Рашков към Борисов: Щурмът на простащината започна

Вътрешният министър отговори на бившия премиер
24 юли 2021 22:07, Красимир Ангелов
412
Рашков към Борисов: Щурмът на простащината започна
Снимка: БГНЕС

"Щурмът на простащината започна. Много авторитетно и престижно за бивш премиер".

Така служебният вътрешен министър Бойко Рашков коментира пред bTV острото изказване на бившия премиер Бойко Борисов по негов адрес по-рано днес.

Още по темата
По-рано лидерът на ГЕРБ отправи критики към вътрешния министър, като използва и доста цветисти изрази.

"Това ли му е демокрацията на Христо Иванов? Не ви ли е срам да се целувате с Бойко Рашков? Ще ги видите Тошко, Мошко и тем подобни само след 6-7 месеца”, заяви Борисов във видео на живо от неговата Facebook страница.

"Те купуваха като бесни, правиха им коридори, да правят каквото искат да правят. Това са тея демократите“, възмути се още Борисов, който изрази мнение от село Бата, че ареста на кмета на селото е било с цел сплашване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


412
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
273
26
 
16
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 2 години
Простащината винаги я е имало в България, но по времето на управлението на вожда от Банкя простащиината придоби мега, хипо, ултра, гранд размери. Дори макаците излгеждат по-интелигентни от партийните кадри на вожда от Банкя.
272
6
 
29
 
! Отговори
Да преди 2 години
Започна още преди време, с един вдигнат юмрук !
271
9
 
28
 
! Отговори
Смях и отврът преди 2 години
Какво си се захванал за Борисов бе?Това ли са ти целите в живота?Не можеш ли като културен човек да помогнеш за подобряване на системата ако знаеш как? Удряш на посоки който ти падне, като гестаповец, лицето ти излъчва токсичност. Като те видя на екрана после съня ми е кошмарен. Ти си като робот, на който оня от Дондуков 2 е натиснал най-кофтито копче. Гледам го и Бойко Василев какъв слугинаж е станал, сервилно се гаври с Митов,Иванов с кръстил ръце само доволно се подхилква,Вигенин оригиналничи
270
12
 
13
 
! Отговори
Тези във Бата... преди 2 години
Знаят ли ,,човека от народа,, как се е ошкафил за 1000 г напред .
269
23
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Възхода на ген.Радев доведе до сгромолясването и изчегъркването на лоения принц от Банкя.Смешен плач на Буци ,но всичко свърши ,от тук нататък го чака само мъки и скърцане със зъби.Давай Радев доведи до края започнатото дело ,размажи главата на отровната змия ГЕРБ смучеща ,живота ,парите и бъдещето на бълг.граждани ,изрежи из корен тумора който 12 години трови България. Буци не се тревожи и бай Ставри игрие белот ,пита пилето кога ще идва ,че за играта трябват хора.
268
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прoстащинста си в знаем. Кога ще го вкарат в затвора и върнат откраднатите милиарди на България?
267
20
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рашков забрави как беше на една маса или под масата с мутрите от прехода
266
20
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев е предател, но в чия полза на Русия или САЩ ще стане ясно. Гестапото рашков е една маша. Бобокови защитавани от американец някакъв си Харис. Май Гешев разрови шпионите и затова искат оставката му
265
7
 
24
 
! Отговори
Брей преди 2 години
Каква деликатна чувствителност и ранима душа!
264
8
 
22
 
! Отговори
- преди 2 години
Избора между добро и зло е ясен!!! По труден е избора между зло и зло! Аз избирам злото Бойко! Не простака -другия!
263
30
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От партия, която печелеше големите градове, Баце тръгна по селата. Тъжен, жалък залез! Но такава е прегръдката на ДПС!
262
28
 
14
 
! Отговори
ХМ преди 2 години
Занимават се с Борисов ,защото той се занимава с тях нон стоп от всяка паланка и крива круша..Шобе го е от разкритията и се превърна в драматичен артист.
261
16
 
26
 
! Отговори
мх преди 2 години
След като свалиха ГЕРБ защо все още се занимават с Борисов? Защото така са свикнали, винаги да е на тяхното без значение от средствата и начините за постигане на целите,но колкото и да се стараят да изопачават истината и да лъжат хората,рано или късно то ще рефлектира и върху тях. Защо законите важат само за една част, а за друга,не, господа "демократи"? Вторачили се в един човек от омраза,явно много им пречи на далаверите и трябва да го премахнат на всяка цена.Не е толкова "честен" като тях.
260
15
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Др. Рашков, къде са доказателствата за купувани гласове, човекоядци, изчезнали пари, заплашвани хора? Моля представете ги!
259
14
 
7
 
! Отговори
ля ля преди 2 години
все повече 0акване за борисовата чета :) кефикам всчки крали сега последните 30 години да видя да го коаят ти тунел под вр.Шипка!!!
258
22
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Затвор за Толупа.Сега ще лъснат хиляди далавери на Гроб.Толупа ни върна 1000 години назад.Сега сме най пропадналата държава.За 32 години милиони далавери и грабежи .Нито един не бе осъден.Нема такава държава.Но споко,всичко ще ни излезе през носа.
257
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рашков да каже къде са арестуваните дамаджани с шльоковица за "купуване на гласове" ?
256
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
През цялото време е бил държавен служител на заплата, а притежава имоти за десетки милиони, интересно как се е получило това.
255
3
 
22
 
! Отговори
фики стораро преди 2 години
СЕГА Е МОМЕНТА ЗА 19 АПАРТАМЕНТА
254
8
 
16
 
! Отговори
истина или лъжа преди 2 години
Заел се е да премахва неудобните за тях хора,не защото има причина за това реално, а защото не иска същите тези хора да кажат истината на народа.Но пък тя истината рано или късно винаги се разбира,нали другарю Рашков,защото видяхме всичките ти "доказателства" съшити с бели конци и неподкрепени от разума и реалността.Жалкото е че много хора все още им вярват на манипулациите,но когато се събудят от зимния си сън и еуфорията...тогава ще видим.Нека не забравяме,че за всичко си има време.