Полина Христова: Във всяко действие на служебния кабинет прозира реваншизъм

Тя даде пример с пенсионирането на д-р Кантарджиев
23 юни 2021 22:37, Нели Христова
47

"Във всяко действие на служебния кабинет прозира реваншизъм, в ежедневните рокади, които реално са си уволнения", заяви Полина Христова от коалиция "Българските патриоти" в студиото на "Денят ON AIR".

Тя даде пример с пенсионирането на д-р Тодор Кантарджиев от НЦЗПБ.

Според "Българските патриоти" текат задкулисни сделки за продажбата на държавни имоти на частни лица. Затова днес са изпратили писмо до президента Румен Радев и до служебния премиер Стефан Янев.

"Днес в сайта на Областната управа на София са публикувани обяви за продажба на държавни имоти, над 112 са обявите. В нас остава усещането, че ще се извършат задкулисни сделки. Тези имоти вероятна са апетитни за някои частни лица или фирми, които искат да си ги купят на апетитни цени", уточни Полина Христова.

Тя очаква още утре да има реакция на държавните институции за обявените продажби.

От коалиция "Българските патриоти" са готови на протести, ако гласуването в чужбина не стане задължително с машини.

"Готови сме на протести пред ЦИК, ако не отменят скандалното си решение за гласуване в чужбина. Призоваваме и другите партии да изразят несъгласието си. След като всички българи в България ще гласуват с машини, е редно и в Турция да гласуват по този начин", категорична беше Христова пред Bulgaria ON AIR.

Според нея коалиция "Българските патриоти" ще влезе в следващия парламент. А социолозите все още съобщавали отделно подкрепата за коалиционните партньори.

"Патриотичната парламентарна група ще успее да влезе в НС и ще отстояваме нашите идеи и приоритети. Ние сме готови на диалог с всички партии, които подкрепят нашите предложения", обясни Полина Христова.

Тя е убедена, че предложенията за решаване на демографската криза ще срещнат подкрепа от всички политически сили.

Според нея ще бъде опасно, ако и този парламент не излъчи правителство.

"В 45-ото НС влязоха нови и стари политически формации, но не успяха да се обединят, да дискутират по дневния ред на българските граждани. Единствено се интересуваха от тяснопартийните си интереси", коментира Христова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
1
 
! Отговори
Бай Кольо преди 2 години
Естественно,това са еничарите на БСП.Дано не се повтори 1997г,защото тогава ще трябва да им устроим истински народен съд,не партиен,както след 9.09.1944г.
34
1
 
1
 
! Отговори
1 преди 2 години
полина,за чекмеджето нищо не казваш,или за колежката си, мис "бикини",нищо и за пенсионерите с 148лева,пенсия,кажи нещо и за тях.
33
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Провал за кабинета на Радев! Туроператорите поискаха оставките на министър Стела Балтова и зам.-министрите й
32
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая се надява някога пак да влезне в парламента - лапането свьршиЕх мечти
31
4
 
7
 
! Отговори
ГЕРБ ПРОВАЛкьорфишек преди 2 години
Искам да се разследва тоя щаб как така ни уреди с пик на вируса точно за 4 април изборите хората да не гласуват...
30
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая е от партията на хазартния лобист Далавери
29
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Mутропатриотите предадоха българите в Македония, като подписаха унизителен договар с титовистите.
28
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Полина се интересува повече от своята пичк, а...Отколкото от своите патриотични Птички...
27
8
 
13
 
! Отговори
крум преди 2 години
Полина Христова от коалиция "Българските патриоти" да кажат нещо за загиналият пилот и недостатачният тренировачен процес . Да кажат нещо за 300 000 лв дадени за рекламна кампания " Бъди Войник " на часни фирми при положение че има специялисти в систематаДа кажат нещо за охраната на южната граници че мигрантите в момента са повече от туристите .
26
13
 
16
 
! Отговори
Реванш? преди 2 години
Ако се нарича реванш това да се изхвърли на бунището---кликата на Боко Тиквата, калинките, корупцията, услужливата съдебна система ,начело с правно неграмотният главен каскет---АЗ СЪМ ТВЪРДО ЗА РЕВАНШ.
25
5
 
6
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
До 33И това по какъв начин ощетява продавача, след като така или иначе си взимат максималната тръжна цена? И това лице, което изнася информацията, не може ли да е от ГЕРБ, или от Патриотите? Тая схема да не е измислена вчера?
24
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Айде пак дивия шумкарин дето пише с капс лок! Оправи си компютъра, бре! Това, че пишеш с големи букви издава, че казваш дребнави неща, на които искаш да придадеш голямо значение.
23
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 31 Верно ли не знаеш как някоя фирма ще ги купи имотите, въпреки че офертата е за всички. Еми давам ти жокер, съответното длъжностно лице казва че дадената макс цена към момента е еди колко си, съответната фирма дава цена с 200 лв отгоре и тя е победителя. Ей така става! При закупуване по тази процедура е важна само цената, който даде най-много, той печели, а това на 90% е тоя който има вътрешна информация.
22
9
 
10
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
Псевдопатриотите май ги е страх да не разровят и техните далавери. Затова лаят, като същевременно си правят реклама, с надеждата пак да са в парламента.
21
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези имоти вероятна са апетитни за някои частни лица или фирми, които искат да си ги купят на апетитни цени ------/////:------- Интересно как "някои" фирми ще ги купят, след като обявата е за всички.
20
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма други такива ****като патреотите
19
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като знаем тая БОГАТА ПСИХОПАТОЛОГИЯ на личността >>>???
18
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая докторица ... Има много широко деколте .. С 200 ли е ... Или с повече ... ???
17
12
 
11
 
! Отговори
ууу преди 2 години
До БЕЗКОНТРОЛНА ВЛАСТПлачи, безплатно е. Авантата за вас свърши. Пише се "указания". Това е неграмотна грешка.
16
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
112 държавни недв.имоти обявени за продажба.Браво,бе не си поплюват божкопротестърите!Като невидели,дай да разпродаваме,е що,това ли е временното " честно"управление!Много сте лесни и корумпирани,сигурно имотите са предварително набелязани от"близки "на " новите" против "статуквото",друг път!А случайно да няма достатъчно детски градини?Икономическия много загрижен да разпродаде за нула време,а ще раздава кредити на закъсали фирми и то с лихви на пазарни цени,не преференциани,да обогати банкит