Рашков алармира за натиск върху избиратели в Смолян

За това му докладвал областният управител на града
23 юни 2021 13:04, Александър Попов
152
Рашков алармира за натиск върху избиратели в Смолян
Снимка: БГНЕС

Вътрешният министър Бойко Рашков обяви, че е оказван "огромен натиск" върху избиратели. За това му докладвал областният управител на Смолян.

По думите му това ставало по различни начини и причини, но не назова конкретни случаи и имена.

"Областният управител на Смолян ни информира, че в неговата област, в някои от населените места се оказва безпрецедентен натиск върху обикновения български гражданин - по всякакви линии. Ако някой отиде в горското стопанство, например, да си закупи дърва за огрев, друг отиде да ползва други подобни услуги - всичко това се използва за натиск. Това е позорно явление, поне според моята оценка", заяви Рашков.

"Така ако продължава до изборния ден - дали ще означава, че този гражданин, върху който е оказан такъв натиск, ще може да изрази волята си и да гласува за политическата партия, на която симпатизира - или ще даде вота си за онзи, който е упражнявал недопустим натиск", попота силовият министър.

Той съобщи, че има идентифицирани множество лица, които създават организация за купуване на гласове.

"Спрямо тези лица ще се предприемат необходимите законови мерки. Нека всички, които се занимават с тази дейност да знаят, че ние няма да останем безучастни", категоричен бе Бойко Рашков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още по темата: Бойко Рашков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
127
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
rashov e offshoren mafiot.
126
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
toz omrazen fashistki terorist diktator rashkov i jena mu notariuskata dosta bg imoti sa zahapali zdravo, golemi kapitalisti sa stanali, blagodarenie na bekapetu, besepetu, depesetu, komunisticheskata diktatura, vazroditelnia proces, nationalizaciata, privatizaciata, rekapitulaciata... ;-)))) sasto kakto i rrumen radevata parva dama bankerka i drugata mu finansova eksperka dama, deto svalia deputati i prezidenti... ;-))))...
125
1
 
1
 
! Отговори
П.Д.Рашков преди 2 години
Дръжте крадеца !
124
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
КАКТО КАЗАХ, НАТИСК МОЖЕ ДА МИ ОКАЗВА МЛАДА, СТРОЙНА И ДАШНА, А КАКЪВТО И КЪДЕТО "КОРПОРАТИВЕН" НАТИСК ДА МИ ОКАЗВАТ САМО СИ ГО МЕСТЯ ОТ ЕДИНИЯ КРАЧОЛ В ДРУГИЯ. АМА, ЧЕ *** РАБОТА - ВОТЪТ НА ИЗБОРИТЕ Е ТАЕН, БРЕ БУДАЛИ - "АМИ АЗ ГЛАСУВАХ ЗА ...АМА ДРУГИТЕ..." ЧУДЯ СЕ ЗАЩО ЛИ СТОЖЕРИТЕ НА ДЪРЖАВАТА НЕ СЕ ЗАИНТЕРЕСУВАХА ОТ ГЛАСУВАНЕТО В ПЛЕВЕНСКОТО СЕЛО БУКОВЛЪК И ДР. ПОДОБНИ (местните ги знаят) - ТАМ Е КУПУВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ и ОКАЗВАНИЯТ НАТИСК.
123
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Натиск има в цялата страна. Хитро и незабележимо като в сапунен сериал. Но хората не са съвсем безмозъчни да не виждат и да не чуват какво се прай. Герберските *** защо не работят за партията си, ами работят за партия която негласно ги подкрепя. *** они ще си вземат процентите, а герберите ще вземат голата истина че са победители. До там са.
122
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Criticus Magnus.... Ми то името Смолян е много ама много конкретно само по себе си. То е самата конкретика. От самото име вече говорят няколко неща не ти ли е ясно това.
121
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тука пълно с гербаджийски *** бе. Дирниците не ви ли е неудобно.
120
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По принцип има такъв начин за сплашване на хората и всеки човек у нас го знае. Не може да има партия на етническа основа. Това ще струва скъпо на България. Но трябва да започнат нещата да се наричат с истинските им имена. И дирниците да не трият така.
119
2
 
6
 
! Отговори
протестъри преди 2 години
браво на славчо, благодарение на итн бсп ченгетата се вихрят.. без да са избирани, готино.. ще има кражби безкрай благодарение на итн
118
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
***, само в Смолян ли! Трябва по-упорито, из цялата страна!
117
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
рашкоф и радеф- двама мазни и омразни лъжци! На 11.07- ВЪН!
116
2
 
6
 
! Отговори
неразбиращ преди 2 години
едно не мога да разбера, обвиняваха, че Тиквун само ходи по телевизии, цъка с джипката и говори, обвиняваха Гешев, че само говори, а не действа... ок, така е, НО... сега "новите умни и красиви" действат по един и същ начин - тоя впи-янчен министър, защо търчи по медиите, вместо да разпореди акция, слага прангите на "натисниците", вкарва ги в кауша, изтъпанва се тогава "по телевизора" - тогава бих повярвал на бръщолевенето му, засега ситуацията е "заменихме лй*но с гв-но"
115
6
 
16
 
! Отговори
Criticus Magnus преди 2 години
Не знам, тоя цирк вече не е за вярване.... В цялата статия нищо конкретно не видях освен името Смолян... Подхвърляха се обвинения за подслушвания, доказателства няма... После язовири, истории... пак доказателства няма... Сега натиск... Пак доказателства няма... Който им вярва да им вярва, ама на мен ми станаха банални вече...
114
15
 
5
 
! Отговори
дядо Йоцо гледа, преди 2 години
Я КАК ЯРУСНО ПЛЮЕТЕ РАШКОВ.... .МИ ТАКА Е КАТО ОТПАДНЕТЕ ОТ ДЪРЖАВНАТА СОФРА!....АМА ВИЕ ЯКО СЕ И НАКРАДАХТЕ, ...ТА НЯМА ГЛАД ДА УСЕТИТЕ СКОРО !..ТА ИМА И ВЪЗМЕЗДИЕ....НЯКОЙ И У ЗАТВОРО !
113
7
 
17
 
! Отговори
тактика преди 2 години
Рашко бие Фигуранта по ТЪ . по . . тия.
112
16
 
9
 
! Отговори
Кафяв гербер преди 2 години
Това е масова практика в раьоните на ДПС .Тиквата не им се бъркаше , защото те крепяха правителството му , но това време безвъзвратно отмина.Мачкай Рашков.
111
0
 
19
 
! Отговори
Крас преди 2 години
Нали с машините не може да се манипулира вота или ченгетата ще ни следят за коя партия ще гласуваме.
110
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мани себе, Рашков. То, че комунистите са лъжливи си го знаеме, ама ти прескочи всички граници.
109
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рашков уж е ченге а не може да докаже нищо. Само хвърля обвинения. Ами като си министър на вътрешните работи защо се доверяваш единствено по доноси на хора които са поставени от вас. Сложете СРС на няколко ваши хора и ги пратете в горското стопанство да купуват дърва за да разкриете престъпната група. Вместо това Рашков се занимава с клюки. Как да им вярваш на такива плюнчовци.
108
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рашков, и тук има натиск. Обаче го упражняват твоите съпартийци.