Бойко Борисов: Акции с дъх на алкохол, искаха да ни сгънат

Ще се пенсионирам, когато направят "Хемус", заяви бившият премиер
621
Бойко Борисов: Акции с дъх на алкохол, искаха да ни сгънат
Снимка: БГНЕС

Бившият премиер Бойко Борисов иронизира служебният МВР министър Бойко Рашков и акцията преди ден в пловдивско, при която бяха открити 11 дамаджани алкохол.

"Гледай какви акции с дъх на миризма на алкохол. Какво Бойко Рашков може да намери. Да заровите една дамаджана, направо там ще отиде", заяви той в Рибарица, където е заедно на посещение с Николай Нанков и Младен Маринов.

"Мъката им е голяма. Искаха да ни сгънат, но не успяха. На Радев четниците са подли хора. Като гледат пълните ни зали навсякъде в България, ще им е много трудно да фалшифицират изборите. А ще фалшифицират, ще слагат наблюдатели да гледат хората, с претекст уж да помагат. Един човек като го гледаш и той се притеснява", анализира Борисов.

Още по темата
Според него ГЕРБ нямал реален противник.

"Слави Трифонов за две кампании се е показал един път пред студенти в Пловдив. И програма нямат. Да, България ги интересува само кой ще е главният прокурор. Може да е Христо Иванов и ще приключат вече. Той цял живот мечтае да обвинява. Другите мечтаят да управляват", допълни той.

Бойко Бориов отново призова хората да се ваксинират и предрече тежка есен.

Не пропусна да атакува и работата на служебното правителство.

Аз съм голям оптимист. Доста поомръзнахме, много работа свършихме, все ние,  все ние. За радост служебното правителство показа колко са различни, колко са специалисти. Само едно нещо направиха различно - уволнението на кадрите. Сякаш тия хора нямат семейство. На Мая Манолова дъщеря ѝ работеше в Министерски съвет, зет и също, на Драго Стайков сина му работеше на много висок пост в Митниците. не сме пипнали никого", каза още Борисов.

И завърши, че ще се пенсионира като направят "Хемус".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


621
Още по темата: Бойко БорисовГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
420
1
 
1
 
! Отговори
Пкп преди 2 години
Баце скоро ще пиеш органични коктейли с Цезар
419
5
 
6
 
! Отговори
7 преди 2 години
Акциите на герб,са със застоял,миризлив дъх,идващ от ЦСЗ. Няма да мине никой метър,който е крал по най жесток начин държавата ни.Милиардите,може друг да ги харчи.Това са законите на природата.Не може ти да си пълниш големия търбух с луканка,а хората по селата да нагъват лук.
418
2
 
3
 
! Отговори
до 459 преди 2 години
Е, ти го изкара пръв сиромах и клетник!
417
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как му ражда чутурата все класни глу потевини?
416
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Показват как да се гласува, като момичетата, които показват, са с фланелки на определена политическа партия, знаете коя е, и с преференция за конкретен субект. Някой няма ли да сигнализира?"Давай - ти сигнализирай. След като знаеш и си видял, защо чакаш друг да го направи?
415
12
 
10
 
! Отговори
Аз преди 2 години
Бойко Борисов е декларирал всичко, което притежава и то е доста по-малко от на тези, които пищат по него. Те сега са на власт, защо не показаха и доказаха, къде са тия прослувути откраднати неща? Един запис па не изтече на тия дет Бойко бил подслушвал, все негови изтичат. Как става така? Той подслушва и манипулира, па все той е подслушван? Къде са му парите? Айде покажете ги, нали сте на власт? 12 години борба с Руската мафия, която се мъчи да го бутне, *** няма да стане.
414
12
 
18
 
! Отговори
1 преди 2 години
аз ще гласувам за ГЕРБ. Не смятам че Мая, Корнелия или Слави са по - добрия избор. Напротив.
413
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
бойко пак нареди на на агенциите да го изкарват първа политическа сила за да може след изборите да каже- ВИЖТЕ КАК МАНИПОЛИРАХА ВОТА ГЕРБ И ДПС ЗАЕДНО ПРИ ЕРДИГАН
412
10
 
