Митов: Рашков е параван, за да могат други да купуват гласове

Той е категоричен, че ГЕРБ са мобилизирали и очаква победа
Обновена: 9 юли 2021 22:28 | 9 юли 2021 19:15,
116
Митов: Рашков е параван, за да могат други да купуват гласове
Снимка: БГНЕС

Бойко Рашков е параван, за да могат други да купуват гласове, заяви пред bTV заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов.

Той поясни, че членовете на партията са мобилизирани.

„Убеден съм, че ще излезем победители на изборите. Ще следим много изкъсо дали ще има нарушения в изборния ден“, допълни Митов.

Той е категоричен, че действията на Рашков показват какво е било на 9 септември. Категоричен е, че те са характерни за Путинова Русия.

Още по темата
„Приказките за правосъдна реформа са на парче. Трябва всички партии да говорят за цялостна реформа, а не да си направим някаква сметчица на парче. Това е моето разбиране за реформа в правосъдието“, каза Митов.

Заместник-председателят на ГЕРБ е категоричен, че партиите в 45-ия парламент са били наясно, че няма да сформират правителство.

„Искаха да го използват, за да сменят изборното законодателство, да ползват този месец живот на НС, за да правят кампания срещу ГЕРБ, да се назначи служебен кабинет, който да е предизборен щаб на Радев“, каза Митов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тролчетата, понеже нищо не могат да кажат срещу професионалиста Митов, ПРОДЪЛЖАВАТ да го избиват на просташки личностни квалификации, дано по някакъв начин убедят поне себе си ... нещо от сорта на 90% от коментарите тук са такива.
65
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРБ протакаха връщането на мандата най -дълго , така удължиха живота на миналия парламент с една седмица и според Митов за това са виновни другите партии
64
7
 
18
 
! Отговори
Оле! преди 2 години
Абе не знам какъв е Рашков, обаче в неделя ще ви чегъртаме, а вечерта ще гледаме мача.
63
4
 
4
 
! Отговори
народният съд преди 2 години
Време е за тебе
62
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Митов, ти си прелъстен и изоставен соросопитекантроп! Време е да се връщаш на палмите където ти е мястото !
61
4
 
14
 
! Отговори
бай Ставри от ЦСЗ преди 2 години
Горещи въздушни целувки за бъдещата ми булка.
60
9
 
9
 
! Отговори
НЯМА СЪМНЕНИЕ преди 2 години
ПРАВИТЕЛСТВО --НЯМА ДА ИМА!.......Дори да се състави нещо , то ще е временно и нетрайно ....за 1-2-месеца!/...НИКОЙ НЕ Е ЛУД ДА УПРАВЛЯВА ПРИ ТАКАВА МОЩНА ОПОЗИЦИЯ ОТ ДПС И ГЕРБ!....ЗАБРАВЕТЕ!!!!!!!!!!!!!!!
59
15
 
5
 
! Отговори
КАКТО ВИНАГИ.... преди 2 години
...ФИГУРАНТА СЕ ДВИЖИ СЛЕД БОРИСОВ И В НОВИЯ ИЗЛАЗ НА БЪЛГАРИЯ НА БЯЛО МОРЕ , БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЕРДОГАН И ТУРЦИЯ....ХА,ХА,ХАААААААААААААА....."ТРИ МОРЕТА"--АМА БОКО ВЕЧЕ С ЕРДОГАН ЗАФОРМИ "ВТОРОТО МОРЕ" ЗА БЪЛГАРИТЕ.......!!!!!!!!!!!!!!!!!
58
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
happy birth day Yordan Lechkov! ;-)
57
4
 
16
 
! Отговори
мак преди 2 години
Папагал, повтаря след т.лупа за предизборен щаб на Радев. Ако не е забелязал, всеки си има предизборен щаб, какъв му е проблема? Реват като заклани, все тях ги репресират, тях ги гонят, те са онеправдани. См.ешници жалки болни от злоба.
56
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само след два дни шайката ще вие на умряло.
55
9
 
1
 
! Отговори
Страх у политиците.. преди 2 години
Всички са абсолютно наясно , че НОВО ПРАВИТЕЛСТВО НЯМА ДА ИМА!....ЗАТОВА СА И ТЕЗИ НЕПРЕКЪСНАТИ " КРЪСТОСАНИ МАСИ" ПО ТВ-то....за да ни облъчват с измислените си "ПОЛИТИЧЕСКИ РЕЙТИНГИ".... И ВНУШАВАНЕ НА ОПРЕДЕЛЕНИ ЛЪЖИ ОТ ЕФИРА.ФАВОРИТИТЕ НА ИЗБОРИТЕ СА ДПС И ГЕРБ----ЗАЩОТО ТУРЦИЯ ИСКА НОВ ВОДЕН ПЪТ ПРЕЗ БОСФОРА И СЪЗДАВАНЕ НА ПРИСТАНИЩЕ НА БЯЛО МОРЕ--"СВИЛЕНГРАД" ОТ БЪЛГАРИЯ.----АЛТЕРНАТИВАТА Е ЯСНА ---ПЪТЯ НА БЪЛГАРИЯ ЩЕ МИНАВА ПРЕЗ БОСФОРА И ПРИСТАНИЩЕ "СВИЛЕНГРАД"...ЗА ЕВРОПА !!!!
54
2
 
11
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 2 години
Братя , не си продаваите гласа за без пари , искайте постоянен доход - примерно - част от заплатата на депутат и процент от субсидията за партия - за времето на мандата .
53
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ха! Къдравата Сю пак цъфна!
52
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Логика Логиката ти е слабото място. Кръсти се нещо друго. Примерно: Рашков.
51
14
 
3
 
! Отговори
Gfd преди 2 години
В Неделя с 5 за ПП ГЕРБ!
50
1
 
5
 
! Отговори
Страх в политиците преди 2 години
Партиите са били наясно, че не могат да съставят правителство. Не ми е по силите да разбера, как партиите могат да мислят и да си изясняват нещата в политиката. Щом според един от Герб е така, може пък и да има мислещи партии, за разлика от лидерите им.
49
4
 
11
 
! Отговори
ммм ..! преди 2 години
Като видя този мъж, имам чувството, че той е 101,1% латентен гей. Няма лошо, ама защо не си признава. Много добре го познаваме.
48
2
 
10
 
! Отговори
Логика преди 2 години
"...Рашков е параван, за да могат други да купуват гласове..." - това е прознание, че ГЕРБ много пострада от тези действия на Рашков.
47
4
 
7
 
! Отговори
джъст -А- мен преди 2 години
Хайде, правилно и своевременно ТУК и СЕГА да вземем, па да пообобщим тези нещата: МАЗЕН,по-МАЗЕН+най-МАЗЕН = ГЕРБаджия и/ли още по-точно: АКТуален политик от ГЕРБ И мн.добре се видя, че със своите 50 левчета, бате ти Бойко ЯКО го изд**А, и ще падне от трона, докато новото служебно прав-во с подходящите адекватни мерки за актуализиране на старите пенсии, съответно пИчели адмирации и симпатиите на електората и ще победи