Нешка Робева: Слави Трифонов не познава народа си, утре ще съжалява

Идват нови лица, но със стар манталитет и мислене, убедена е тя
19 юли 2021 10:40, Анисия Иванова
270

"Ние наистина не можем да бъдем народ. Населяваме една географска ширина и това е. Всичките надежди на народа ни, че нещо ще се промени, че новите лица идват... Идват нови лица, но със стар манталитет и старо мислене. Чух обръщението на г-н Слави Трифонов към народа. Той казва: Вие ме познавате, и е убеден в това, което иска да направи. Но той не познава народа си. Този народ, който днес му ръкопляска по концертите, утре ще го накара да съжалява стократно, че се е заловил с нещо и не го е довел докрай." Това заяви в студиото на "България сутрин" легендата в художествената гимнастика Нешка Робева.

В скорошен пост във Facebook тя призна, че не е гласувала на предсрочните парламентарни избори на 11 юли.

Още по темата

"Това ми е вторият път, в който не гласувам. Твърде сложно става едно гласуване. Да си преместваш регистрация, това трябва да се облекчи. Апатията, която обхваща народа ни, някак и мен ме притиска. Този предстоящ живот вече не е мой, той е на младите хора, които трябва да се усещат българи и удобно на своята земя. На президентските избори ще гласувам. В момента най-стабилно стои г-н Румен Радев",
обясни Робева пред Bulgaria ON AIR.

По думите ѝ политиците ни се държат толкова фамилиарно и дори просташки, че губим усещането, че държавниците ще могат да ръководят държавата. Робева иска политиците ни да вдъхват доверие.

"Започнахме Прехода с твърде неподготвени хора и изведнъж всичко се зачеркна. Поставиха под един знаменател този, който е работил добре и този, който е злоупотребявал. Нямаше приемственост. Ние нямаме потомствени политици", категорична е най-добрата ни треньорка по художествена гимнастика.

Робева сподели още, че е объркана след представения от Слави Трифонов проектокабинет. И отбеляза, че Николай Василев, чиято кандидатура за премиер набързо беше оттеглена от "Има такъв народ", е човек с опит в администрацията и управлението на държавата.

"Не може всеки, който е бил в управлението, да бъде сатанизиран. Така се подхожда и към ДПС. Зад тази партия също стоят избиратели. Кои сме ние, започваме всички други да ги изхвърляме, защото не гласуват за български партии. Защото не им вярват! Харесва ми министърът без портфейл. Трябва да се отдели специално внимание върху ромската общност. Впечатли ме наблягането на знанието на много езици. Да, трябва да знаят английски и задължително руски. Каквито и дипломи да представиш, тук въпросът е какъв е опитът", посочи Нешка Робева.

Според нея Слави Трифонов е избързал с представянето на хората, които трябва да управляват държавата.

"Искам да видя мисълта за народа и държавата. Категорично не е уместно в момента да се дава път отново на неолиберализма - силният изяжда слабия. Битува мнение, че всеки може, ама е мързелив. Не е така. На едни природата е дала повече. Тези, на които не е дала, трябва да се подпомогнат да изживеят този живот", убедена е легендарната треньорка.

На 12 декември Нешка Робева смята да чества с голям концерт 20-годишнината от създаването на нейната трупа. Това ще бъде и последният спектакъл.

"Искам да се сбогувам с публиката и да ѝ благодаря. Много ми се иска да го направим и ако няма специални мерки, ще го направим на 12 декември в Зала 1 на НДК. Иска ми се да няма нови избори и да усетим, че нашите политици сядат на масата и мислят за държавата и народа", завърши Робева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


270
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
185
3
 
27
 
! Отговори
Сюлейман паша преди 2 години
Тоя Слави...Беше преди доста години и случайно имах вьзможност да изгледам ,,шоуто" му.Гост му беше нашумяла артистка от турските сериали...Тоя като почна да се ***!!!Сьбу си обувките и почна да прави и говори неща явно с единствената цел да изпькне той на преден план и да засенчи гостенката! Тая го гледаше сьжалително и с недоумение!А през това време публиката умираше да се смее!В атмосферата витаеше злоба,завист,простащина,ненужна показност и...пошлост!Даже не се и усмихнах,камолида сесмея
184
8
 
9
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Бабо Нешке, бабо Нешке, пък наш Бойко се хвали пред всички, че го спуска на чужди омъжени жени! Може ли да кажеш на дядо поп да му издърпа ушите !
183
17
 
25
 
! Отговори
РАДЕВ И РАШКОВ.. преди 2 години
ВЪРНАХА БЪЛГАРИЯ НА ЧЕРЕПА, БОБОКОВИ, БАНЕВИ, АРАБАДЖИЕВИ... . НАЛИ ТАКА...
182
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До дядо Йоцо,...Тьп, по-тьп, най-тьп, дядо Йоцо...Тъпчо - в нормалния свят една държава съществува за да служи на народа си. А сега каже поне едно дребно нещо, с което тази бабишкера е послужила на народа на България? По твойта логика ние сме много по-добре от германците защото те няма златни медали от художествена гимнастика? Извинявай, не мога да те нарека глyпаk, защото ще обидя глyпaците.
181
0
 
