Трифонов след интервюто за „Монд“: Не са ме разбрали

Той бил за безусловна защита на семейството
9 юли 2021 18:45,
180
Трифонов след интервюто за „Монд“: Не са ме разбрали
Снимка: БГНЕС

"Репортерът на “Льо Монд” или пък преводачът, който превеждаше от френски, нещо не са ме разбрали“. Това написа в профила си в социалната мрежа Facebook лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов.

Думите му са породени от различните интерпретации на интервюто му пред френския вестник.

Още по темата
„Явно и в чуждестранната преса има хора, които не си вършат добре работата. Имам предвид, че репортерът ме записваше с химикалка на лист, а не да речем с диктофон, какъвто има всеки съвременен телефон.

Както и да е. Истината е следната – по отношение за пропагандирането на хомосексуализма сред подрастващите, моето мнение е упоменато в учредителната декларация на ИТН: “Безусловна защита на семейството и семейните ценности”. Тоест, или репортерът не ме е разбрал, или преводачът не му е превел. Точка“, заключи Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
0
 
0
 
! Отговори
Славуца преди 2 години
*** и обратен, Слави е идеален за лидер на глобалистката партия в България. Оттам и приказките срещу Орбан, за конвенцията и т. Н. Славчо е просто кукличка на конци, но когато такива хора се доберат до власт става страшно.
125
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Правец-Банкя-Учиндол. Слави е последният пирон в ковчега за досъсипване на страната
124
0
 
4
 
! Отговори
ББ преди 2 години
въпроса не е в разбирането,те са го разбрали,не им е изгоден просто...слави не е послушният и алчен енич.р борисов...парите...ама те си имат печатници...са им основна ценност..е слави не е алчен предател...ако ли...1400 г. Народа ми е оцелял...натиск на милиардери да си прлюем в лицата...да продадем животите на децата ни...да запалим лицемерният и несправедлив...да запалим замъците и яхтите им...Справедлив...или идваме за вас и децата ви...парите ви не се ценност,децата на милиарди са роби...
123
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
българина обича тези, които го мразят.няма какво да се жалва от положението си
122
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И за Орбан ли не са го разбрали? Ами че те нищо не са разбрали. То, кой ли го разбира него?
121
1
 
9
 
! Отговори
белоСлавчо, преди 2 години
помниш ли она виц от соца: "Филмът не е шведски, ами е съветски".Та и твойта приказка - същата.Като "защитаваш" семейството - ожени се бе! Няма да си първият на тази възраст, че и челяд може да завъдиш, по-добре късно, отколкото никога.Как да ти повярвам?
120
1
 
14
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Трудно е да се разбере п.р.и.м.и.т.и.в.
119
2
 
11
 
! Отговори
Joko преди 2 години
Le Mond не били го разбрали ! ! ! Ами как да те разберат бе Славчо, като говориш на уичиндолски диалект , а речникът ти е колкото на 3 годишо бебе !
118
2
 
6
 
! Отговори
Спас преди 2 години
Записаният с химикалка текст на отговорите на Трифонов нали е на български? Какво пречи да се публикува, че да не се мотивира толкова, че са се изпозагубили в превода от български за Монд и после пак на български за нас
117
2
 
2
 
! Отговори
ББ преди 2 години
провокация,манипулация,намеса във изборите ни...от франция...съюзник...е как ще продължим,ко.и.ата която строите с печатниците...не искам да я обитават и децата ми...тотално зависими...несправедливи...лицемери...БГ Изход...ще се върнем бре...Свят голям!
116
1
 
2
 
! Отговори
ББ преди 2 години
извинете се...или БГ Изход...Свободата ни пред печатниците им...Народа ни не можете да рекетирате...не съм гласувал за слави...сега ще го направя...ние не сме ви ...извинете се...БГ Изход от неспраоведливият съюз!!!Вето на югославският франкенщайн...дано добре да ви плаща заев!!!
115
0
 
19
 
! Отговори
А бе преди 2 години
Те от "Монд" вече са те разбрали,ами твоите избиратели още не са..
114
3
 
21
 
! Отговори
Таня преди 2 години
Жалка мутра.Номерата ти минават само в България.Френския журналист добре ти е.отговорил-в България по-добре е да назидаваш преводача.Тука наистина трябва да дойдат чужди журналисти и да отворят очите на заблудените, какво.представляват и Радев и.радевци и учиндолци....Всички които са се самозабравили.
113
0
 
17
 
! Отговори
Пустиняк преди 2 години
Тепърва почваш с оправданията. Да те яхнат от партийте на протеста. Ще лъчнеш.
112
9
 
10
 
! Отговори
Изтекъл мозък преди 2 години
След като гласувах за Байдън,сега гласувам за Слави!Нека ви е гадно.А кат си дойда ша водя прайда с него!
111
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е, ако си го изберете, след време да не чуете " Ама вие не сте ме разбрали ... "
110
2
 
7
 
! Отговори
Франкфурт ам Майн преди 2 години
До Германец "Тъкмо реших, че може и има нещо в тоз индивид." Не знам как си стигнал до това изобщо ... никога не съм си мислил, че е нещо повече от поредния руски "проект". Като Атака, Воля, Бареков, Патриотите, Божков. Мая и т.н.
109
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За политик не ставаш Слави , ти си будалааааааа, щом главата ти е взела някаква враждаааааа. В политиката се преговаря сине на всякаква ценаааа, А ти сине само се дръвчиш като будалаааааа.
108
4
 
21
 
! Отговори
Германец преди 2 години
Тъкмо реших, че може и има нещо в тоз индивид. Грешката е в моя телевизор. И тоз е обикновен Гaню. Чалгаджийче. Сигурно ще си го изберете.
107
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Без сценарии и телепромптер да чете от него Славчо винахи очапва килотите. Даже има и случаи в които и със сценарии се проваля спомнете си когато Борисов му гостува преди около 2 години.