Борисов: Ще ги видите Тошко, Мошко и подобни само след 6-7 месеца

БСП и ДБ се интересуват само от постовете, посочи бившият премиер
24 юли 2021 19:18, Красимир Ангелов
811
Борисов: Ще ги видите Тошко, Мошко и подобни само след 6-7 месеца
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира с видео в своя профил във Facebook преговорите между партиите за съставяне на ново правителство. Бившият премиер и лидер на ГЕРБ бе в поморийското село Бата, където се срещна с местни хора и с кмета Георги Георгиев, който бе задържан дни преди изборите при полицейска акция по сигнали за купуване на гласове.

Още по темата
Борисов обвини БСП и "Демократична България", че се интересуват само от постовете и атакува директно лидерите на двете формации - Корнелия Нинова и Христо Иванов.

"Това ли му е демокрацията на Христо Иванов? Не ви ли е срам да се целувате с Бойко Рашков? Ще ги видите Тошко, Мошко и тем подобни само след 6-7 месеца. Нека да изкарат колкото може - повече. Когато Мая и Корнелия ми излязат. Корнелия и сега си има зам.-министри, областни управители. Те само договарят постовете. Но тях съм ги бил. Тоя дето се прави на демократ, той щял да прави реформа, мързеливци“, отсече лидерът на ГЕРБ.

"Те купуваха като бесни, правиха им коридори, да правят каквото искат да правят. Това са тея демократите. Това се демократите", възмути се още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


811
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
500
6
 
10
 
! Отговори
Добро утро преди 2 години
Къде е Славчо чалгарчета?
499
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато си управлявал 12 години и си забил държавата на дъното по всички показатели и си се оакал тотално нямаш никакво право да коментираш какво ще стане.Тебе вече те видяхме, че си крадлив некадърен комунист само Рашков ще те оправи.Това трябва да лежи в затвора за рекет, кражби и предателство спрямо Българския народ.
498
8
 
12
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
До ъцз === Аз ще ти кажа веднага какво се случва. Случва се, че след като чалгарите видят, че промяната за уж нещо ново ще е само да се плюе по ГЕРБ, но доходи, пенсии да не се вдигат, цените на храната и услугите да скочат още повече от това, което скочиха до сега, като качат тока и топлото още 2 пъти и накрая зимата ще има истински протести и бунтове, а не платени от Черепа и тази шайка ще е пометена и пак ГЕРБ ще са на власт. Само гледай
497
0
 
6
 
! Отговори
не преди 2 години
Политиката е мръсни пари и *** игра,целяща разделяне на властта и управление на наивниците,гласували за тях. И все в името на народа....за който се сещат само когато трябва да ги изберат.Жалко,че хората не го виждат и вярват на лъжи,компромати и манипулации,чиято единствена цел е спечелването на повече гласове. А новоизбраните "демократи" какви са(обърнете се назад към миналото им вижте добре кой какъв е и от къде идва) и тогава им вярвайте,те не милеят за вас и вашето добро.Дано разберете...
496
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да ги видим,де.Тебе те видяхме и чекмеджето видяхме,и простотиите ти видяхме и им се наслушахме,сега да видим другите.Нито си единствен,нито си неповторим.
495
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вечно е с жълта риза.Или е голям лъжец,или е луд.А може да са и двете.
494
11
 
11
 
! Отговори
ъцз преди 2 години
боко е тотално скъсал с реалността и изобщо не осъзнава, какво се случва... очевидно е че има някакви психични проблеми, а от лакейте около него никой не смее да му го каже или пък и те като вожда са психясъли от злоба
493
3
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
НАСЕЛЕНИЕТО Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НЕКАЧЕСТВЕН МАТЕРИАЛ И НАПЪЛНО СИ ЗАСЛУЖАВАШЕ БЕДИТЕ ДОСЕГА!!! ВИДЯХА, ЧЕ С ИЗБОРИ МОЖЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ НЕЩО И ВМЕСТО ДА ИМА ПО -ВИСОКА ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ ОТ ТАЗИ ПРЕЗ АПРИЛ , СЕ СРИНА ИЗБИРАТЕЛНАТА АКТИВНОСТ С НАД 700 ХИЛЯДИ ГЛАСА! НАСЕЛЕНИЕТО Е МНОГО ЗЛЕ И ЗА ТОВА БОРИСОВ БЕШЕ ПРЕИЗБИРАН!
492
6
 
