Рашков към Борисов: Щурмът на простащината започна

Вътрешният министър отговори на бившия премиер
24 юли 2021 22:07, Красимир Ангелов
412
Рашков към Борисов: Щурмът на простащината започна
Снимка: БГНЕС

"Щурмът на простащината започна. Много авторитетно и престижно за бивш премиер".

Така служебният вътрешен министър Бойко Рашков коментира пред bTV острото изказване на бившия премиер Бойко Борисов по негов адрес по-рано днес.

Още по темата
По-рано лидерът на ГЕРБ отправи критики към вътрешния министър, като използва и доста цветисти изрази.

"Това ли му е демокрацията на Христо Иванов? Не ви ли е срам да се целувате с Бойко Рашков? Ще ги видите Тошко, Мошко и тем подобни само след 6-7 месеца”, заяви Борисов във видео на живо от неговата Facebook страница.

"Те купуваха като бесни, правиха им коридори, да правят каквото искат да правят. Това са тея демократите“, възмути се още Борисов, който изрази мнение от село Бата, че ареста на кмета на селото е било с цел сплашване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


412
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
233
14
 
20
 
! Отговори
всичко се връща преди 2 години
Ще го наградят за вярна служба с още един имот, поработи усилено човека с компромати и лъжи.Така се получава,когато човек е верен на господаря си и няма собствено мнение(доста преиграва на моменти, но бумерангът винаги се връща),все някога може и да си го спомни.
232
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Простащината започна от 1989г.Модела беше лява ръка, десен джоб.Тя не е само на Толупа.И други другари са с шкафчета и кюлчета,не е само той.
231
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ние от днеска защитаваме герп
230
13
 
14
 
! Отговори
партиен секретар преди 2 години
Другарю Рашков не си прав!
229
15
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само в България едно ченге може да има повече имоти от мафиот, др. Рашков!
228
16
 
21
 
! Отговори
Катуница преди 2 години
Бойко Рашков е от родата на Кирил Рашков /Цар Киро/! Какво очаквате?!?
227
8
 
23
 
! Отговори
ха ха преди 2 години
Ами то и ти, Рашков ми приличаш на простите селяци-милиционери след 9 септември. Даже не приличаш, същия си. Същите методи, същите действия. Така вие разбирате борбата за демокрация. Гнусна работа.
226
13
 
10
 
! Отговори
Чочо преди 2 години
И двамата сте простаци .Дамаджана пропита .
225
10
 
17
 
! Отговори
Нани преди 2 години
Те и двамата са си п....,но Рашков е с едно стъпало повече по простотия.Още от миналите години си го помним.Задминал е по луксозни имоти ,дори Холивудските звезди
224
11
 
10
 
! Отговори
Не така,Рашков преди 2 години
Главата на Октопода можеше да се съсече по друг начин,с хитрост и търпение Първо трябваше да се вземе трайно властта и без излишен шум да се променят законите, да се построят нови затвори,а старите да се разширят,сетне да се изринат оборите на съд и прокуратура отгоре до долу, да се изрине до блясък ***,наричана ВСС и накрая "удри *** с двете цеви" - съдии,прокурори,ВСС,министри,кметове и пр.- разследване,съд,затвор, конфискации,всеки му според зумумите,които е вършел,когато е слугувал.
223
7
 
7
 
! Отговори
"Ще ги видите . преди 2 години
Ще ги видите Тошко Мошко и тем подобни само ,че не след 6-7 месеца, а след една година в дранголника, защото по това време започват заседанията на Военния трибунал. Говори се, че председател на Трибунала ще бъде Николай Ненчев...12299
222
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не знам какво ви пречи,че някой е богат!Важно е как е направил това богатство,защото има хора,които като управленци и шефове на дружества,болници ни съдраха по пет кожи и присвоиха много милиони.Стига прехвърляхте проблема от болната глава на здравата.
221
8
 
16
 
! Отговори
а честито преди 2 години
Да ви е честит старият/нов Тодор Живков. Сега поемайте към светлите бъднини на завърналия се комунизъм. "Новаторите демократи" ще ви върнат в миналото на комунизма и репресиите(ако не вярвате,само почакайте и ще видите какво ни чака заради вас). Старата мафия и муцуни с ново правителство...променени били?Нима не виждате какво целят и какво вършат и по какъв завоалиран начин си връщат властта. Те дори вече не си спомнят за вас, а честити ви светли бъднини народе...
220
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Тодор Живков 311другарю вашият пазач, вашият телохранител ни управлява 12 г. не успя да мине вашият рекорд от 38 г. на власт.
219
0
 
1
 
! Отговори
Таня преди 2 години
До 206 А ти чий го дириш в скапаната дестинация днес бг.Хайде изчезвай
218
10
 
12
 
! Отговори
Тодор Живков преди 2 години
Честито ви ново правителство дрОгарки и дрОгаре ! Да се свети името на Славуц Триджипчев! Той върна комунизЪма в България! Хвала на всички участници -Мая Марихуанова, *** Импексова, Доган бей, Ристо-лодката! Да са живи и здрави и скоро да се качат на белия автобус. КомунизЪма се завръща! Венсеремос!
217
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Имам въпрос: на Борисов килията ще бъде ли озвучена 24/7 с хитовете на Слави Трифонов?
216
11
 
11
 
! Отговори
с надежда преди 2 години
Не може вече да крадете,като обезумели и виете на умряло.Най-доброто правителство,което сме имали след промяната е служебното.Браво господа,министри!Откога ви чакаме!България тръпне в надежда за по -добър живот на хората!
215
3
 
15
 
! Отговори
фигурант преди 2 години
Алкохолът не прощава.
214
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много умната в кавички госпожа от Кърджали беше изчегъртена лично от ББ. За да не му прави мръсни номера, защото тя му е обидена и то доста след онзи разговор с обидните епитети.