Корнелия Нинова: ГЕРБ лишиха България от възможности

Тя се надява след 11 юли да бъде решен въпросът с Плана за възстановяване и развитие
20 юни 2021 16:52, Нели Христова
104
Корнелия Нинова: ГЕРБ лишиха България от възможности
Снимка: БГНЕС

Днес зададох въпрос към другите лидери да определят позицията си по Плана за възстановяване и развитие. Пръв реагира Борисов, но много нагло. Вместо да се извини на цяла България затова, че неговото правителство не си свърши работата и не предаде плана в срок, напада сегашните управляващи. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова от Суворово, където провежда срещи, съобщиха от пресцентъра на партията.

"По време на неговото управление, ние от БСП четири пъти внасяме искане в НС да представи плана. Не го направиха. Внасяхме наши предложения по плана, не ни чуха. ГЕРБ лишиха България от възможности. Надявам се след 11 юли партиите, които влезем в парламента, спешно да решим този въпрос", заяви още Корнелия Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така преди години ЕС спря и парите за АМ Струма,когато *** пак ни спасяваха!!!
33
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нинова,в момента по Евроспорт дават организацията по Олимпийските игри в Токио 1964. 19 години след атомните бомбардировки, да видите пътища, автобуси,стадиони,небостъргачи!!!А тук от 1990 до 2009 бяха 19 години като Хирошима! И всичко беше благодарение на БСП , ДПС и останалите, без още несъществуващия ГЕРБ!
32
2
 
27
 
! Отговори
ПЕНСИОНЕР преди 2 години
ГЪРЦИЯ ПОЛУЧИ ЕВРА !!А НИЕ С РАДЕФ ЯНЕФ РАШКОФ ЗЕРО!!!! САМО ГЕРБ ЩЕ НИ СПАСИ ОТ ТЕЗИ ВАРВАРИ !!!!!
31
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А при БКП/БСП единствената възможност за България е една: тотална разруха.
30
0
 
17
 
! Отговори
Хехе преди 2 години
Предлагам, за успее България, всички да върнат, каквото са взели от нея!Нинова да върне алиментите от "Импекса", Рашков да върне апартаментите и имотите,които се оказаха повече от Цветановите, а Борисов да върне зайчарника..Само кюлчето не вярвам да бъде върнато,щом така и не научихме кой го заложи в чекмеджето.
29
2
 
23
 
! Отговори
Стоян преди 2 години
До 30 За какво връщане от ЕС ми говориш ти бе като плана не е отишъл до там.Борисов не го е правил този план а над 200 професионалисти.А иначе колкото и да отричате здравомислещите хора виждат,какво е направил Борисов а то е много за разлика от твоите негодници които не са направили нищо ама нищо освен фабрика за лъжи
28
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нинова с корупцията няма да приключи, защото е част от нея (Техноимпекс, Булгартабак, уволнена е от Станишев за корупция през 2007г.)
27
3
 
28
 
! Отговори
Г-жо Нинова, преди 2 години
Болгарское Срутище Позитано 20 да си плати първо тока и наема за сградата и тогава да лъже за плана за възстановяване! Срока беше до 30 април и ГЕРБ го дадоха на служебното правителство, защото бяха с изтекъл мандат и нямаше как те да го представят. Плана е изготвен, но служебното правителство на Васил Божков на инат не го предвижи, за да не се каже, че е на ГЕРБ плана. За това започнаха да дописват имена на 6 фирми и лица в плана, а това е в нарушение и плана ще бъде върнат от ЕС. Лъжкиня си!!
26
23
 
2
 
! Отговори
До Стоян преди 2 години
И кво точно даде борисов бе, сладур, че се налагаше ЕС да го връща?
25
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Г-жо Нинова, искате ли PCR тестове за хотела Мираджио Термал Спа Ризорт?
24
3
 
30
 
! Отговори
Той преди 2 години
Лелче Корнелче, излизай в пенсия. Не разбра ли... БСП умре але але але.
23
13
 
5
 
! Отговори
До: ГЕРБ #22 преди 2 години
Опашките са, защото и тук цените са същите, но качеството е нулево. За това предпочитаме да чакаме на 20 пред митница, за да идем в Гърция или Турция. Дали ще чакам два часа на митниците, или ще съм 2 часа в задръстване на Тракия, за мен разлика няма;)
22
3
 
27
 
! Отговори
Стоян преди 2 години
До Таня не преди 1 месец а преди 2 месеца ГЕРП им дадоха Плана за развитие .Даде им го Томислав Дончев като виеха на умряло Борисов да отиде в Парламента да го унижават.Абе какво очаквате от такива мошен..ци бе,трябва да си много задръстен за да вярваш на такива.То всичко става пред очите ни и лъжат камо ли това което не виждаме
21
13
 
8
 
! Отговори
Избирател преди 2 години
Така е г-жо Нинова, права сте. Но да не забравяме, че вие (БСП)11 години им помагахте във всичко, включително и в това!
20
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е женският мъж, на парламента.
19
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БСП върна България 10 години назад, БКП около 40.
18
2
 
27
 
! Отговори
ГЕРБ преди 2 години
За това опашките за Гърция са по 20 километра защото хирата са бедни и без пари .***..КА
17
3
 
36
 
! Отговори
Таня преди 2 години
Лъжкиня нали ви го дадоха преди повече от 1 месец ***. Как не те е срам да си толкова нагла.Ей,че отвратителнот женище. Не може да живее ако не лъже
16
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щото БСП ще ги осигури тия възможности, като прибере паричките на всички:))))))))))))))))
15
3
 
36
 
! Отговори
Бранко преди 2 години
Докато текезессрите начело с румбата и корнелия се тежкареят и опиват от мисълта за власт, забравиха за екшън плана подготвен от ГЕРБ, с в Гърция вече го отправиха и получиха бързо одобрение за 30 млрд. евро. Същите радеви мизерници като Станишевото правителство. Само говорят ли говорят желанията си на глас. Затова ли ще ги изберем. Да ни сричат от някакви стари комсомолски реферати.