Рашков към Борисов: Щурмът на простащината започна

Вътрешният министър отговори на бившия премиер
24 юли 2021 22:07, Красимир Ангелов
412
Рашков към Борисов: Щурмът на простащината започна
Снимка: БГНЕС

"Щурмът на простащината започна. Много авторитетно и престижно за бивш премиер".

Така служебният вътрешен министър Бойко Рашков коментира пред bTV острото изказване на бившия премиер Бойко Борисов по негов адрес по-рано днес.

Още по темата
По-рано лидерът на ГЕРБ отправи критики към вътрешния министър, като използва и доста цветисти изрази.

"Това ли му е демокрацията на Христо Иванов? Не ви ли е срам да се целувате с Бойко Рашков? Ще ги видите Тошко, Мошко и тем подобни само след 6-7 месеца”, заяви Борисов във видео на живо от неговата Facebook страница.

"Те купуваха като бесни, правиха им коридори, да правят каквото искат да правят. Това са тея демократите“, възмути се още Борисов, който изрази мнение от село Бата, че ареста на кмета на селото е било с цел сплашване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


412
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
213
2
 
5
 
! Отговори
поука преди 2 години
Мисля да направя партия ХИМН.Нерде герп,нерди химн.Всичко друго,но не и за страната.Преди всичко за джоба.
212
14
 
15
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
До 300 === Така ли? Я колко интересно. Като че ли говориш за Фигуранта. Такъв кабинет подреди, че всички да са му верни кучета без собствено мнение, че и последователни като него в омразата си към Борисов. Друг въпрос, че Фигуранта е куче без мнение пред мафиота и мутрата Череп
211
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аха, затова Белене не беше построен досега! Пазили са го да го ползват по "предназначени", когато се докопат до властта пак, като сега! Дивите прасета няма да уплашат никой, но ако поцял ден звучи чалга, там ще е АД :))!
210
12
 
23
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
Боко си е виновен, че беше 12 години на власт и такива психопати като този Рошкоф не ги смаза като ***. Най-малкото можеше да му конфискува всичките 19 имота и да го набута в затвора за кражби. Сега ще му сърба попарата на този откаченяк
209
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРБ е един човек, а именно Бойко Борисов. Останалите там са като кучета без мнение, изпълняващи заповеди.
208
11
 
23
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Рашков, хайде сега щурмът на "простащината" да е към тебе! Нека "просташката" прокуратура да те почне и да те поразследва малко! Как си придобил 19 имота, един от тях - този до американското посолство, е направо дворец! По най-скромни оценки струва над 3 милиона! И за какво са ти 12 тоалетни вътре? Не ти държи отделителната система май. По-добре се скрий в двореца си и си трай, докато не са те почнали!
207
5
 
7
 
! Отговори
Гуци преди 2 години
Та се сетих за комуниста Буци.Жена на всички времена.Според изгодата
206
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Комунистите без кръв власт не дават. Благодарение на ИТН и служебните министри си го вкарахме. Сега те са на власт. Бедни ми бедни, българино, с какво заслужи тази орисия?
205
4
 
12
 
! Отговори
Payak преди 2 години
***, макар и доцент, комплексиран, алчен и злобен човек ще свърши чудеса. За сетен път се убеждавам колкото по-*** толкова по-нагъл. Убеден съм, този опростачен човек ще усети любовта народна след няколко месеца.
204
4
 
17
 
! Отговори
до 2 5 8 преди 2 години
Абе, къв си психолог като не казваш диагнозата на Рашков? А? Не било морално? А морално ли е да укриваш болен от циклофрения?Ти знаеш ли, че тоя откачен може да поръча някой или лично да го гръмне? Кви психиатри сте бе, кво седите и мълчите като шарани?Страх ли ви е? А? Е, той страха е по-силен от тока. Ама като сте доктори сте дали клетва да помагате. Казвай диагнозата и ГЕРБ да искат експертиза от ЕС за лудите в МС и служебното на Божков и да се свършва с тоя ЦИРК , че ми писнаа от малоумниции
203
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каскета е камикадзето на Буци.От нахлуването в президентството се почна.Не,че на хората не им бше писнало,но това беше капката,която преля чашата.
202
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов до 6 г. ще духне на някъде, защото знае какво го очаква, знае какво е вършил. Когато паднат пионките му и той няма да има кой да му пази гърба той ще духне от тук.
201
10
 
19
 
! Отговори
до 289 преди 2 години
Рашков е камикадзето на Радев. Толкова е луд, че е като луд с картечница в НС.
200
12
 
25
 
! Отговори
Майора преди 2 години
Рашков вместо да се засрамиш за това че си придобоиш 19 имота с една заплата , докато обикновените хора се чудят как да си осигурят прехраната , ти продължаваш с твоите безмислени изказвания! Никой няма да ти даде медал , а ще останеш в историята като министъра с комунистическите методи и методите на ДС!
199
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рашков е опасен. Няма нищо по страшно от психар с власт. Този не трябва да помирисва държавна служба. Радев го избра.
198
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо Борис Велчев от ВКС за ББ е Братиньо? Свински черва в съдебната система.
197
8
 
16
 
! Отговори
до 284 преди 2 години
Може и така да е, ама много от хората не гласуваха напук. Защото при ниска избирателна активност не печели никой. Хората бяха изплашени. Над 30 000 човека за един ден бяха притиснати от проверки и арести без причина. Плашеха ги да не гласуват защото с машините няма тайна на вота. Хората не гласуваха не само от ГЕРБ, а и от други партии също. Това беше знак да кажат, че не са съгласни да се харчат милиарди за машини при това Мадурски машини със съмнителен софтуер и измислен фърмуер.Протест е.
196
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов ще е спокоен още 6 г. Гешев и ВСС ще му пазят гърба още 6 г. спокойствие за ББ.
195
19
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
200 хиляди по-малко за ГЕРБ означава единствено, че другите партии са ги купили...
194
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До кога ще пускат психично нестабилни хора в министерски съвет? Рашков е неадекватен и това се вижда дори от хора, които не са изучавали специална спихология. Няма ли да се внесе закон за психична или психиатрична експертиза за хората в НС и МС? До кога ще храним психопати на държавна запалата от над 10 000 лева докато бабите ни са с 300 лв персия окрадени от олигарсите, които не са им плащали пенсионни и здр осигуровки? До кога психопати ще пречат на България да върви към по- добро?