ГЕРБ скочиха: Новите варвари в НС пак стигнаха дъното

Младен Маринов не бе допуснат до комисия
22 юли 2021 14:47, Александър Попов
403
ГЕРБ скочиха: Новите варвари в НС пак стигнаха дъното
Снимка: БГНЕС

600 хиляди български граждани, представлявани от 63 депутати на ПГ на ГЕРБ-СДС, бяха лишени от представителство в парламентарна комисия. Това е грубо нарушение на конституцията и правилника. До този момент никой никога не си е позволявал да гласува против волята на ПГ за персонален състав. Случващото се в парламента днес е поредното дъно, което достигнаха новите варвари в 46 Народно събрание, заяви председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова на брифинг в парламента.

Още по темата
Атанасова и групата дадоха изявление, след като бе създадена специална комисия, която ще проверява случаите на полицейско насилие на миналогодишните протести в центъра на София, както и твърдението за подслушване на граждани и опозиционни политици.

От ГЕРБ-СДС предложиха бившият вътрешен министър Младен Маринов да влезе в състава на комисията и да участва в нейната работа, но мнозинството отхвърли предложението с аргумента, че като бивш министър, заемал поста в началото на протестите, има опасност той да не бъде безпристрастен в действията си.

Това се казва болшевизъм, добави Томислав Дончев от своя страна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


403
Още по темата: ГЕРБМладен Маринов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
263
4
 
8
 
! Отговори
ПДуловскаП преди 2 години
Ама много,много пpocTa!
262
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тя комисията е срещу неговите действия като министър. Той да се самопроверява?! Вие нормални ли сте?
261
2
 
5
 
! Отговори
Гроби Таласомо преди 2 години
Това е болшевизъм, а боят за удоволствие на протестиращите не е болшевизъм?:))) Можеш да употребиш подобно понятие, само и когато, твоите действия и последвалата от тях, предполагаема вина не могат да бъдат квалифицирани като болшевизъм! А те могат!:)))
260
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Наглостта на любимците на народа ГРОБ е безгранична. Но пък народът си ги избира и преизбира за 5-ти път! "Умен" народ - "силна държава"!
259
4
 
10
 
! Отговори
Какво стана? преди 2 години
ИТН нямаше да се "сдушва"с другите.Сдуши се.Щяха да намаляват парите за НС? Увеличиха ги.Ще борят корупцията тези,станали милионери неизвестно как. Нов морал от тези,които мърсяха,затваряха кръстовища,тормозеха хората.Биха полицаите,а когато те се защитаваха,искат да ги съдят.Протестите бяха оставени на мира,а сегашният на лекарите от Пирогов е смачкан.Хвърлят се обвинения без доказателства,което е клевета,а на клеветниците се ръкопляска.Живеем в сбъркан свят,емигриране е спасението.
258
3
 
10
 
! Отговори
Qanon преди 2 години
Деса я шляпа един от охраната на Боко.
257
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
288 Млади, недоволни, с деца, граждани, които искат да живеят по-добре, бяха на протеста. Но техният протест бе яхнат от червените мутри - Божков, Радев, БСП/ДС, които го опорочиха. Целта им бе, да се сатанизира ГЕРБ, да се завземе цялата власт и да се оневинят червените престъпници, обрали държавата с милиарди, както и руските шпиони, над които Радев разтвори чадър.
256
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като искат да имат представител да посочат друг депутат, а не този който нареждаше хората да бъдат бити по площадите !
255
8
 
5
 
! Отговори
Да № 277 преди 2 години
Те вече показват мъдрост - виж цените на горивата, а скоро ще се възрадваш на двойно и тройно подскачане цените на хранителните продукти. Така ще се радваш, че ще се молиш Баце да се върне на власт.
254
4
 
9
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До Анонимен ...Чалгарите НЕ беха на протестите бе!!..Там ходеха възмутени до крайност хора-стари,млади,С ДЕЦАТА СИ!!!!...Чалгарите само ЧАКАХА НА ГЮМЕ ДА КРАДНАТ РЕЗУЛТАТА от недоволството!
253
2
 
3
 
! Отговори
Много се радвам, преди 2 години
когато се стига до брутално отношение на едни политици към други такива.Опитът ни от неотдавна показва,че "доброманщината" не е добър подход,към новите не е имало такава такава злоба и ярост и старите трябва да си платят.Да помнят и когато се върнат,да отговарят със същите средства.Няколко истерясали лелки и чичковци създават отвратителен климат в НС.Хвърлялите яйца и домати,къртили павета станаха депутати и са поддръжници на чистотата и морала?Уволнявана за корупция се бори с нея?Комисии?
252
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 284 Ако *** бе мъж, (което е пропуск на системата) то ти нямаше да се пръкнеш и да ръсиш глупотевини!
251
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не, това не е болшевизъм ! Истинското му наименование е лустрация! Или, изчегъртгване по ново му.
250
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако бях министър на вътрешните работи по време на т.нар. протести, щях да наредя масов бой по тиквите с палките - ежедневно ! Така правят в Европа , боклу.ци чалгарски !
249
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А шебеците , които хвърляха яйца по държавни сгради с историческо значение ще ги разследвате ли ?! За такова нещо във всяка друга европейска държава щяха да ги насинят от бой ! Чалгари малоум.ни ! Пълни ***.ници !
248
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
бац е пси.хопат и не му пука за верните му до смърт кадри. Искрено ги съжалявам, защото ще им се изкинят жилите да му се харесат.
247
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Деске, не се напиняй. След Цеца Цучева, Фидосова, Павлова, си ти! Пътничка си, та не ни се дуй.
246
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гербокалинките измислиха нова идея - престъпникът да бъде един от съдиите и престъпникът да бъде прокурор и следовател по делото си.
245
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички фризьорки влюбени в бацун и защитаващи го с голи бюстове, ще му опитат нрава. Да не мислите, че е луд по вас? Ще ви духне под трътките, веднага щом му станете неудобни. Та не се напрягате особено да му се харесате.
244
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вижда се, когато има желание нещата може и да потръгнат. Служебният кабинет го доказа. Когато малко по - честни и почтени хора са на власт. гербаджиите да гледат и да се учат как се управлява страната. Искрено вярвам че и ИТН ще бъдат такива мъдри държавници.