Манолов: С 65 депутати се прави трудно правителство на малцинството

Според него отстраняването на проф. Балтов е недостойно
15 юли 2021 22:25, Нели Христова
44

Слави Трифонов оттегля номинацията на Николай Василев за премиер. По този начин ще намери ли подкрепа от другите политически партии?

Хората не мислят, те жадуват за вендета, мъст и така нататък. На старото НС пишеше "Съединението прави силата", предлагам на новото да напишем "Не е важно на мен да ми е добре, важно е на Вуте да му е зле". Не мисля, че в ИТН имат хора, които разбират от социална политика. Не е задължително, когато си управленец, да си експерт, но много помага. Това каза за "Денят ON AIR" президентът на КТ "Подкрепа" Димитър Манолов.

По думите му със сигурност правителство на малцинството се прави трудно с 65 депутати.

"65 е доста амбициозна заявка за правителство, ще го наведат Трифонов. Най-хубаво е да имаме стабилно управление. Резултатът от изборите показват ясно, че някои политически сили са предвиждали прекалено голяма сила в себе си. Борбата е на интереси", коментира той за Bulgaria ON AIR.

"Махнаха директора на най-голямата болница "защото така", подчерта той.

Димитър Манолов е на мнение, че сегашният министър е участвал в писането на правилата, по които сега се работи в здравеопазването.

"Недостойна постъпка е най-меко казано това, което е направено с проф. Балтов. Не знам как се гледаме в очите помежду си. Има места, където тези неща се случват по-цивилизовано", допълни той.

Манолов е на мнение, че токът ще продължава да поскъпва.

"Както са се засили да затварят някои политически сили мините и ТЕЦ-овете, ще останем и без ток. Случвало се е българите да излизат на протест заради цените на храната, но твърде рядко. Има стоки от първа необходимост, които драстично поскъпнаха. Не се мисли за това, законът си е закон. Не се предлагат и програми. Всичко е оставено на самотек", подчерта събеседникът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
2
 
4
 
! Отговори
инж Владова преди 2 години
До Славче ДГДНа Слави Трифонов никой не му дърпа канците, а на вас ви е дръпнат ума Той постъпи правилно.Бсп иска тя да стане премиер, БСП да управлява, но няма да стане. Ще управлява Слави
35
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Славче ДГД- явно си заклет гербер, а Слави хвърли камък в ГЕБЕРското блато за да се спре ограбването на държавата
34
3
 
1
 
! Отговори
инж Владова преди 2 години
протестъри- набедени- защо не подкрепяте слави, а изказвате *** предложения- да се запази служебното правителство
33
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
27, 29 Само на теб, изглежда. Василев, фалита и спеца по укриване на ДДС, заедно с Киро Харварда, са вече лошо минало.
32
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
32 Копи пейса не помага, Радев лети надолу. Никога вече няма да получи рейтинга от първия мандат. 30% му е много.
31
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
каде е царвула слави трифонов? как е добре ли е стадото? цените как са?
30
1
 
5
 
! Отговори
Славче ДГД преди 2 години
Славче или там който му дърпа конците, заграби и се подигра с протеста и подло ни предаде....нема БСП, нема ИМВ, нема ДъБъ.... имало само ИТН..... Е ВЕЧЕ ОКОНЧАТЕЛНО НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!!Ако тоя лузер не преговаря с партиите, които изнесоха протеста на плещите си - ДБ, ИМВ и БСП, няма място в политиката, да вдига бялото знаме и да изчезва!!!!НАРОДЕ???? До кога ще спиш!!!!
29
1
 
2
 
! Отговори
Народеее преди 2 години
АМИ ИЗБОРИ ДО ДУПКА ТЕ СИ ВЗЕМАТ ПО 8 ЛЕВА НА ГЛАС ОТ НАС И НЕ ГИ БЪРКА
28
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
РЕЙТИНГЪТ НА ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ , В КРАЯ НА МАНДАТА Е 78 % ОДОБРЕНИЕ !!! ГЕРБАШКОТО ,,ВЪРЗАНО МАГАРЕ" ПЛЮВНОЛЮЕВ БЕШЕ С ...5% !!! ВАШАТА ЗЛОБА Е ПРОПОРЦИОНАЛНА НА НАРОДНАТА ОБИЧ !!!
27
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре утро герберунки, ченгесаци и калинки, как сте, наспахте ли се? И днес ще има чегъртане на крадливи некадърници. Лек ден и приятен уикенд.
26
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На мен и на 91% от българите Служебното правителството ми харесва. Герберастите да го духат с техните реални 9%.
25
5
 
5
 
! Отговори
Фен преди 2 години
Е този път Манолов ако всичко това излезе вярно. Тълпата ще ви смачка.
24
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На мени на 91% от българите Служебното правителството ми харесва. Герберастите ДГД с техните реални 9%.
23
6
 
3
 
! Отговори
ББ преди 2 години
и за ...уплашените...Буда е...партизанското на Бойко Методиев Борисов...та кой е служил на ДС...на Маджо,шофьор на царо дето щеше да ни оправи...е той и приближените ни му се оправиха...Народани..децата ни...руски манипулации на службите им...борисов им строи потоците...с нашите и на ЕС данъци...САЩ са ни длъжник...с мълчанието си...ще родите чудовище...играете опасни игри...чакам новият Хитлер!!!и сме милиарди!!!внимавайте какво си пожелавете!!!едната чест ни остана...гладни,ограбени,безправни
22
6
 
4
 
! Отговори
ББ преди 2 години
реваншизъм...колко удобно...от 12 г. борисов ни вменява подкрепян от веберовци...кардинили в ЕС...че кражбите били...ценност,така си пълнят офшорните,заблудени,че хартийките са ценност...е за ид.о.ите ...може би,ние не сме ид.о.и...печатниците ви не произвеждат вода и въздух,Справедливост и Свобода...дадени ни от Бог...отнемате ни ги,ограбвате ни,финансирате престъпници...обслужващи властта ви...милиарди го виждат...засрамете се за Бога!!!
21
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Наблюдаваме чистка, реваншизъм на комунистите от БСП/ДС/Радев, манипулиране на изборите и огромна жажда за постове от протестните партии.
20
6
 
5
 
! Отговори
ББ преди 2 години
плащат по документи...за това ги направихте търговски бре,и ви проверяват и вие го знаете,че ще ви проверят,ама сте разчитали на ало Ваньо...е не ви се размина...и до кога ще ни вменявате,че кражбите са...ценност...само защото крадците си имат медии и ***...и защо си мислите,че вашите деца ще са като вас,милиарди учим децата ни да се борят...врагове на децата ни милиардите ли ги превръщате...вашите...само защото сте ограбили ...пари...хартийки,Чиста и Свята...или ще чуете Вятър ечи..
19
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
НЗОК чакала да се злоупотреби за 1 милион в Пирогов и тогава да реагира, така ли? Или изобщо не са подозирали, че има такива злоупотреби? Нещо гнило има в тази постановка... Не им ли е това работата да проверяват в детайли всяка пътека и случаите в нея. На сляпо ли се дават парите на болниците?
18
10
 
10
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 2 години
Лидера на КНСБ се изказва за Правителство , вместо да брани Интересите на Работниците ?Баси Мамата .Мафия .
17
7
 
7
 
! Отговори
Въпрос към Слави преди 2 години
Слави защо постъпи така, защо?