Нинова: Ние сме ясни и конкретни в политиките ни за младите

Лидерът на БСП се срещна с младежки и студентски организации
6 юли 2021 16:52, Анисия Иванова
47
Нинова: Ние сме ясни и конкретни в политиките ни за младите
Снимка: БСП

"Благодаря ви за хубавата кампания, която правите. За пръв път ми прави впечатление присъствието на толкова много млади хора в кампанията, докато обикаляме страната. Младите хора винаги са били в центъра на нашето внимание. Предимството ни пред останалите партии е, че това, което сега предлагаме, сме го предлагали години наред – упорито и последователно. Ние сме ясни, прогнозируеми и конкретни по политиките ни за младите хора. Разработвали сме ги експертно през последните 4 години. Всички наши предложения са били аргументирани финансово, законово – и са били внасяни като алтернативни бюджети на страната. Важно е когато искаш да направиш нещо, да знаеш и как да го направиш.” Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова пред младежи в дискусия, посветена на предизвикателствата пред младите хора в България. Тя припомни, че от „БСП за България” са внасяли над 70 поправки в закони, които касаят живота на младите хора.

„Важно е да постигнем такъв резултат, че да превърнем нашите приоритети в този сектор в реални политики”, категорична бе Нинова.

По думите й един от най-големите проблеми в днешни дни е демографската катастрофа, а политиката по отношение на младите е част от решаването на този въпрос. Лидерът на левицата обърна внимание, че програмата на БСП е комплексна и обхваща редица сектори, които ще гарантират по-добра перспектива пред младите хора  - икономика, здравеопазване - безплатни лекарства за децата до 14 години, образование –един учебник по един предмет в цялата страна, доходи - за начинаещи млади хора тя може да се случи през промяна в данъчното законодателство, с необлагаем минимум за млади семейства, с помощ за втората година майчинство - 10 минимални работни заплати; безплатни детски градини и ясли.

„Всичко това предвиждаме да предложим в следващия парламент с готови законопроекти, готови политики”, уточни Нинова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
3
 
! Отговори
ИЗБОРИТЕ ПОЧНАХА.... преди 2 години
ВЕЧЕ ВДИГНАХА ТОКА И ПАРНОТО ....А , СЛЕД ИЗБОРИТЕ , ЦЕНИТЕ НА СТОКИТЕ И УСЛУГИТЕ!----ВЕРВАЙТЕ НИ...ХА,ХА,ХААААААААА
30
0
 
4
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 2 години
Абе , щом и ИТН си направиха заплатите още първата седмица в НС на 10-хилки/мес. , СМЕТАЙТЕ КВО ВИ ЧАКА СЛЕД ИЗБОРИТЕ...ХА,ХА,ХААААА....пак ще се искат пари ...и пак за липсата им ще е виновен ГЕРБ --- ЗАЩОТО ВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ КРАДЕ ОТ БАНКИТЕ, ЗАЩОТО ПОДЧИНЕНИ НА ЕЦБ!----ЩЕ СЕ ВДИГАТ ВСИЧКИ ЦЕНИ И УСЛУГИ , ГЛАВОЛОМНО, ЗАЩОТО НОВИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ ЩЕ ИСКАТ ПАРИ...
29
0
 
1
 
! Отговори
Майна преди 2 години
Въпросът е така да бъдат поставени законите, че дори и най- крадливият политик да не може да краде. Нито лесно, нито трудно, а никак!
28
2
 
1
 
! Отговори
Обективно до 32 преди 2 години
Ако ти кажа кои - ще кажеш, че ги рекламирам. Свърши САМ някаква умствена работа и реши САМ кои са те.
27
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Обективно 30..Спрете да обръщате втимание на Големите партии, които концентрират в себе си Войнстващата Посредственост! Обърнете се към Малките Нормални партии с Големи и Адекватни на времето Идеи!.....Не отговори кои са тези не БКП партии, определено и реално няма такива.:)))))))) ..БКП Форевър с много нови имена.:))))))))
26
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нинова: Ние сме ясни и конкретни в политиките ни за младите.........Бачкайте залудо пък "вервайте" в БКП Форевър.:)))))))))))))))))
25
0
 
1
 
! Отговори
въпрос преди 2 години
до обективно : и кои точно са тия партии ?
24
0
 
3
 
! Отговори
предизборно преди 2 години
че сте ясни ясни сте , и то много сте ни ясни . ама кажи бе импексова , защо всичко което обещаваш не го направихте до като бяхте на власт ?
23
1
 
