Нешка Робева: Слави Трифонов не познава народа си, утре ще съжалява

Идват нови лица, но със стар манталитет и мислене, убедена е тя
19 юли 2021 10:40, Анисия Иванова
270

"Ние наистина не можем да бъдем народ. Населяваме една географска ширина и това е. Всичките надежди на народа ни, че нещо ще се промени, че новите лица идват... Идват нови лица, но със стар манталитет и старо мислене. Чух обръщението на г-н Слави Трифонов към народа. Той казва: Вие ме познавате, и е убеден в това, което иска да направи. Но той не познава народа си. Този народ, който днес му ръкопляска по концертите, утре ще го накара да съжалява стократно, че се е заловил с нещо и не го е довел докрай." Това заяви в студиото на "България сутрин" легендата в художествената гимнастика Нешка Робева.

В скорошен пост във Facebook тя призна, че не е гласувала на предсрочните парламентарни избори на 11 юли.

Още по темата

"Това ми е вторият път, в който не гласувам. Твърде сложно става едно гласуване. Да си преместваш регистрация, това трябва да се облекчи. Апатията, която обхваща народа ни, някак и мен ме притиска. Този предстоящ живот вече не е мой, той е на младите хора, които трябва да се усещат българи и удобно на своята земя. На президентските избори ще гласувам. В момента най-стабилно стои г-н Румен Радев",
обясни Робева пред Bulgaria ON AIR.

По думите ѝ политиците ни се държат толкова фамилиарно и дори просташки, че губим усещането, че държавниците ще могат да ръководят държавата. Робева иска политиците ни да вдъхват доверие.

"Започнахме Прехода с твърде неподготвени хора и изведнъж всичко се зачеркна. Поставиха под един знаменател този, който е работил добре и този, който е злоупотребявал. Нямаше приемственост. Ние нямаме потомствени политици", категорична е най-добрата ни треньорка по художествена гимнастика.

Робева сподели още, че е объркана след представения от Слави Трифонов проектокабинет. И отбеляза, че Николай Василев, чиято кандидатура за премиер набързо беше оттеглена от "Има такъв народ", е човек с опит в администрацията и управлението на държавата.

"Не може всеки, който е бил в управлението, да бъде сатанизиран. Така се подхожда и към ДПС. Зад тази партия също стоят избиратели. Кои сме ние, започваме всички други да ги изхвърляме, защото не гласуват за български партии. Защото не им вярват! Харесва ми министърът без портфейл. Трябва да се отдели специално внимание върху ромската общност. Впечатли ме наблягането на знанието на много езици. Да, трябва да знаят английски и задължително руски. Каквито и дипломи да представиш, тук въпросът е какъв е опитът", посочи Нешка Робева.

Според нея Слави Трифонов е избързал с представянето на хората, които трябва да управляват държавата.

"Искам да видя мисълта за народа и държавата. Категорично не е уместно в момента да се дава път отново на неолиберализма - силният изяжда слабия. Битува мнение, че всеки може, ама е мързелив. Не е така. На едни природата е дала повече. Тези, на които не е дала, трябва да се подпомогнат да изживеят този живот", убедена е легендарната треньорка.

На 12 декември Нешка Робева смята да чества с голям концерт 20-годишнината от създаването на нейната трупа. Това ще бъде и последният спектакъл.

"Искам да се сбогувам с публиката и да ѝ благодаря. Много ми се иска да го направим и ако няма специални мерки, ще го направим на 12 декември в Зала 1 на НДК. Иска ми се да няма нови избори и да усетим, че нашите политици сядат на масата и мислят за държавата и народа", завърши Робева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


270
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
165
2
 
12
 
! Отговори
ТРОЕН МУТРОСТАНДАРТ преди 2 години
вСИЧКИ ГОВОРЯТ ЗА ПРОВОЛЕНИТЕ КАНДИДАТ МИНИСТРИ НА сЛАВИ, ОБВЪРЗАНИ С ЦАРЯ И дпс, А НИКОЙ, ЧЕ ПРОГРАМАТА НА ТОВА УПРАВЛЕНИЕ СЕ ПОДИГРАВА НА БЪЛГАРСКИЯ БЕДЕН И ИЗСТРАДАЛ НАРОД! РАЗХИЩЕНИЯ НА ПАРИ ЗА ОЛИГАРХИЯТА ЧРЕЗ ПРИВАТИЗАЦИЯ НА ББР И КОНЦЕСИИ НА МАГИСТРАЛИ И ОБЕДНЯВАНЕ НА СРЕДНИЯ И ДРЕБЕН БИЗНЕС, И ХОРАТА ЗА ТАКСИ НА КОНЦЕСИОНЕРИТЕ, ЯКИ СЪКРАЩЕНИЯ НА АДМИНИСТРАЦИЯТА, НИКАКВИ ВДИГАНИЯ НА ДОХОДИ И ПЕНСИИ, ПРИ 50 МИЛИАРДА КОИТО ПРАЩА Брюксел, това е програма за ГЕНОЦИД И ЗАТРИВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ НИ
164
1
 
