ГЕРБ скочиха: Новите варвари в НС пак стигнаха дъното

Младен Маринов не бе допуснат до комисия
22 юли 2021 14:47, Александър Попов
403
ГЕРБ скочиха: Новите варвари в НС пак стигнаха дъното
Снимка: БГНЕС

600 хиляди български граждани, представлявани от 63 депутати на ПГ на ГЕРБ-СДС, бяха лишени от представителство в парламентарна комисия. Това е грубо нарушение на конституцията и правилника. До този момент никой никога не си е позволявал да гласува против волята на ПГ за персонален състав. Случващото се в парламента днес е поредното дъно, което достигнаха новите варвари в 46 Народно събрание, заяви председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова на брифинг в парламента.

Още по темата
Атанасова и групата дадоха изявление, след като бе създадена специална комисия, която ще проверява случаите на полицейско насилие на миналогодишните протести в центъра на София, както и твърдението за подслушване на граждани и опозиционни политици.

От ГЕРБ-СДС предложиха бившият вътрешен министър Младен Маринов да влезе в състава на комисията и да участва в нейната работа, но мнозинството отхвърли предложението с аргумента, че като бивш министър, заемал поста в началото на протестите, има опасност той да не бъде безпристрастен в действията си.

Това се казва болшевизъм, добави Томислав Дончев от своя страна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


403
Още по темата: ГЕРБМладен Маринов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
283
7
 
3
 
! Отговори
Таня преди 2 години
Прости.троляци!Що не си е....майката а?Някой смятали ви.за нормални а?Никаквици!
282
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Смисълът на партийната субсидия е партиите да са независими, тъй като всеки дарител ще иска после услуга. Намаляването на субсидията е популизъм от най-чист вид - дреме му на чалгаря, нали Доган оглу ще го захлеби. Ако чалгарите наистина искаха промяна, щяха да прокарат решение всички партии да получават субсидия, за да имат шанс и малките, които все остават извън парламента. Без пари няма достъп до ефир, до медии и съответно до хората. Затова се въртят едни и същи от години.
281
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Новите варвари... поне си признават, че и те са варвари.
280
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До истукан ... Май не разбираш какво искаш. При 1000 лева заплата, депутатите ще правят това, което им нареди някой, който им плати някакви дребни суми пари. Разбирането, че някой трябвало да взима малко пари е стара болест сред хората, които не разбират какво правят другите
279
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Заради такива дето не упражняват правото си на глас България 12 години се управляваше от ДПС и ГЕРБ избиран с гласовете на платените избиратели от маалите.
278
12
 
9
 
! Отговори
Истукан преди 2 години
На 30 години съм и досега не съм упражнявал никога правото си на глас. Няма да гласувам докато не си намалят партийната субсидия и депутатските им заплати. Нормалната депутатска заплата трябва да е 1 000 лева чисто. Ако получават над тази заплата, няма да гласувам за нито една партия никога, ама никога. Ако ще и задължително да е гласуването, не могат да ме накарат да гласувам. ТВЪРВО НЕ, НЕ И НЕ!!!
277
4
 
15
 
! Отговори
хаха преди 2 години
това изказване с НОВИТЕ варвари ми хареса. Разбирайте ние сме старите, хахахаха.
276
11
 
8
 
! Отговори
Бспар преди 2 години
Ехххххххх парцали създали гешефтура ,този път ядохте мощно курс!!!
275
6
 
12
 
! Отговори
КУЯ преди 2 години
Коя е тази самовлюбена? Радва се че е влезнала в парламента, на депутатска заплата на тази бедна скапана държава. Правят ви на овце само.
274
3
 
9
 
! Отговори
До БСП преди 2 години
Ако са върнали България 100 години назад това е добре. 1921 година България единствената Европейска държава отчитаща 512% ръст в Брутния продукт и икономиката си. 1921 година е след края на първата световна война, когато България като губеща страна трябва да плаща репатации и то в злато. И въпреки това се развива с най-добри темпове в Европа. Дано България се върне 100 години назад, но не 50..
273
7
 
9
 
! Отговори
Каналин Цолов преди 2 години
Таз муфа иска натягане
272
1
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Горивата минаха 2,20 а протести няма?
271
17
 
10
 
! Отговори
БСП преди 2 години
За 12 години ГЕРБ върнаха България 100 години назад!! Уникални управници!!
270
4
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
Обаче поздравление на Сашко за снимката!!!..Препоръчвам му да се разберат с автора й за авторските права...Защото нема да мине много време и тя /снимката/ ще цъфне в поредната серия на "Дискавъри",наречена "Вампири и таласъми..Има ли ги,или са мит?"..
269
0
 
2
 
! Отговори
Гроби Таласомо преди 2 години
До АнонименТо, тарталясването на жените е ужасно, но, още по-кофти е удовлетворяването на естетическите им чувства, особено, ако требе да е цел живот;))), но требе да кажа, че има и мъже, на които не им спира да им лопа ченето, 24 часа, имат прекалено нисша енергия за хабене;))) И в двата случая, мълчаливците като мене, страдат;)))
268
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 303Досега никой не сме видели да "духа супата", надявай се :))
267
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Другари чалга-комунисти , скоро така яко ще духате супата , че свят ще ви се вие !
266
11
 
15
 
! Отговори
светнат преди 2 години
Да кажа на кривоустия Дончев, че това не болшевизъм, а се нарича със звучната думичка "изчегъртване".Това ги чака всички уродливи креатури на банкянския диктатор.
265
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не го харесвам Бокича, обаче е прав, че не се нуждаем от скандали, требва стабилност :) Майчето като смени името на партийката си и като почна да говори 10 минути без прекъсване (това е тормоз за всеки мъж), направо Боко изглежда на светец :))
264
5
 
6
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 2 години
Ама тролските хлеб***ки ръсят помия в промишлени количества! Товарищи тролли, ГЕРБ все още е най-голямата партия в България, а който си плаче над чужд г***, знаете си ...сам пада в него!