3
 
! Отговори
Обективно преди 2 години
Спрете да обръщате втимание на Големите партии, които концентрират в себе си Войнстващата Посредственост! Обърнете се към Малките Нормални партии с Големи и Адекватни на времето Идеи !!!
22
0
 
13
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 2 години
БСП и млади хора, гаси джоука. Под млади хора в БСП се разбират 3-4 кариеристчета, които са роднини на старата номенклатура и при първа възможност ще заменят столетницата за някоя друга партия. Нагаждачи и ***.
21
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Засякохте ли се с Бокича и нарече ли те про ста крушовска...
20
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ДНЕС ЩЯХ ДА ПАДНА...РАЗХОЖДАМ СЕ ИЗ ЦЕНТЪРА НА ГРАДА И МЕ НАПАДНАХА ГРУПА БАБИЧКИ ТЪРСЕЩИ МАШИНИ ЗА ГЛАСУВАНЕ,ЗА ДА СЕ УПРАЖНЯВАТ ЗА 11 ЮЛИ.ОТ БСП ИМ КАЗАЛИ,ЧЕ НЯКЪДЕ ИЗ ЦЕНТРАЛНТА ЧАСТ ТРЯБВА ДА ИМА МОНТИРАНИ ТАКИВА МАШИНИ.
19
1
 
12
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Стига ми ехидната усмивчица на Станишев,и Р.Овч.
18
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
СТАВА ВЪПРОС ЗА ПАРИ...КОЙ ЩЕ ИМ ДАДЕ ПАРИИИ?КОЙ ЩЕ ГИ ИЗДЪРЖА ТЕЗИ НА СНИМКАТА?
17
1
 
17
 
! Отговори
СМЕХ.... преди 2 години
....лудата ОТ лаборатория Позитано-20....ХАХАХА...
16
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
НИНОВА КАЖИ КАК ДА ТИ ВЯРВАМ?МАЙКА МИ И БАЩА МИ СЛЕД БЛИЗО 43 ГОДИНИ НЕПРЕКЪСНАТ СТАЖ ПО ЗАВОДИ И ФАБРИКИ ПОСТРОЕНИ ОТ ВАШИТЕ ДРУГАРИ ПРЕЗ 60-ТЕ И 70-ТЕ ГОДИНИ ДНЕС ВЗЕМАТ ПО 300 ЛВ. ПЕНСИЯ...КАК ЩЕ МИ ДОКАЖЕШ,ЧЕ И С МЕН НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ СЪЩОТО?
15
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Таз и тя като Боко няма връзка с реалността...
14
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ВСУЕ СЕ НАПЪВА ДРУГАРКАТА НИНОВА...НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА УХАЖВА МЛАДИТЕ АМИ ДА СИ ОСТАНЕ НА ПЕНСИОНЕРСКАТА ВЪЛНА.ТАМ ПОНЕ СА И ГАРАНТИРАНИ ГЛАСОВЕТЕ...А МЛАДИТЕ,ТЕ ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ НЯКАК СИ КОЙ В АНГЛИЯ,КОЙ В ГЕРМАНИЯ...АПРОПО И НЕЙНИЯТ СИН Е В АМЕРИКА.ЗАЩО ЛИ?
13
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЗНАЕМ ГИ ПРОГРАМИТЕ НА ДРУГАРИТЕ ОТ БСП,КОИТО ПО НЕЗНАЙНИ ПРИЧИНИ НИ ВОДЯТ ДО КАТАСТРОФИ И САМО КАТО ЧУЯ ОТ НИНОВА ИМАМЕ ПРОГРАМА И МЕ ОБХВАЩА ПАНИКА.
12
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
САМО КАТО ЧУЯ ОТ УСТАТА НА НЯКОЙ ДРУГАР:ИМАМЕ ПРОГРАМА ЗА РАЗВИТИЕ НА ТОВА И ТОВА И ВЕЧЕ СИ СТЯГАМ КУФАРА ЗА ЧУЖБИНА,ЗАЩОТО МНОГО ДОБРЕ ЗНАМ КАКВО МЕ ОЧАКВА-МИЗЕРИЯ,НЕДОИМЪК,ОСКОТЯВАНЕ.