, да ме обиждате с игнорирането ми!
47
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В сравнение с мутрите на ГЕРБ са невинни ангелчета.
46
0
 
14
 
! Отговори
Пациент преди 2 години
С тази визия и излъчване няма никакъв шанс за политик в европейска държава,дори и в България.За репутация няма да споменаваме изобщо.Тези хора си мислят че измисленият ,,преход'' е вечен.Не,не е вечен.Играта свърши,баницата е изядена,и се търси кой да измие тавата в момента.Всеки който влезе в политиката неподготвен,ще изгасне като държавно ,,балканче'' ба баир......завинаги.
45
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да, отврат.Чак се просълзих. Горките олигарси.
44
0
 
10
 
! Отговори
Мунчо преди 2 години
Политиката - не, но за парите знам със сигурност.....
43
1
 
10
 
! Отговори
Des преди 2 години
До ССНе е Марийка, Маринка е, бивша медицинска сестра.
42
0
 
17
 
! Отговори
Deep Zone преди 2 години
Не знам защо Маринела се мъчи с политика, в сайтовете за възрастни ще изкара цяло състояние в категория "зли ***"
41
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ДА БЪЛГАРИЯ МНОГО СЕ ГОРДЕЯТ, ЧЕ ПРОКОПИЕВ НЕ Е В СПИСЪКА НА МАГНИТСКИ,но може да има продължение!
40
0
 
18
 
! Отговори
Роб на влаЗта преди 2 години
Само 11 250 гласа и си депутат. Продавам 3 гласа по 1000лв. всеки.Все пак когато сте крали трябва да сте придвидели тези разходи.
39
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
МУТРИ ВЪН, МУТРИ ВЪТРЕ, МУТРЕСИТЕ НАПИРАТ В АТАКА ЗА ДЕПУТАТИ! МАЯ ЗАБРАВИ ЗА ГАЛЕВИТЕ И ПЕЕВСКИ! РАДЕВ ЗАБРАВИ ПОДИГРАВКАТА НА БОЖКОВ!!ВАЖНА Е ПОДКРЕПАТА!ВСИЧКИ ИГРИ СА РАЗРЕШЕНИ ЩОМ ЩЕ СЕ ДЕЛЯТ ЕДНИ МИЛИАРДИ ОТ ЕС!4