Дончев: Бойко Борисов е в добро здраве – физическо и политическо

Според него служебният кабинет е машина за ПР
4 юли 2021 20:20, Нели Христова
126
Дончев: Бойко Борисов е в добро здраве – физическо и политическо
Снимка: БГНЕС

„Бойко Борисов е в добро здраве – физическо и политическо“, отговори Томислав Дончев пред bTV на въпрос дали той или Даниел Митов ще наследят партия ГЕРБ. Дончев добави, че е прекалено рано да се води този разговор. Относно работата на служебното правителство, Дончев го определи като „машина за ПР“.

Той добави, че разкритията на служебното правителство са по-скоро само твърдения. Според Дончев е невъзможно да се изготвят подобни проверки за толкова кратко време.

„Не можем да си позволим да загубим себе си. Знам, че победата е важна, но освен нея е много важно да съхраниш себе си“, каза Дончев на въпрос дали се очакват рокади в партията. Той определи срещата между Бойко Борисов и Реджеп Ердоган като съвсем в реда на нещата – „Лидерът на най-голямата партия да се срещне с президента на съседната държава ми се струва нормално“.Дончев каза още, че в политиката „освен да се скараш, да обидиш някого, добрата стара игра предполага да се свърши някаква работа“.

Относно решението на Конституционния съд, че гласуването с машини е законно, Дончев коментира, че няма как да е обратното, щом решението идва от КС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
0
 
2
 
! Отговори
.................... преди 2 години
Дончев, Дончев...За физическото му здраве не съм сигурна, с тия 150кг Може и диабет да е завъдил! Но виж за ПСИХИЧЕСКОТО СЪСТОЯНИЕ НА бибитко някой Трябва да се погрижи!( Крайно време е да го освидетелстват този ! Имам предвид бочко )
99
1
 
4
 
! Отговори
Време за промяна преди 2 години
"Бойко Борисов е в добро здраве физическо и политическо. Не е зле да се погрижат и за психическото му здраве. Ако му е останал малко акъл най-добре за него ще бъде да се изнася към вилата си в Барселона докато Гешев е още на мястото си.
98
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо не вземе да се кандидатира за премиер на Турция? На бързо ще ги вкара във Европейският съюз и ще има доста пари за усвояване... Даже може да си вземе всички експерти със него...
97
1
 
5
 
! Отговори
татул преди 2 години
Скрии се и ти му ходиш по гайдата измести Горанчето и сега си доволен.
96
0
 
7
 
! Отговори
до съседи на Борисов преди 2 години
За сексуалното здраве от къде сте сигурни? Вие да не воайорствате?
95
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всяка сутрин излиза на терасата си свеж,усмихнат ------/////------ Еми, нормално, надвил си е на масрафа, потен вода не пие... Само не знам как му оценихте и сексуалното здраве само с минаване под терасата му.
94
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този Дончев някакъв *** ли е, защо винаги изглежда кисел и тьп?...
93
0
 
22
 
! Отговори
Дедо преди 2 години
Какво стана с електронното правителство и едни 2 МИЛИАРДА ЛЕВА?Тоя габруец от колко години е зам. министър?КОЛКО?Цъцнцърова вчера само сФирка дето не му извърте в ефир,а се водят журналисти?
92
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
...но не и психиатрично!
91
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Долу мафията, долу герб, разстрел за крадците
90
4
 
30
 
! Отговори
Койчо преди 2 години
След като се върна от Истанбул е с много добро здраве.Там два пъти го нахраниха и 10 пъти го обидиха отзад.Ако го поканят пак ще отиде
89
3
 
30
 
! Отговори
Карнавалиев преди 2 години
Най-големия нищоправец в тиквената партия.
88
26
 
10
 
! Отговори
Съседи на Борисов преди 2 години
Виждаме ,че доста от вас се интересувате от здравословното състояние на г- н Борисов и решихме да ви осведоми и ние.Госпожи и господа г-н Борисов е в прекрасно психическо,физическо и сексуално здраве. Всяка сутрин излиза на терасата си свеж,усмихнат и всички хора които минавме покрай къщата му му казвме- Добро утро а той ни отговаря- Добро да е и успешен ден .Така,че бъдете спокойни всичко е наред
87
3
 
17
 
! Отговори
Ама Томи... преди 2 години
Като се мръщиш и ни се караш, за това че упражняваме волята си, не ни печелиш на твоя страна. Пробвай пак - с повече настроение и повече усмивки. Хайде! Раз два! Ти сииииии!!!
86
4
 
16
 
! Отговори
Тъжно ми стана преди 2 години
Може да си въобразява. Това, че ходи да се цЕлюва с Ердо не му помогна. Беше някак... паническо.
85
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко Борисов ще избяга в Турция след изборите. Отиде при Ердоган да иска политическо убежище. Ще управлява от Турция партия ГЕРБ, герберският Станишев и герберският Пандизчия.
84
40
 
9
 
! Отговори
Мария преди 2 години
Да е жив и здрав г-на Борисов!Това е най-здравомислещия политик истиниски държавник. Тия радевите,,новите"ОФ-то са напаст-прости, нагли лъжци,озверели за власт.Пълна парвенющин .Срам
83
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ооооо изфъштелий...
82
3
 
36
 
! Отговори
SS преди 2 години
Бойко Борисов бил в добро здраве физическо и политическо.За второто е спорно. А какво ще кажем за психическото му здраве??...
81
5
 
28
 
! Отговори
Гойко преди 2 години
*** от ГЕРБ! Времето ви изтече и вече сте на бунището на историята като национални предатели и алчни дупедавци!