Корнелия Нинова: ГЕРБ лишиха България от възможности

Тя се надява след 11 юли да бъде решен въпросът с Плана за възстановяване и развитие
20 юни 2021 16:52, Нели Христова
104
Корнелия Нинова: ГЕРБ лишиха България от възможности
Снимка: БГНЕС

Днес зададох въпрос към другите лидери да определят позицията си по Плана за възстановяване и развитие. Пръв реагира Борисов, но много нагло. Вместо да се извини на цяла България затова, че неговото правителство не си свърши работата и не предаде плана в срок, напада сегашните управляващи. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова от Суворово, където провежда срещи, съобщиха от пресцентъра на партията.

"По време на неговото управление, ние от БСП четири пъти внасяме искане в НС да представи плана. Не го направиха. Внасяхме наши предложения по плана, не ни чуха. ГЕРБ лишиха България от възможности. Надявам се след 11 юли партиите, които влезем в парламента, спешно да решим този въпрос", заяви още Корнелия Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
10
 
! Отговори
Ангелов преди 2 години
До 15 батко е до братко и си харчат откраднато докъто олаф не ги хвана.
13
2
 
44
 
! Отговори
sofeto преди 2 години
Единствената тактика на останалите политнекъдърници е да плюят по гербаджиите за печелене на избори а решения никакви не дават и мълчат като.....!
12
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Незнам не симпатизирам на никой от тия но виждам с очите си ходя по много краища на страната и виждам какво е селата обезлюдени пълни с ромеи които ограбват изоставените къщи всичко разбито улиците в дупки пустеещи и рушащи сгради на детски градини и запустелите училища незнам тая разруха дали ще бъде възстановено нещо жалко е в какво се е превърнала родината ни
11
34
 
6
 
! Отговори
Jo6 преди 2 години
Е, КАК ПЪК КОРНЕЛИА НИНОВА И БСП СА ВИНОВНИ ЗА ВСИЧКО !? А, КЪДЕ Е БАТКО ??? АМИ СДС, ПАТРИОТИ И ДЕМОКРАТИ ??? АЙ, СИКТИР !!!
10
3
 
39
 
! Отговори
Ангелов преди 2 години
Тая куха лейка само лъжи ръси. Толкова много съсипаха България че всеки ден от 07 до 12 трябва да се извиняват и с това червено правителство и с заявките си за ново правителство тип орешарски ни водят до нова трета криза от 1990 до сега
9
3
 
32
 
! Отговори
;) преди 2 години
За съжаление точно БСП ни остави единствената възможност - ГЕРБ!
8
4
 
37
 
! Отговори
ЧЕРВЕНИ КРАДЦИ преди 2 години
КРАДЛАТА СИ ТРЕСЕ ГЛАВАТА ОТ ВЪЗМУЩЕНИЕ- МЪ КА ЩЕ ОСТАНЕ БЕЗ ДА ОТКРАДНЕ, Я ВИЖ КОСТИНБРОДСКА КАК ДЕФИЛИРА ОКОЛО НС- ЗЕР СЕГА СЕ ЧАКАТ МИЛИАРДИ ОТ ЕС- КРАДЦИТЕ ЧАГЪРТАТ БЪЛГАРИЯ- РАЗБИТА, УНИЗЕНА, РАЗМАЗАНА И БЕДНА СЕ УПРАВЛЯВА ЛЕСНО ОТ ЧЕРВЕНАТА ХУНТА...
7
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Корнела първо да се научи от коя страна на шевната машина се сяда, пък после да говори за по-сложни работи
6
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Националната предателка Корнелия Нинова трябва доброволно да влезе в затвора, по собствено желание. Националния предател Иво Христов също
5
4
 
32
 
! Отговори
Бсп са гадове преди 2 години
На баба ти хурката. А БСП от колко възможности ни лиши?
4
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това не е вярно, но за госпожа Лъжа Нинова, е нормално, да лъже. БСП искаше, само техни фирми, да бъдат в този план, без да са управляващи и без да носят отговорност?!Планът за възстановяване бе готов и внесен в 45 парламент за разглеждане. Дончев стоя цял ден в парламентарната зала, но не му дадоха думата и никой не го поиска. Не искаха, да го чуят. Правителството на Радев отказа, да го предаде в Брюксел, в определения срок. То е виновно, да не получим парите.
3
4
 
40
 
! Отговори
Иван преди 2 години
Корни, май протягаш ръчички към следващия "техноимпекс"2
2
7
 
40
 
! Отговори
ЧЕРВЕНИТЕ ХИБРИДЧИЦИ преди 2 години
МНООООООООООООГУ НАГЛЪ, АМА МНОГУУ- ХОРАТА ОСТАВИХА ГОТОВ НАПИСАН,МНОГОКРАТНО ПРОВЕРЯВАН ОТ ЕК ПЛАН, ЗА ДА МОЖЕ СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ДА ДОБАВИ АКО ТРЯБВА ОЩЕ НЕЩО- НО РАДЕВАТА ХУНТЪ НЕ ГО ИЗПРАТИЛА ЗАЩОТО БИЛ НЕ ДОСТАТЪЧНО АМБИЦИОЗЕН- А СЕГА ДЕ- ТИА СЪ ...... КОЛЕКТИВНО.
1
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
е как крадеца да ти каже как ше краде