9
 
! Отговори
Бре... преди 2 години
Къде се зарови Бялата Златка,бре...?
163
4
 
9
 
! Отговори
:-) преди 2 години
Със защитата си на Слави с делийтване на коментари и нехаресвания, герберските троломодове в този сайт показват сарайската същност на ДПС, ГЕРБ И СЛАВИИИИ....
162
3
 
6
 
! Отговори
Ваксинационенпростак преди 2 години
До ЗлатенаТи нали си се ваксинирала. Слагай маската ушанките , тапата отзад и бегай да играеш!
161
2
 
3
 
! Отговори
Додо преди 2 години
До ЗлатенаВземай си иглите, спринцовките, маските и локдауните и върви там, откъдето са те и3акали.
160
0
 
5
 
! Отговори
троен мутростандарт преди 2 години
Как вдигна гласовете си Слави, в кои краища - ами в турските , с подарените от ДПС гласове, а пък ДПС си ги компенсира с подарените от Слави гласове в 135 вместо 35 секции в Майка им Турция. Дано американците и европейците се усетят и изритат троянския кон на Путин в НАТО от властта в Европейска България!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
159
14
 
1
 
! Отговори
Златена преди 2 години
Нешка е уважавана от много хора и като отговорен човек трябва да посъветва всички българи да се ваксинират! НА Запад звезди и известни хора се ваксинират на камера и после пускат клипчетата с цел увеличаване на ваксинационната култура, която на повечето българи им куца.
158
3
 
7
 
! Отговори
Пешка Гробева преди 2 години
А тази от позицията на каква точно постоянно прави политически прогнози и изявления. Дори да приемем , че евентуално е направила нещо в спорта, въпреки че методите и са доста съмнителни и противоречиви, това как точно я квалифицира в политиката?!?
157
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ОЩЕ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ СЪМ ВИ ПИСАЛА, ЧЕ СЛАВИ Е ПАТЕРИЦА НА БОЙКО И ДПС. ДНЕС ТАЗИ ПАТЕРИЦА Е ВСЕ ПО-ОЧЕВИДНА, НЕ САМО ОТ СОБСТВЕНИТЕ СИ ГРЕШКИ, ЗАЩИТАТА НА ГЛАВПРОКА И МУТРОДПС-ЦАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО, ГЕРБЕСТИЯ КМЕТ НА БЛАГОЕВГРАД КАНДИДАТИРАЛ СЕ ОТ СЛАВИ, ЗАСТЪПНИЦИТЕ ОТ ДПС, ПОДАРЕНИТЕ ГЛАСОВЕ ОТ ДПС, НО И ОТ ФАКТА, ЧЕ БСП, ДБ И ИМВ ВЗЕХА ДА ВИЖДАГТ ЧЕ ТИКВОЕВ ГО Е СТРАХ НЕ ОТ СЛАВИ А ОТ СЛУЖЕБНАТО ПРАВИТЕЛСТВО И ПОИСКАХА ТО ДА ОСТАНЕ. НА НОВИ ИЗБОРИ СЛАВИ ОТИДЕ ЛИ ПАДА ПОД 10 ПРОЦЕНТА И Е АУТ.
156
0
 
4
 
! Отговори
до дядо Йоцо преди 2 години
С червените боклучки пристига дядо Йоц, дечица веселушки ще лъже той и вас!
155
0
 
