Манолова: От утре България ще бъде друга, ще си върнем достойнството

Тя упражни правото си на глас по обед
11 юли 2021 13:58,
87

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„От утре България ще бъде друга, ще си върнем достойнството“. Това заяви лидерът на „Изправи се! Мутри вън“, която упражни правото си на глас преди минути.

„Гласувах за промяната, за обикновените хора и за това техните проблеми да бъдат решавани веднага, буквално от утре“, поясни тя.

"Политическата класа се занимава със себе си. Време е дневният ред на обикновените хора да бъде изведен на напред - по-високи доходи за работещите, преизчисляване на пенсиите, финансова подкрепа за малкия бизнес, за семейните стопанства и родителите след кризата. Време е за промяна",  каза още Манолова, цитирана от БГНЕС.
Още по темата
"Гласувайте, гласувайте, гласувайте", обърна се тя към всички граждани.

Според Манолова именно днес е решаващият ден, в който всичко зависи от гласа на обикновените хора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
2
 
7
 
! Отговори
от магазина преди 2 години
на мая общата са и свършили батериите за вибратора , мечтае за такъв са кабелче
60
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е защо от утре *** Майо, нали сте вече на власт ***! Не потече ли хубавото още преди два месеца? Парламентарни представления, Спецове, Рашковци, Зайо байо с лук и така нататък.
59
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сами пуснахте вълкът в кошарата от утре задните частни да са ви яки тъпоъгълни триъгълници да ви е честита преслугата на мафията.
58
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В България ъглите ще свършат БЪЛЪЦИТЕ и натегачите никога.Ако има десет красиви или правилни неща българинът ще избере еденадесетото грозно и нещастно. На това се казва българска работа и после ред сълзи ред марсоли.
57
2
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
България ще бъде друга без такива като теб Манолова, без Дончева, без Нинова, без вечните депутати за последните 30 г. Когато старите муцуни се оттеглят от политиката, тогава България ще бъде друга! Много от нас обаче, няма да го доживеем!
56
3
 
3
 
! Отговори
Хайде по-ясно преди 2 години
До Хайде по-спокойно: Трябва да върнем държавата на тези, които са готови да работят за нейното по-добро бъдеще, а не на тези, които крадат. Нещо неясно?
55
6
 
2
 
! Отговори
Време за промяна преди 2 години
До SS: Това е гербаджийската опорна точка. Тъй като никой вече не се съмнява, че Бойко и гербаджиите са маскари, да се разправя че всички са маскари като тях. .................. Мина им времето. Изчегъртването е първата текуща задача.
54
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да ти е честито почивай сега да се вживяваш и да брулиш балъците честито да вие ментърджий. Само като ви секнат кинтите от Европа ще ви питам от утре как ще е.
53
3
 
7
 
! Отговори
SS преди 2 години
От утре за някои обещанията ще отидат в кошчето за *** и ще почне голямото лапане ! А електрората пак ще псува,че и тия са същите маскари.
52
2
 
4
 
! Отговори
Вам преди 2 години
Уууууууууууууууууууууу
51
3
 
5
 
! Отговори
До 52 преди 2 години
Такъв всеотдаен другар трябва да е на пет ракии за отговорната работа, която му предстои. Освен това трябва да е незрящ и да е зле със слуха, че тия двете кресли готов го свалят.На г-н Найденов за тежкия ,,труд,, Партията му дава по 1 шише газирана вода и 1 кофичка кисело мляко откак се прежали да се омъжи за Мая.
50
2
 
12
 
! Отговори
Хайде по-спокойно преди 2 години
Мая, хайде по спокойно с прехода - чак пък да си връщаш държавата която никога не си имала !
49
7
 
5
 
! Отговори
Bg. преди 2 години
Само така и напред. МУТРИ ВЪН И ВСИЧКИ В ЗАТВОРА.
48
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая комунистическа му/метреса какво ще си връща. България да не й е бащиния? Направо да си идва Царя.
47
3
 
16
 
! Отговори
Руска слугиня преди 2 години
Кой гласува за тази антибългарска пач. Ав. ра ?!?!
46
3
 
14
 
! Отговори
Надарен пич преди 2 години
Аз моето достойнство не съм го губил. Рипа си в гащите ми. Ама г-жа Манолова май отдавна не е усещала мъжко достойнство. И това много и липсва иска да си го върне
45
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мая Галева-Пеевска-Черепова, от движението "ИзпраЗни се": "С Пеевски беше грешка, но с Черепа се надявам да е различно".
44
5
 
15
 
! Отговори
Браво Мая ! преди 2 години
От утре Мутрите на Мая ще си върнат държавата ! Ура Народе !
43
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мая Галева-Пеевска-Черепова е завършила в Масква "Висша комсомолска школа при Централния комитет на Всесъюзния Ленински комунистически съюз на младежта".
42
4
 
6
 
! Отговори
Гласоподавател преди 2 години
Търси се! Търси доброволец здраво закъсал, да изчеластри другарките Мая и Татяна. На този, който се престраши, ще му бъде платен добра сума за извършената работа. За контакти: централата на ИсМВ