7
 
! Отговори
Койчо преди 2 години
Никой не познава българския народ който го управляват само *** от 47 години
180
2
 
15
 
! Отговори
ИЗЧЕГЪРТВАЧА преди 2 години
NASA: Очакваме бг астронавта от Учиндол, подготвили сме аутокю и програма за инвалиди /от "системата ни убива"/ програмата се казва "да изчегъртаме системата"
179
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някои са разбрали но има и такива които нищо не са разбрали. За тях ще кажа само че Краварското посолство управлява територията мутроландия. Помните ли онази краварка когато отиде при Радев без никакъв повод. Просто отиде в президенството и му начука каската. Направили ви впечатление че Късия заговори за космонавти за каквито и на ум си нямаше. Краварите са ни направили план за изпълнение и той се казва РАН-ЪТ. По този план се унищожи селското стопанство заводите и като цяло икономиката. Честито
178
8
 
12
 
! Отговори
Жеко преди 2 години
Нешке, наш ганчу не е свикнал да действа по западен обрзец, затуй тиквата има още последователи и се бори за първото място, вместо да отиде в трети глух коловоз, където беше запратено седесету. Представете си премиера на Холандия да го чуят да спира данъчни проверки или да употребява цинизми, дали някой ще гласува за него?
177
0
 
20
 
! Отговори
До 165 и 170 преди 2 години
Кой нарече днес елит певачки, танцьорки , плеймейтки? Който ги нарича така, може би се шегува, иронизира.Елит може да са само тези, за които личният интерес е тъждествен на националния.
176
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Победата на ИТН е закономерен резултат от 12 годишното европейско развитие на България.Факт!
175
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 178"ПРИ 50 МИЛИАРДА КОИТО ПРАЩА Брюксел" - другарю, добре ли сте?!
174
0
 
1
 
! Отговори
Баданарков преди 2 години
Ха-ха, *** си е свикнал на четвъртит и не ще триъгълен.
173
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
СЛАВЕТО И НЕШЕТО СИ ПРИЛИЧАТ ПО ЕДНО ДОГАН Е НАЙ-ВЕЛИКИЯТ ПОЛИТИК. ... ДОЛУ ПАРТИИТЕ НА ВЕРСКА И ЕТНИЧЕСКА ОСНОВА - ДПС, ИМА ТАКЪВ НАРОД И ГЕРБ
172
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Победата на ИТН е закономерен резултат от 12 годишното европейско развитие на България.
171
5
 
11
 
! Отговори
РУМЕН РАДЕВ преди 2 години
НЕ ПОЗНАВА НАРОДА СИ..!!......ПОДОБНО НА СЛАВИТУ........!!............................................ И ДВАМАТА ВОДЯТ АДА ЗА БЪЛГАРИЯ.....
170
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трифонов няма как да смени системата защото е продукт на системата. Не може продукта на системата да лъже, че е нещо ново. Хората са казали вълка козината си мени-нрава никога.
169
6
 
10
 
! Отговори
"Утре ще съжаля преди 2 години
Политически неграмотният селски чалгар утре ще съжалява единствено за съдебното решение на Военния трибунал, защото той всъщност обслужва Фигуранта и метежниците му. Това решение ще го постави на мястото, което заслужава- до стената.
168
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
аКО НЕ МУ Е ГАРАНТИРАНА ПОДКРЕПА ОТ Банкя и Сараите, то Слави щеше ли да диктува на опозицията - БСП, ИМВ И ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ ПРАВИТЕЛСТВО ПО СКАНДАЛЕН НАЧИН?!?! НАПЪЛНО СЕ РАЗКРИ ТАЗИ САРАЙСКА МАРИОНЕТКА, СЪЗДАДЕНА ЗА ДА ОСИГУРИ НА ГЕРБЕСТИТЕ ИЛИ ВРЪЩАНЕ ВЪВ ВЛАСТТА ИЛИ БЕЗНАКАЗАНОСТ ДО ИЗТИЧАНЕ НА ДАВНОСТНИТЕ СРОКОВЕ, ВКЛЮЧИТЕЛНО АКО ТРЯБВА ЧРЕЗ ПРОБУТВАНЕТО НА НОВ ГЛАВЕН ПРОКУРОР НАПЪЛНО НА ПЕЕВСКИ
167
0
 
3
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
До Бре... Къде се зарови Бялата Златка,бре...?......................... Хахахааааа как къде, допиват последните пари от старата субсидийка с Чуколина и Шопа :)))))))))))))))))))))))
166
1
 
19
 
! Отговори
Бре... преди 2 години
Къде се спотаи Черепа,бре...?