6
 
! Отговори
Блрр преди 2 години
Ако си дал нещо В ЕДНА ОБЛАСТ - ТОВА НЕ ТЕ ПРАВИ СПЕЦ ПО ВСИЧКОЛОГИЯ! МАЛКО ПО- СКРОМНО, НЕШКЕ. НЯМАШ ЗНАНИЯ В ТЕЗИ ОБЛАСТИ, В КОИТО СЕ НАПЪВАШ ДА СИ СПЕЦИАЛИСТКА!!
154
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До КаракольоГосподин Кара-Даъйъ, вие от ДПС и ГЕРБ не сте на прав път, защото хората ви разкриха ДАЛАВЕРКАТА С НОВИЯ ВИ БАРЕКОВ, В СЛУЧАЯ СЛАВИ ТРИФОНОВ. И СЕГА АКО БСП, ДБ И ИМВ ОТКАЖАТ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ПОРЕДНОТО ВИ ТУРКОФИЛСКО ПРАВИТЕЛСТВО НА СЛАВИ, ТОЧНО ГЕРБ И ДПС НЯМА ДА ОТКАЖАТ, И ЩЕ СЕ ПРЕЖАЛЯТ ЗА ЕДНИ ЧЕТИРИ ГОДИНИ ПРОТЕСТИ И ПАК ТУРСКА ДПС ДИКТАТУРА. ТОВА ВИ Е ПОСЛЕДНИЯ ЦИРК, С КОЙТО ЗАБЛУДИХТЕ НАРОДА, НО ЧАСТ ОТ ПАРТИЯТА НА СЛАВИ ИМАТ ДОСТОЙНСТВО И ЩЕ СТАНАТ НЕЗАВИСИМИ.
153
15
 
4
 
! Отговори
О хо хо преди 2 години
Елитите във всички строеве и във всички времена СА ЕГОИСТИЧНИ. ВИЖТЕ ИМ НАЧИНА НА ЖИВОТ И ИМОТИТЕ. НЕ СЛУШАЙТЕ КАКВО ВИ ПРИКАЗВАТ. ГЛЕДАЙТЕ КАКВО ПРАВЯТ - ОСНОВНО ЗА СЕБЕ СИ И ДЕЦАТА СИ, АКО ИМАТ ТАКИВА.
152
11
 
4
 
! Отговори
дядо Йоцо,... преди 2 години
Нешка Робева е дала нещо не само на България,но и в световна величина ! И е влязла в историятя на страната ни,,както и Стоичков и т.нт!....Докато ти ***,можеш само да плюеш,кои са пък те!....Едни шоумени,като оня от Банкя !...Сеир да има,харесва народа!
151
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Избирателите на Слави Трифонов мислят че дават наказателен вот за ГЕРБ но всъщност дават спасителен вот, Шайката да се прегрупира и съхрани като партия. Умишлено ще закопават българския народ, например като разсипят от съкращения администрацията, в която ще останат точно кадрите на Младежкия ГЕРБ до един калинки и ще изгонят хората които вършат работата и на тях. Целта е Боко да се върне с излъскан имидж. И Ердоган да е доволен че България е разсипвана от ДПС и ИТН.
150
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А тая вещица от запада е голяма познавачка. Вади кристалната топка и почва да познава. Примерно днес ще се опитат да се самоубият еди колко си нейни ученички и после сверява дали е познала или има разминавания- така се учи!
149
11
 
3
 
! Отговори
Каракольо преди 2 години
Незнам забелязахте ли но комунисти и " демократо" ревнаха в един глас срещу Слави. Това идва да каже ,че Слави е на правилен път ,щом тази *** цели с всякакви сили да го съсипе и разобличи. Съжалявам ,че не гласувах , ако има нови избори ще гласувам за него.
148
1
 
2
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Това е наболял въпрос. Днеска ше попитам Нешка Защо пускам кафява лента, гореща. Некой хора цял живот са немощни. Некой *** искат почерпошки! :)))
147
8
 
2
 
! Отговори
До 124 преди 2 години
Анализираш само част от коментара ми за старото поколение. Нищо не си написал за т.нар нови. Само пишеш,че въпреки ,че са възпитавани то старите ,имали нови възгледи. Посочих конкретно Делянчо хасковски,Горанов и Делянчо ДПСарско. Нали са от новото поколение. По нагли са даже от старото. Старото горе- долу има някакво приличие а тези толкова нагли..............
146
8
 
4
 
! Отговори
ТРОЕН МУТРОСТАНДАРТ преди 2 години
Бойко сам си призна, че ИТН са негови хора, като каза строго че избира между Радев и после за ИТН така мило го каза... Затова е тичкал до Анкара с Карадаъ, за да си издейства амниситя за управлението през Станиславчо-Станидоганчо. Неслучайно искат да управлява ИТН отвратително та пак да се върне ГЕРБ народа да хареса по-малко отвратителните марионетки на ДПС от Банкя.