10
 
! Отговори
мутромилиционерът преди 2 години
Теб вече те видяхме и няма как да видим нещо по-лошо в полтиката! Крадец,демагог,бандит,лъжец и безпросветен некадърник!
491
6
 
8
 
! Отговори
всичко с времето си преди 2 години
Напълно прав е,защото тези стари/нови муцуни са просто пионки,които ще бъдат употребени по предназначение и захвърлени като негодни след време(а името на Трифонов просто се използва за параван,той затова и не участва,сигурно добре са му платили за използване на името му) за мръсните си цели. Хора,които ламтят за власт и нищо не разбират от политика ще бъдат управници(а честито),а вие си вярвайте,че идва промяна за по-добро(тя идва ама не за гласувалите, а за самите тях).Ще го видите и сами.
490
5
 
4
 
! Отговори
Чочи преди 2 години
Иска ти се :-ДДД Айде у ляво и плачи с баце :-ДДД
489
10
 
12
 
! Отговори
Nikos Petros преди 2 години
ЩЕ ПЛАЧЕТЕ ЗА БОЙКО..НЕСРЕТНИЦИ НАРОДЕЦО....''И ТАКА НАТАТЪК'' Е АМЕРИКАНСКО-ТУРСКИ ПРОЕКТ.....ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ КАКВО Е ТОТАЛЕН ГЕНОЦИД, ВИЕ ВИЛГАРИ .
488
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя е неспасяем. Прав е бил Тома Биков да каже за него през 2012, че не става дори за кмет на Банкя. Ама народа като е п'рост, никой не му е виноовен.
487
12
 
6
 
! Отговори
Истукан преди 2 години
ИТН и ГЕРБ е едно и също. Няма за какво да се обвиняват.
486
12
 
15
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
И ТЕБЕ БОРИСОВ ТЕ ВИДЯХМЕ КАК СЪСИПА ДЪРЖАВАТА ОЩЕ ПЪРВИЯ СИ МАНДАТ ПРЕЗ ПЪРВИТЕ 6-7 МЕСЕЦА!
485
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И тоя ни управлява толкова време,по му отива стадо овце да управлява има и визия!
484
15
 
23
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
И искам да попитам някой другар, как си мислите, че човек от толкова години в политиката, че си държи каквито и да било пари в отключено чекмедже на нощно шкафче, като има метална каса до вратата? И на кой са му потрябвали изобщо кюлчета злато, за какво са му изобщо? За златни ланци ли, за гривни? Ето, Славуцата не е бил в политиката, ама парите са му в офшорки, за да не плаща данъци, а на агент Гоце в швейцарска банка.
483
21
 
20
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
Добро утро чалгари :))) Боко може да не е висша еманация на интелекта, но беше най-успешния управник за 30 години преход след социализЪма. Но понеже сте от онези, 80-те процентовите се оставихте да ви излъжат и да повярвате, че бил лош човек и крадец, че и мутра. А истината винаги е по-простичка. Имал охранителна фирма човека, доредил се да охранява Живков, преди да го съдят, ама го нарочиха за мутра. А Боленко чак и за някакви чували с долари в товарни самолети говореше, пък накрая с него управляваше
482
21
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тошко, Мошко, Румен, Гуmен, Слави, Млави, Мая, Бая и останалите производни на мутрите ли ще ни управляват държавата? Където на 2 магареmа сеното не могат да разделят?
481
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тошко и мошко са продукт на 12 г. европейско развитие.Факт.