Слави Трифонов оттегли кандидатурата на Николай Василев за премиер

Върху него се "изляла огромна помия"
15 юли 2021 17:40, Нели Христова
792
Слави Трифонов оттегли кандидатурата на Николай Василев за премиер
Снимка: БГНЕС

Николай Василев няма да е предложението на "Има такъв народ" за премиер. Това обяви Слави Трифонов във Facebook.

Утре част от ръководството на партията ще даде пресконференция в БТА.

Ето какво написа Трифонов:

В деня след изборите аз предложих проектокабинет, съставен само от високообразовани професионалисти и с ясни приоритети. За министър-председател предложих икономиста Николай Василев, човек с опит в политиката, в държавната администрация и в реалния бизнес. Само за три дена върху него се изля огромна помия. Оказа се, че няма никакво значение колко са образовани кандидат-министрите, колко добри специалисти са, колко ясни приоритети има пред тях.

Оказа се, че това не е важно за онези медии и политици, които нарочиха Николай Василев за проводник на ДПС, твърдение, което няма нищо общо с истината.

Въпреки това, аз разбирам, че страната няма нужда от нестабилност и нови избори. За мен не е толкова важно какви лъжи изрекоха част от партиите, които не са от статуквото. За мен е много по-важно да се „изчегърта“ моделът ГЕРБ от обществения и политически живот на страната. Защото това е основният враг на държавността и демокрацията. Аз го разбирам, за разлика от някои други. Затова реших да оттегля кандидатурата на един достоен човек като Николай Василев, защото никой не е по-важен от проблемите пред нас като общество. Ние, като партия спечелила изминалите избори, ще предложим съвсем скоро нов министър-председател с ревизиран състав на Министерски съвет.

И понеже вярвам, че всичко трябва да се случва публично пред вашите очи, утре в БТА, точно в 13 часа, част от политическото ръководство на „Има такъв народ“, заедно с г-н Николай Василев, ще дадат пресконференция, на която ще отговорят на всички въпроси на всички журналисти.

Силата е в истината.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


792
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
595
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Интерсно на Слави кои му е написал министрите. Мъкаааа са! Некадъърници от класа и то доказани!
594
5
 
2
 
! Отговори
защо преди 2 години
Каквото и да правите Бъпгария вече е загинала държава .няма връщане назад
593
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Министър на ромите ,цирк Дружба )
592
2
 
0
 
! Отговори
За Интелигентни преди 2 години
Славуца не е пионер в народната поп-музика. Взел е всичко от Ибрияма. Ку-ку бенд е базиран на нуждата от модерен културен прочит на народната музика в социума, а такъв предлага именно Ибрияма. Слави с последните си действия се съмнявам сам да се е сетил как да ги прави нещата. Вероятно са му подсказали от изток. Както сега подсказват на МБТ и Марсо. Не знам дали само аз ги виждам тези неща.
591
0
 
8
 
! Отговори
Лили Иванов преди 2 години
Утре ще предложи Даниело Вълчев. Бивш кадър на НДСВ,бивш кадър на Кунева,за която Слави агитираше в предаването си,с Кунева и Слави са стари протежета на Сашо Дончев,който странно преди няколко дена продаде газовата си фирма на американците.И не на последно място Данито е бил съдружник на Ген. Любен Гоцев. Ай честито.
590
3
 
7
 
! Отговори
Славуца преди 2 години
Славуца вече го подозирам, като пионка на Кремъл. Само крадат музика и правят внушения.
589
0
 
3
 
! Отговори
Ех слави преди 2 години
Такива журналистки само да искате. Още не са я качили в джипа, а тя вече посяга и сваля му ципа. Такъв е живота.
588
0
 
8
 
! Отговори
Славуца и Никито преди 2 години
"Не ви ли омръзна да ви лъжат на дребно?" - омръзна ни Славуц. За това ще си понесеш сега народната омраза.
587
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Що трийш мисирко?Войната във Виетнам е поискана от французите , сакън , да не изтърват колонията си, а след това самите французи са се чудили как да спрат тази война и започват протести срещу войната, след толкова много жертви! Първата цветна революция в Иран е поръчана от англичаните , не е от американците.
586
0
 
