Нинова убедена: България има нужда от работещ парламент

Лидерът на БСП призова за повече разум
Обновена: 21 юли 2021 09:08 | 21 юли 2021 09:07, Красимир Ангелов
9
Нинова убедена: България има нужда от работещ парламент
Снимка: БГНЕС

Лидерът на БСП Корнелия Нинова не вярва, че мнозинството, което ще се формира в новото 46-то Народно събрание, ще се запази до неговия край.

Нинова призова за повече разум, отколкото емоции. "България има нужда от работещ парламент", подчерта тя.

Лидерът на БСП повтори, че подкрепата им за един бъдещ кабинет, излъчен от "Има такъв народ", няма да бъде безусловна и няма да бъде дадена, ако няма разговори за политики.

Нинова изрази готовност БСП да поеме отговорност за съставяне на нов кабинет, ако първите два мандата се провалят и президентът Румен Радев им връчи третия мандат.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
2
 
! Отговори
1908 преди 2 години
Сега предполагам и на най-глупавите ще им стане ясно каква е схемата. Просто следeте гласуването и смятайте. Ще ви подскажа. На метежниците не им достигат гласове и БКП (БСП+ДПС) ще им ги даде. Безплатно! Му-ха-ха! Все пак да не забравяме, че те ги създадоха, a шараните клъвнаха на подмяната като на промяна...
5
1
 
1
 
! Отговори
Н1 преди 2 години
Преди малко по ТВ Георги Свиленски коментира, че най-голямото политическо постижение било, че голям процент от избирателите гласували против ГЕРБ. Имаше предвид сумарния % на останалите партии, сякаш са един отбор. По тая логика същото може да се каже и за БСП. Тая нова политическа обстановка ми додея. На преден план някой избута на преден план лицето от 7/8, което, мислех, съм изчегъртал от бита си. Както и големите приказки за статукво и борба с корупция. Аз вярвам на факти и доказателства.
4
1
 
1
 
! Отговори
Димитрии преди 2 години
Ако има разум ИТН са длъжни да спазят обещанията си никакви коалиции с БСП ГЕРБ и ДПС. Ако тези три партии имат 120 или повече депутати заедно да станат и са кажат няма да има правителство.Иначе и те са като другите обещаваме едно правим друго.
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Костов се усмихва под мустак! Протежето му Нинова е на път да унищожи столетницата. Още едни избори и няма да влязат в парламента изобщо!
2
2
 
2
 
! Отговори
аз преди 2 години
И това идва от ръководителя на партията която в продължение на месеци бойкотираще пленарната зала. Мале колко се НАГЛИ!
1
3
 
6
 
! Отговори
Totenkopf преди 2 години
Иска да се нареди до софрата, а преди дни каза, че няма да подкрепи наркомана, отново се изметна хахха, ще закрие партията, затова е сложена там..