20
 
! Отговори
k.k преди 2 години
Чекмедже паша , не е важно само да имаш милиарди , важното е да можеш спокойно да ги харчиш.
411
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Че те сгънат като сгъваемо столче и че се сплескаш.
410
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зорлем се огъват тлъстини.Трябва липосукция преди това.
409
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Отровната змия която хапе всичко по пътя си. Ще отговаряш пред народа,как открадна от него милиардите и ги натика в чуждестранните банки.Съд,затвор,джипката ще е мил спомен.12-години ти управлява еднолично България като собствена фирма. Няма аналог по целия свят,как се изсмукваше държавата ни,докато заприлича на изтръскан брашнен чувал.
408
15
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не знам какво още трябва да се случи, та гербавите гласоподаватели да прогледнат и да изтрезнеят! То не бяха претъпкани шкафчета с евраци, кюлчета, пищаци, мата харита, монолози от джипката, откровени обиди към хората, скапани магистрали и държава на автопилот, управлявана от селски пътища. Какво, какво още не ви стига, за да проумеете *** тюф лек имахме за министър-председател?
407
27
 
14
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 години
Превърнахте в селски мохабет.Има достойни българи,опитни и съвестни и Бойко е един от тях.Те са солта в ястието.Разчитаме на тях, макар сега гласуването с машините немогат да сторят нищо.Бог е на страната на Бойко!И харизмата, която има се нарича благоволението на Господа.Слави е сатанист и е откъм грешният избор. Разрушавам всяка лоша дума върху Бойко и екипа му да не успее и благославям България в името на Божият Син Исус Христос!Всички други трябва да се покаете пред Бога, не пред хората
406
5
 
12
 
! Отговори
toti преди 2 години
Абе той и бай Тояо си отиде тихомълком, тъка и твоята свърши безславно и децата дето се снимаха порасттнаха ,а нищо хубаво не видяха и мизерстват на пенсиите на бабите !!!
405
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
а бе ти колко евро "сгъна"...
404
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов може да върне усвоените пари от Евро проектите... Да даде пример на обществото че голям строител със неговият личен пример, а на избирателите, че е направил едно добро дело... На приказки всеки знае, че е голям експерт, но във действията се върти на 160 градуса както му е изгодно... Но, поне за едно го признавам, че се опитва да създаде по голям хаос във хаоса създаден от него и калинките му...
403
14
 
10
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 години
Хунтата и диктатурата влязоха, когато манипулират" свободният" избор с измамните машини. И плодовете от това корозионно действие ще ги берете и вие, които за жълти стотинки горяхте маските и с юмрук посрещахте деня.Този юмрук ще ви влезе в гърлото. Очаквам след измамите с машините, протести срещу демагога Радев,Рошко, Слави дрогата,Мая Галева и .ц.и.т.е Хаджигенов и Арменеца.Безобразията ви урониха престижа на България и опорочихте и съдебната независима власт. Парламентаризма превърнахт
402
21
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Добре де, ГЕРБ са мафия, ББ е корумпиран, обаче Бойко Ращков, комунист до мозъка на костите, какво говори и какво прави? Манолова ли е промяната, Нинова, Дончева, Слави ли е капацитетът да управлява или показа страх, малодушие и некомпетентност? Кой е достоен да управлява? Радев ли, дето разедини нацията? Тъжно е, България вече 30 г. се лута, а хората обедняха и оскотяха!
401
14
 
22
 
! Отговори
ШМЕНТИ КАПЕЛИ преди 2 години
Абе тролчета гербави, сладури мамини. Няма ли кай да ви обясни, че хунта и диктатура в България имаше до предните избори. Не разбрахте ли, че герб повече няма да са на власт. Упражнявате си речника добре, ама след 11.07 ще се срамувате от глупостите, които сте писали. Използването на опорките на бб е пагубно както и самите опорки. От еднокнижник чакате акъл да вземете.