ГЕРБ скочиха: Новите варвари в НС пак стигнаха дъното

Младен Маринов не бе допуснат до комисия
22 юли 2021 14:47, Александър Попов
403
ГЕРБ скочиха: Новите варвари в НС пак стигнаха дъното
Снимка: БГНЕС

600 хиляди български граждани, представлявани от 63 депутати на ПГ на ГЕРБ-СДС, бяха лишени от представителство в парламентарна комисия. Това е грубо нарушение на конституцията и правилника. До този момент никой никога не си е позволявал да гласува против волята на ПГ за персонален състав. Случващото се в парламента днес е поредното дъно, което достигнаха новите варвари в 46 Народно събрание, заяви председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова на брифинг в парламента.

Още по темата
Атанасова и групата дадоха изявление, след като бе създадена специална комисия, която ще проверява случаите на полицейско насилие на миналогодишните протести в центъра на София, както и твърдението за подслушване на граждани и опозиционни политици.

От ГЕРБ-СДС предложиха бившият вътрешен министър Младен Маринов да влезе в състава на комисията и да участва в нейната работа, но мнозинството отхвърли предложението с аргумента, че като бивш министър, заемал поста в началото на протестите, има опасност той да не бъде безпристрастен в действията си.

Това се казва болшевизъм, добави Томислав Дончев от своя страна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


403
Още по темата: ГЕРБМладен Маринов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари