Янев към Борисов: Да влизаме в предизборна полемика e несериозно

Служебният премиер отговори на обвиненията на Борисов
Обновена: 22 юни 2021 16:17 | 22 юни 2021 16:17, Красимир Ангелов
158
Янев към Борисов: Да влизаме в предизборна полемика e несериозно
Снимка: БГНЕС

Не мога да коментирам кой какво е казал. Нямам време да следя медийната среда. За това дали ще има разпити, репресии, изчегъртване, реваншизъм, мисля, че сме отговорили многократно на тези неща, на служебния кабинет знаете какви са му правомощията, основните задачи. Това заяви служебният премиер Стефан Янев в Лом, попитан за коментар на словесните престрелки между правителството и бившия премиер Бойко Борисов.

"Опитваме се да бъдем близо до хората. Да влизаме в чисто предизборна полемика, за това кой ще бъде преследван и разпитван е несериозно и нека да оставим темата за след изборите".

Още по темата
Опитваме се да бъдем близо до проблемите на хората, които живеят в различните райони на България. От гледна точка на местната власт, тази власт, която е най-близо до хората, търсим начини проблемите да бъдат разбираеми и да има добър диалог, търсим начина да подобрим диалога и реалните действия, коментира Янев в Лом.

Пътната настилка от Лом за атомната централа се оказа, че е полагана през 1938 година. Оттогава не е имало сериозен ремонт. При последната буря водата, която се е събрала е изровила почти цялата настилка в стръмната част, добави Янев. Различни министерства и ведомства имат отговорност. Ще направим опит местната комисия за бедствия и аварии ще направим опит да помогнем на хората, каза още Янев, цитиран от БГНЕС.

Ангажиментът на държавата го има, търсим решение, което няма да е само национално, а национално решение, което е в съзвучие с редица европейски регламенти по отношение на водния цикъл, отбеляза Янев.

Той припомни, че България със законови промени е създала ВиК холдинг, а на местно ниво ВиК дружествата трябва да имат съгласие как да се извършват дейностите по пречиствателните станции.

В Ломско има проблем, име една община, която не е съгласна с това. Ролята на държавата е как да не се стига до блокиране на такива решения. Не може заради една община да страда друга. Ще работим в тази посока, допълни още Янев, а кметът на Лом съобщи, че щетите от пороя там още се изчисляват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
fake news.
82
9
 
29
 
! Отговори
хаха преди 2 години
Е нали чалгун е задна с 5 милиона от ТВ проекта. Сега еднолично ще им събере заплатките. После ББ бил едноличен. Червената пародия край няма.
81
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ИТНДобре, че си направихте заплатите 10 000 лв.
80
15
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Правителството на Стефан Янев е повишило цените на всички стоки от първа необходимост. Притискат и мачкат търговци в странат със заплахи от Рашков да им предоставят разликата от повишената цена.
79
11
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Янев, имаш ли още чувството, че някой те подслушва?
78
1
 
15
 
! Отговори
моля? преди 2 години
Загуба с 25 процента, първа сила?
77
11
 
28
 
! Отговори
Герб преди 2 години
Червени уmайчици, единствената разлика е, че ние наистина ви мразим безплатно! Номер 5 да избием главата на Чалгун и сганmа!
76
20
 
10
 
! Отговори
до гербомутрите преди 2 години
Айде бе, да не сте единствената партия загубила избори! Оревахте орталъка! А вие знаете ли, че Член 1 вече е отпаднал от Конституцията?Или тъкмо се канехте да го въведете отново, ама за ръководната роля на партия ГЕРБ, вместо на БКП? Как иначе да си обясним магаpeшкия ви инат да признаете загубата? Като Доналд Тръмп!
75
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Боко осъзна грешката си, естествено след като нападна президента, ама трудно ли се забравя да ти нападнат жената и репутацията.... ? :) Късно е либе за китки както се казва :))
74
10
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Яневото правителство освен да създава интриги и злослови без да представя доказателства друго не е правило досега. Типична Ленинска предизборна тактика. Пише го в тезисите на другаря Илич
73
21
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Подлизуркото Бойко Борисов се оплаква...
72
6
 
19
 
! Отговори
валяка преди 2 години
Чисти масово червената ***! Номер 5 на 11.07
71
19
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Премахнете всички директори на детски градини и училища, назначени от ГЕРБ, некомпетентни калинки, ояли се, самозабравили се.
70
2
 
10
 
! Отговори
до Ханибальо преди 2 години
Ала-бала
69
8
 
23
 
! Отговори
Нормален преди 2 години
Г-н Зелен чорап, Вие едно говорите,а друго вършите.Като Ви слуша човек толкова сте хрисими, добри и загрижени за хората,чак мило да ти стане.А действията Ви са съвсем друго нещо.Днес го гледах онзи неадекватник- министърчето с големите очи.Държеше се и се хилеше като пълен ол....френ.
68
20
 
10
 
! Отговори
Ханибал преди 2 години
Скачате ли герберски г.а.дини? Скачайте, Скачайте, че след 11 ще скачате или в реката или в затвора. Ваш избор!
67
12
 
14
 
! Отговори
Помнещ преди 2 години
Ясно и точно господин премиер! Той бившият,само се заяжда с всеки който му пречи!
66
5
 
15
 
! Отговори
мачкай преди 2 години
Бий Славун с всякакви способи. Удри
65
1
 
16
 
! Отговори
Орел до 55 преди 2 години
Прав сте. Но това е резултат от ниска политическа култура. Хората от шоуто в нормална държава не биха прескочили и бариерата. На Балканите е така - този не ни "оправи", хайде да пробваме другият. И така се влачим години на опашката. За простият народ няма прошка. Икономиката е като смъртта - висша справедливост. На пpостият народ се полага мизерия.
64
3
 
10
 
! Отговори
хаха преди 2 години
То като цяло няма какво да коментираш с тоз