Манолова: При първи знак на подмяна отново сме по улиците

Хората очакват позитивна трансформация и модернизация, посочи тя
Обновена: 21 юли 2021 10:47 | 21 юли 2021 10:47, Красимир Ангелов
67
Манолова: При първи знак на подмяна отново сме по улиците
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

При първия знак, че се готви подмяна, ние идваме обратно на площадите и на улиците на България. Това заяви Мая Манолова от "Изправи се.бг! Ние идваме" в декларация от името на парламентарната група по повод старта на 46-ото Народно събрание.

Взехме решение да сменим в името си „Мутри вън“ с „Ние идваме“. Защото само призива не  е достатъчен, да изгоним мутрите от държавата, посочи Манолова. Според нея мутрите са окопани на всички етажи във всички власти.

Още по темата
"Волята на хората на тези избори беше кристално ясна. Те очакват от формациите на протеста, да се обединим и да извършим позитивна трансформация, ускоряване и модернизация на България след десетилетие на застой. Те очакват и да подкрепим и сформираме и застанем зад почтено правителство, което да се погрижи за хората, а не за интересите на партийните елити“, посочи Манолова и продължи:

"Ние не целим и не договаряме постове или парцелиране на властта. Нека да е ясно - отговорността и правото са на първата политическа сила - "Има такъв народ". Честито на "Има такъв народ". Поздравления!", заяви още Мая Манолова. Според нея победата на партията на Слави Трифонов слага край на 12 годишното управление на ГЕРБ, което по думите й е период на застой за държавата.

Бившият омбудсман подчерта, че "Изправи се.бг. Ние идваме!" са готови на разговори с "Има такъв народ" и "Демократична България" за подкрепа на правителство, което да е подчинено на дневния ред на българските граждани".

"Готови сме да участваме в провеждането на истинска съдебна реформа и на модернизация на страната", посочи тя.

Мая Манолова заяви, че от формацията отново ще предложат Комисия по ревизия на управлението на ГЕРБ и подчерта, че иска да види кой ще е против осветяването на мръсните тайни на властта.

Манолова посочи още, че още днес ще бъде внесено искане за изслушване на вътрешния и правосъдния министър по повод мотивите за отстраняването на главния прокурор.

Тя посочи, че се внася и законопроект за преизчисляване на пенсията, защото „нашите майки и бащи“ живеят в бедност и мизерия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
2
 
3
 
! Отговори
Бай Кольо преди 2 години
Манолова,не се представяй като някаква независима протестърка,защото както всички знаят протестите бяха финансирани и организирани от Божков,както сам той призна.Защо не ревизираш комунистическите олигарси от годините преди ГЕРБ?Те извършиха най-грандиозният грабеж в историята на страната.Само че тиси член на БСП и те са ти другарчета,така че не ти иснася да ги ревизираш.
52
2
 
3
 
! Отговори
Куха Лейка преди 2 години
Ако Черепа не Ви плати, няма да дойдете. Никой от Вас няма да извади собствени пари за да плати на протестиращите. Без пари няма и протести.
51
2
 
6
 
! Отговори
Грешки на ББ преди 2 години
ББ направи стратегически грешки с подкрепата на Мая за омбудсман и на Радев за президент!
50
3
 
9
 
! Отговори
Жалко за народа преди 2 години
"Ние идваме!" звучи като липса на присъствие, което в конкретния случай е точно така. Дългите имена на политически конфигурации говори за недомисленост и импо.тентност.
49
2
 
4
 
! Отговори
ММ преди 2 години
До 48 мераклия Отговарям ти: Ако искаш само да ти помогна да си изхвърлиш течността - 20 лв.; ако искаш същото да го направим без дрехи - вече е 50 лв., с твое право да ми мачкаш гърдите. Ако искаш да си изхвърлиш течността в мене - 100 лв. Ако искаш да остана да спя при тебе - 200 лв. за 1 нощ.
48
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Адвокатите на мутрите се маскираха като махнаха думата "мутри" от заглавието си !
47
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изпразни се БеГей. Ние идваме - съкратено ***
46
3
 
15
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 години
И като излезеш на улиците, ще проституираш ли? Незаконно е
45
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ние сме си на улицата, а уличниците влязоха да за са бранят мутрите !
44
3
 
13
 
! Отговори
мераклия преди 2 години
до мая общата - трудната ( щото трудно отказва ) : а каква ви е тарифата ?
43
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мая Манолова да каже какво ще направи за България, защото до тука - само празни приказки на истеричен тон.
42
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То се видя, че ИТН имат съвсем други идеи. Токсична България на Христо Иванов - съвсем своя посока. Мая Манолова и другарките й така и никой не разбра какво искат, освен пари и внимание.
41
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Подмяна на какво? Рушенето на "модела Борисов"? Това нищо не означава конкретно, защото не с го дефинирали. Тези думи са избрани нарочно, защото всеки влага свой смисъл в тях и си мисли, че ще получи, каквото иска. Партията на Манолова е измислена - без истинска цел, без истински цели и без реални възможности да създаде нещо. И защото очаква,.че ще се провали, се застрахова предварително.
40
3
 
15
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 2 години
"При първи знак на подмяна отново сме по улиците" - Да, ако има кой да плаща. Ще има ли преводи от Дубай/Белград? И с/у кого ще протестирате тогава? С/у другите партии, финансирани от кръговете, които финансираха и вас? Я стига, г-жа Костинбродска. Я по-сериозно, защото следващ път в НС за вас може да няма.
39
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако нещата не вървят и тя ще е виновна, защото активно участва в целия този ци.рк. В една нормална държава такива като Мая Манолова ще бъдат осмени публично за всичките си провали, а тук - щяла да протестира. И протестите й са платени и нагли - 10 човека се въргалят по улиците и фоайетата и получават хиляди през НПОта и програми.
38
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До анонимБаджанаците от ссемейство Галеви
37
4
 
22
 
! Отговори
аноним преди 2 години
ЗАСРАМЕТЕ СЕ БЕ КОЙТО Е ГЛАСУВАЛ ЗА ТАЗИ ДА ХОДИ ДА СЕ ПРЕГЛЕДА !!!!
36
3
 
16
 
! Отговори
Брат Галев преди 2 години
Ха! От тая ,дет я е.а , акъл да вземам? Че то и кучетата се "качват" върху уличните к.ч.ки където им падне.
35
3
 
19
 
! Отговори
Пази, Боже! преди 2 години
Гнусна парцалеса, която лае като бясна *** за келепир, далавера, власт! С каки очи, с какво право тази вътриопашка има претенции?!? С това, че се държи неадекватно, с това че маже филията от всяка власт, с арогантност, лъжи и нескончаеми претенцииииии?!? Другите в задругата ѝ не ги знам, но им нямам грам доверие
34
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ало др.Гладнева ти наистина си вярваш и как може да има толкова наивни да и вярват на тази к....слива