ГЕРБ скочиха: Новите варвари в НС пак стигнаха дъното

Младен Маринов не бе допуснат до комисия
22 юли 2021 14:47, Александър Попов
403
ГЕРБ скочиха: Новите варвари в НС пак стигнаха дъното
Снимка: БГНЕС

600 хиляди български граждани, представлявани от 63 депутати на ПГ на ГЕРБ-СДС, бяха лишени от представителство в парламентарна комисия. Това е грубо нарушение на конституцията и правилника. До този момент никой никога не си е позволявал да гласува против волята на ПГ за персонален състав. Случващото се в парламента днес е поредното дъно, което достигнаха новите варвари в 46 Народно събрание, заяви председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова на брифинг в парламента.

Още по темата
Атанасова и групата дадоха изявление, след като бе създадена специална комисия, която ще проверява случаите на полицейско насилие на миналогодишните протести в центъра на София, както и твърдението за подслушване на граждани и опозиционни политици.

От ГЕРБ-СДС предложиха бившият вътрешен министър Младен Маринов да влезе в състава на комисията и да участва в нейната работа, но мнозинството отхвърли предложението с аргумента, че като бивш министър, заемал поста в началото на протестите, има опасност той да не бъде безпристрастен в действията си.

Това се казва болшевизъм, добави Томислав Дончев от своя страна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


403
Още по темата: ГЕРБМладен Маринов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
323
3
 
6
 
! Отговори
ххх преди 2 години
МНОГО БЪРЗО ЗАБРАВИХТЕ ВИЕ КАКВИ БЯХТЕ. НЕ ЗАЧИТЕХТЕ НИКОГО ОТ ОСТАНАЛИТЕ ПАРТИИ И ВИНАГИ БЕШЕ ТОВА КОЕТО ВИЕ ИСКАХТЕ. СЕГА ВИДЯХТЕ ЧЕ НИКАК НЕ Е ДОБРЕ ДА ТЕ ПРЕНЕБРЕГВАТ. ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА ИЗПОЛЗУВАТЕ НЕПОДХОДЯЩ ЗА ПОЛИТИК РЕЧНИК И ДА РЕВЕТЕ КАТО СТАРИ МОМИ. СПРЕТЕ СЕ ВЕЧЕ. КАК ПО ЯСНО ДА ВИ ПОКАЖАТ ХОРАТА ЧЕ НЕ ВИ ИСКАТ. ОТВРАТЕНИ СА ОТ ВАС.
322
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Случайно намерените на кръстовище все още ли се подвизават в парламента. Какво падение.
321
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Герберасите акат тухли четворки от страх, че скоро ще ваканцуват при бай Ставри, знаем къде, и ще връщат изплюсканото с лихви.
320
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези от ГЕРБ са много зле.Какмще сложиш в комисия за проверки,човека който трябва да бъде проверен.Срам и позор са ГЕРБ.Явно така са действали,проверяващия и проверявания винаги е бил един и същи.
319
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Представяте ли си туй ни е управлявало и още драпа да е отгоре ??? И ние търпиме това безобразие ? Как в България винаги изплува - най -простото,най-наглото, най-алчното - Що така бе Народе ???
318
6
 
20
 
! Отговори
Радослав преди 2 години
Когато раздаването на милиарди левове се решаваше на задната седалка на джипката без публичен дебат в парламента всичко беше 6, а сега когато обвиняемия не се допуска в разследването вече е варварство. То бива двойни стандарти ама комунистите от герб надминаха всички! Вземете пример от вожда си и не ходете в парламента. И без това вожда ви го превърна в куха сграда с нулева стойност. Все пак управляваше като диктатор без парламент. Дебат за раздаване на пари които той еднолично обещаваше нямаше!
317
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
САЩ кога ще осъдят Байдон и Камала Сутра за фалшифициране на изборите и отмяната на санкциите срещу Путин и Северен Паток 2?
316
10
 
21
 
! Отговори
Педро от Каракас преди 2 години
Добро утро герберунгели . Продължавайте да ревете
315
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 349 "Корупцията по високите етажи и особено при обществените поръчки и използването на фондовете на ЕС продължава да предизвиква сериозна загриженост. Политическата воля и капацитетът за разследвания остават ограничени и България още не е осъдила окончателно високопоставен служител за корупция". САЩ натискат за правителство и съд за ГЕРБ. В случая кой с кой у нас не се понася минава на заден план.
314
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вчера(21.7.2021) излезе новината за новия доклад на Държавния Департамент на САЩ. Оценката е много рискова и корумпирана държава с 0 осъдени за корупция и липса на правосъдие. Конграчулейшънс. Странно САЩ натискат яко агентите на Кремъл да съдят евроатлантиците. Божков как успя да им купи правителството на тия?
313
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами, как да допуснат, като няма да могат да правят каквото си искат "новите". ДС дойде отново, а някои дори им ръкопляскат, че и ги наричат "демократи". Перверзна наглост и неграмотност.
312
7
 
7
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Анонименхехе смешки...ама севда след ...менкането на пури с божков...носеше на борисов...това заяви божков,всеки може да види с очите си как борисови божков си менкат...пури...фк левски.....кой крив кой прав...няма начин да не се разбере...а ,да ви напомня,Народа ми е тук от 1400 г.империи са ни клали като ***...и сме тук...Чиста и Свята...ще ни бъде!!!...и ще ви съдим строго!!!
311
10
 
8
 
! Отговори
Коя преди 2 години
Победа на ИТН?При 42% избирателна активност и почти еднакъв резултат с 20 000 гласа повече си е чиста глупост да се хвалиш че си побидил.Народа те иска щото си велик...
310
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Победата на ИТН е закономерен резултат от 12 години европейско развитие. Факт!
309
15
 
22
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Герб са като Ковид.....трудно ще се избавим !!!
308
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
344 Нима?Божков, първи в списъка на САЩ, по закона "Магнитски", е беседвал именно със Слави в офиса си, за "бъдещето" на България, преди да избяга за Дубай. Това призна самият той в мрежата. Божков е спонсор на преврата.ДПС, застанаха плътно, до ИТН, а те не се отрекоха от Делян Пеевски, който е втори в същия списък. Третият в него, е колега по линия на мракобесната ДС, на ченгето от ДС,Рашков. За кого бие камбаната, от САЩ, за антигерб сбирщината, начело, с вдигнати юмрук, на руския човек Радев
307
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами те сами са предложили пристрастен човек, за да бъде отхвърлен и после да го играят жертви... От 63 човека баш бившия министър ли намериха да предложат?
306
16
 
1
 
! Отговори
Спокобе преди 2 години
Кунева като стане премиер всичко ще се оправи.
305
7
 
21
 
! Отговори
Да питам преди 2 години
Преди 3 месеца Тошко африкански каза, че няма да преговаря с ДПС и БСП. Днес каза, че ще преговарятПО КРУМОВИТЕ ЗАКОНИ КАКВО ДА ТЕ ПРАВИМ ТОШКО
304
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая червената гугутка няма ли кой да и даде малко любов да млъкне !?!?