Рашков към Борисов: Щурмът на простащината започна

Вътрешният министър отговори на бившия премиер
24 юли 2021 22:07, Красимир Ангелов
412
Рашков към Борисов: Щурмът на простащината започна
Снимка: БГНЕС

"Щурмът на простащината започна. Много авторитетно и престижно за бивш премиер".

Така служебният вътрешен министър Бойко Рашков коментира пред bTV острото изказване на бившия премиер Бойко Борисов по негов адрес по-рано днес.

Още по темата
По-рано лидерът на ГЕРБ отправи критики към вътрешния министър, като използва и доста цветисти изрази.

"Това ли му е демокрацията на Христо Иванов? Не ви ли е срам да се целувате с Бойко Рашков? Ще ги видите Тошко, Мошко и тем подобни само след 6-7 месеца”, заяви Борисов във видео на живо от неговата Facebook страница.

"Те купуваха като бесни, правиха им коридори, да правят каквото искат да правят. Това са тея демократите“, възмути се още Борисов, който изрази мнение от село Бата, че ареста на кмета на селото е било с цел сплашване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


412
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
293
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ББ не може да се върне на власт по законен път и затова използва гл.прокурор, когото той и С.Цацаров си избраха и последният мобилизира прокурорското войнство да гласуват единодушно за него като в годините на недозрелия социализъм.Само че С.Ц. видя накъде отиват нещата и се притаи, а "милиционерът" все още не усеща, че ще падне от власт и прави последни напъни чрез ВСС да се задържи.Това означава, че и ВСС ще стане жертва на неистовата жажда на ИГ за власт.За В.Маджарова и леля Сийка не говорим.
292
4
 
10
 
! Отговори
2 преди 2 години
Най-циничната партия е тази на комунистите.
291
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това ако беше в САЩ, този Юрист от УНСС щеше да е осъден за публична обида и оронване на престижа както и всички които вадиха фотошопи, измислени вили и всичко което не може да се докаже.
290
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И аз съм тук безплатно - безплатно мразя комунистите. Съсипали са живота на прадядо ми. Били са го да му вземат имотите и животните.Ръката са му счупили да подпише, че дава всичко на държавата. Не подписал и бой, бой, бой.След това всеки ден изсипвали оборска тор пред прозорците и вратата. Ходели дни наред с ковчег и казвали или давай мандрата с животните или влизай в ковчега. Пребили са го от бой и накрая взели всичко. За това безплатно си казвам мнението за Чашков и др. комунисти.Нека ме бият
289
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БОГОМИЛ БОНЕВ: ЗАПОЧНА ДА МИ ПИСВА. ТАЗИ ПУДРА НИКОГА НЕ СЕ Е БОРИЛА СРЕЩУ МУТРИТЕ! НАПРОТИВ! ЯСНО Е, ЧЕ СЕГА Е НАШ КУ ЧИ СИН. НО ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ КАКЪВ КУ ЧИ СИН Е ТОЯ НАРЦИС
288
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чашков много знае да лае. Ама като му видите какви ги е надробил преди години - свят ще ви се завие. Дори е саботирал разследването за убийството на Луканов и е помагал на Васил Илиев и мутрите. Лазел е под масата на хотел Роял в казинвото на Васил Божков. Искал е да става главен прокурор. Президента Петър Стоянов е върнал кандидатурата защото не е отговарял на условията за надпартийност и др. причини, които като напиша тук веднага ще ги изтрият от сайта.Търсете Президента Петър Стоянов -Рашков
287
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много са активни троловете на Борисов тия дни. Нека да заработят по някоя стотинка още, че скоро всичко свършва.
286
2
 
15
 
! Отговори
Лашков преди 2 години
Б Бг всички политически мимикрии са допустими, стига да си у властта. А кой обича власт най-много? КО МУ НЯ ГИ ТЕЕЕЕЕ
285
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
що никой не пита тиквата за приятеля му дерибеевски от дъпъсъ с който управляват държавата по мутренски ва връзкарско български и3родски принцип?
284
1
 
15
 
! Отговори
Шопинг терапия преди 2 години
Аз като кифла, виждам как започва щурмът на цените.
283
3
 
16
 
! Отговори
Кви глупости дрънка преди 2 години
Раши.....почва чалготека безкрай и купонът ще е на шест!
282
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щурмът започна, сега двамата Бойковци ще има да се показват кой е по-по-най.
281
19
 
3
 
! Отговори
dj-1 преди 2 години
Факта е, че в съдбовни моменти България може да разчита на армията си и свестни офицери за спасение. Така беше и 23а, така е и сега. Същите ***, криещи се зад демократични лозунги, но всъщност диктатори. Да живее президента Радев
280
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Отговора на Толупа от днес към Рашков не закъсня.,,мен ли ще плашиш бе *** такъв''.ще затваряте ,ще съдите.Дядо ми комунисти като тебе 44г. го убиха.Интересно от какво потекло трябва да си за да те приемат навремето в школата в Симеоново.
279
17
 
6
 
! Отговори
1 преди 2 години
До a be,винаги е бил на маса,а твоята любима тиква винаги е бил под масата,защото е бил от обслужващия персонал.Цитирам Бойко Рашков,съжелявам че бойко не го вкарах,в панделата,но ако ми позволите,сега,скоро ще го вкарам"
278
9
 
28
 
! Отговори
a be преди 2 години
Рашков забрави как беше на една маса или под масата с мутрите от прехода
277
2
 
16
 
! Отговори
da da преди 2 години
А бе, Мишо, не знаеш ли че от *** не можеш да очакваш друго, освен лъжи и измами? И кражби, разбира се! И то не просто ***, а бесепари! Ами то си е исторически даказан факт, че от *** по-големи лъжци и крадци няма. На 9.9.1944 г. взеха властта и ограбиха средствата за производство и цялото имущество на българските производители и предприемачи, на които се крепеше българската икономика, с измамната пропаганда, че ги превръщали в общонародна собственост и юрнаха хората да им
276
1
 
18
 
! Отговори
БратО преди 2 години
Сипи по еднО!
275
2
 
16
 
! Отговори
дддд преди 2 години
Вярно е започна,точно на 11.05,и все още е на власт,и май идва още по голяма простащина!
274
16
 
31
 
! Отговори
ЬЬЬ преди 2 години
Радев+почти цялото служебно правителство по досегашните си действия приличат все повече на така наречения "Народен съд" след 9.Х.1944г.-да се премахнат(ако може завинаги)всички другомислещи,независимо от приноса им за България до днес. Това е един бумеранг,който един ден ще се стовари върху тях с цялата си сила и колкото по-близо е той,толкова по-добре за държавата ни.С насаждане на омраза и разделение,което е изписано на лицата им, не се постига нищо,но загубите са огромни.