Президентът Радев ще проведе консултации с парламентарните групи

Срещите ще бъдат през целия ден
Обновена: 23 юли 2021 07:38 | 23 юли 2021 06:45, Анисия Иванова
11
Президентът Радев ще проведе консултации с парламентарните групи
Снимка: БГНЕС

Президентът Румен Радев ще проведе консултации с представители на парламентарните групи в 46-ото Народно събрание, преди да връчи мандат за съставяне на правителство на посочения кандидат за министър-председател от най-голямата от тях.

Предвидените в Конституцията консултации с парламентарните групи ще се проведат днес в президентската институция, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

От 09.00 часа – с представители на парламентарната група на „Има такъв народ“; От 10.15 часа – с представители на парламентарната група на ГЕРБ-СДС; От 11.30 часа – с представители на парламентарната група на "БСП за България";

От 13.30 часа – с представители на парламентарната група на „Демократична България“; От 14.45 часа – с представители на парламентарната група на „Движение за права и свободи“; От 16.00 часа – с представители на парламентарната група на „Изправи се БГ! Ние идваме!“.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
5
 
21
 
! Отговори
Време е за шоу преди 2 години
Камуфлажните консултации за пред медиите почват. Реалните са били при Ахмед Доган. Клоуните не искаха дори да протестират с омразните БСП, но сега ще управляват с тях, бяха на два различни бряга, а сега се канят по срещи. Толкова нагло бяха измамени чалгарите, но пък те подсъзнателно си знаят, че са наивни и ограничени хора.
2
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как беше на диванчето при Ахмет . Черпиха ли те с турско кафе и кадаиф вчера. Какво му обеща на турчина срещу гласове за Слави . Да му подариш Кърджали за още 4 години. Ходиш по тъмни доби сам да нете видят а. Скапан продажник.
1
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Новият зам.-шеф на Парламентаот ДПС: Васил Левски е бандит,нарушаващ османски закониМукаддес Налбант е скандално известна с доклада си, в който пише, че Васил Левски е бил закононарушител в Османската империя, която изпълнявала задълженията си.Налбант е бивш заместник-министър на образованието от квотата на ДПС, която искаше да бъдат цензурирани уроците за Христо Ботев и Иван Вазов. Днес Налбант отново е на висок пост, като заместник-председател на Народното събрание.