Ексздравният министър за Балтов: Политическа поръчка!

Стойчо Кацаров се превръщал в палач на системата
132
Ексздравният министър за Балтов: Политическа поръчка!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Според бившия здравен министър Костадин Ангелов уволнението на шефа на „Пирогов“ проф. Асен Балтов е политическа поръчка.

Още по темата

"В момента се изпълнява политическа поръчка по списък, спуснат от президентството, по който трябва да бъдат елиминирани определени хора. Министърът на здравеопазването вместо да е рицар и да пази системата на здравеопазването, той се превръща в неин палач", коментира Ангелов пред БНР.

Според него на здравния министър му липсват аргументи при тази грозна постъпка.

"Аз съм притеснен от действията на сегашния министър. Той имаше две задачи пред себе си. Едната беше да продължи ваксинационната кампания, той я спря и я провали. Втората беше да подготви големите стратегически болници за следваща Covid вълна. Напротив, в тези болници той "реже главите" на хората. Така системата ще бъде зле подготвена. Кой ще носи отговорност за това?... Този министър не осъзнава висотата, на която се намира, отдавна е спрял да бъде лекар, отдавна не разбира проблемите на медицината", допълни проф. Ангелов.

Той потвърди, че до края на месеца България ще трябва да бракува над 20 000 дози ваксини.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тая свинска глава кога ще я съдят.
89
0
 
0
 
! Отговори
123 преди 2 години
Абе яяяяя стига заблуждавахте! Да си понесе отговорността Балтов! Превърнаха я в *** тая държава!
88
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
милия Балтов, скоромно "лекувал" от чернодробна циироза 400++ пациента включително, Министър Кацаров... гледайте Очи в Очи
87
3
 
2
 
! Отговори
Министъра преди 2 години
на здаравеопазването е един чиновник, изгонен от лекарския съюз, и здраво гушнат с мафията на частните болници. Той е едно малко озлобено човече, което ръчка и чегърта, за да ликвидира ИСТИНСКИТЕ РАБОТЕЩИ И ЛЕКУВАЩИ БОЛНИЦИ и останат само приятелите му от частните болници, които изхвърляха пациентите с ковид като мръсни кучета, да не влизат в чистичките им кабинетчета.
86
1
 
0
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 2 години
Става въпрос за здравния министър
85
0
 
4
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 2 години
Той вече е забравил какво е да си доктор
84
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
и това кранче на герб е спряно,скоро ще останат гладни
83
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ти Ботокс, заслужаваш нещо по-тежко от уволнение. Никой няма да съжалява за теб. Съдбата си знае, дано да те настигне.
82
1
 
5
 
! Отговори
хъша преди 2 години
Ами то за вас от герберската мафия да се прескачат закони правила и регулации е почерк само си погледнете арогантния наежен вожд и всичките му подгласящи като поведение мишоци които се чустват над всичко и всички
81
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе Ботокс, ти нито една политпоръчка ли не изпълни? Прекара повече ефирно време по държавната правителствена телевизия, отколкото в болницата.
80
1
 
9
 
! Отговори
бай ганю преди 2 години
Значи според логиката на герберите това да изкарваш на повърхността нарушенията е палачество и политически обосновано от политически независим министър?Параноята за това как до сега са се случвали нещата по какъв модел са работили предишните е меко казано шокиращо.Здъвкаха дъвката Радев и нищо по аргументирано не могат да имат като оправдание за собственните си погроми безхаберие и разхищение
79
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Балтов "отдавна бил спрял да е лекар"... А проф. Ангелов не спря ли да е лекар и професор още преди него? И се превърна в послушко и кукла на конци на един пожарникар? Какво падение!
78
1
 
4
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 2 години
Балтов е шеф на Пирогов , не практикува а управлява - мениджър .Не казвам нищо , НО - много Българи умряха от Ковид . Трябва да има СЪД - не вярвам че ще се уволни един Лекар че е Помогнал на Хората .Другия вариант е да са позвали Ковид и да са крали Пари - Пирогов е известен със счупени чутури , кости и реанимация .
77
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ботокс.....
76
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако искаме да се оправи някой с крадците, трябва да си оставим служебното правителство. Така са се оплели предишните, че е страшно. Нагли крадци!!!!
75
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ангелов по-добре се притеснявай за себе си, защото имаш да разказваш за Александровска болница какви си ги вършил. Вие сте откраднали, фирмите за пътищата откраднали и т. н. Страшно е било 12 години. Горката ни държавица. Разграбили сте кой колкото може.....
74
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ангелов беше за кратко министър. Хареса му и за разлика от другите, само той и Бойко не си овладяват злобата. Ангелов, ти и Бойко провалихте ваксинирането, защото след като се ваксинирахте с Пфайзер, за простолюдието оставихте най-евтината и опасна Астра Зенека. Освен това, ако мислиш, че всички сме глупави и не знаем какво се случва по света относно ваксините, става каквото и в България. Абе големи политици станахте това лекарите. Колегите ви докато лекуваха ковид, ти до Бойко и в медиите.
73
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Още няколко служебни правителства трябват ,за да изчегъртат шлаката !
72
3
 
10
 
! Отговори
Mopcku_ преди 2 години
Айде стига са ревали гърбавите. Човека може да е прекрасен специалист, но се е забъркал с политика и бъркане в кацата покрай политиците. Тва е... Стопанина на кацата се е сменил и повече тоа нема да бърка в меда. Толкоз. Плюс, ако не беше сменен, днес Борката навместо на разпит в ГДНП щеше да е в Пирогов да му лекуват другия минискус. Познайте кой щеше да го лекува и засвидетелства болестта му... гледахме го тоа цирк айде...
71
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Софийска градска прокуратура да се самосезира, а да не блее. И това ли не е законен повод и достатъчно данни. Или са прави тези, които твърдят, че прокуратурата действа избирателно - гони едни, а за други си затваря очите.