3
 
! Отговори
До HMLF преди 2 години
ТЕ знаят че този път и белия автобус няма да ги спаси и затова се хапят до кръв, това е този път или те или ние, среден вариант явно няма за съжаление
585
0
 
4
 
! Отговори
Славуци преди 2 години
"И нали уж са нови, а пак са си същите. Правят се на шефове - гледат мрачно, мръщят се." - СЛАВУЦ, ТИ КОГА ЗА ПОСЛЕДНО СИ СЕ УСМИХВАЛ? УСМИХНАТ ПОЛИТИК Е КИРИЛ ПЕТКОВ, ТИ СИ МРЪНКАЧ. СЪЩИЯ СИ КАТО ТИЯ, ПРОТИВ КОИТО ПЕЕШ. ПРЕДАТЕЛ
584
0
 
5
 
! Отговори
Славуц преди 2 години
Колко пъти се повтаря старата история - изхвърляме единия, прегръщаме Славуца.
583
1
 
1
 
! Отговори
Що трийш мисирко? преди 2 години
Кooгaтo бeшe Виeтнaмcкaтa вoйнa другaря Мaкнaмaрa избивaшe Хaммeрикaнcки д-e-б-и-л-ли кaтo ги прaщaшe тaм.И ceгa нe e пo рaзличнo.Някoи oщe пoмнят брaтятa Виeтнaммци,кoитo пocлe върнaхa зa някoлкo мeceцa дa упрaвлявaт Виeтнaм.Тoзи cтипeндиaнт нa БCП-ДC e тaкъв.
582
0
 
6
 
! Отговори
Borbu преди 2 години
Голяма БорбЪ за тоя кокал. Тошко си изпокъса косите, а Славуца с един ход го подсече. Той Славуца даже не е влизал в парламента. По принцип гласувах за тях само 2 пъти. Няма да повтарям тази грешка повече.
581
0
 
4
 
! Отговори
Земляни преди 2 години
Добър вечер уважаеми зрители. Спите ли? Поздравявам майките на нашите ръководители. Макар и нови вече са ни ръководители и да си пуснат песента за зелената трева в илюминатора!!!!!
580
1
 
0
 
! Отговори
384757 преди 2 години
До БуциА защо половината вазелин ти липсва и сядаш трудно?
579
0
 
7
 
! Отговори
Славуца Космонавт преди 2 години
Славуца се самоуби бързо и безболезнено. Явно не му е мястото в политиката. Толкова да няма такт и усет. Това е защото няма жена и е егоист. Сигурно смята, че след като сме гласували за него, смятаме че е спуснат от Бог. Той о Буци така смяташе. Обясняваше, че си говори с Бог за метеорологичните условия тоя ПСИХОПАТ. Айде достатъчно. Точно тоя модел се чегърта, оня Славуц играе по него. Колко ли е т ъ п горкия. Уж начетен, ама явно е било кьор-фишеци всичко. Той за това си мълча тоя палячкo
578
1
 
1
 
! Отговори
Буци преди 2 години
До 645 АБЕ БУЦИ Отидох при Ердоган за да ви нахраня болните мозъци ,да има какво да фантазират е, защото иначе ще измрете от безделие.
577
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименЯвно има задкулисие щом продължава да се случва така,както се случваше и с Борисов.Кой каквото ще да ми казва има хора,които повлияват на решенията и нито бяха на Бойко,нито сега са на Слави.Държат ги с нещо и са кукли на конци.Народа само си мисли,че избира някого.-------------------- Може и така да е, но много е важно коя партия ще се избере , защото има и по-предпочитани партии от други, които са вредни за страната. Като виждам как се развиват нещата ,ще върнат Бойко на бял кон
576
0
 
9
 
! Отговори
Славуца Космонавт преди 2 години
Славуца сам си намаза ските. Следващия кой е?